marko4522 246 Napisano Septembar 11, 2015 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan gde bre wd, to ce samo da ga zamasti, bolje neki kontakt sprej Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 11, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan kabloviA mogu biti i one lule sto idu na svecice da dobije neka kratak spoj pa ti ne radi taj cilinar.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Septembar 11, 2015 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan vrlo moguce, rastrese se sve vremenom. mislim da moze u njih malo na vrhu da se stavi barsil, onda je 100zasticeno, ali da se ne maze nikako unitra do kraja, samo ivice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14555 Napisano Septembar 11, 2015 moto merkat °°, 4899 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Za pranje sam siguran 100% da voda udje kroz rupicu na levom cilindru pa pokvasi svecicu,ja sam napravio mali plasticni cepic pa kada perem zacepim rupicu i posle pali i radi bez problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Septembar 11, 2015 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan interesting thing Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14555 Napisano Septembar 11, 2015 moto merkat °°, 4899 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan O ovoj rupici pricam,na strani 64 smo malo diskutovali o njoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malonj 41 Napisano Septembar 11, 2015 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Derventa, Novi Sad Motocikl: DR-Z400, Benelli Trek 1130 Prijavi odgovor kao problematičan mozda da ubodes N2O u njega pomislih da nije samo 3vd, mada nadjoh sliku i na 4tx. Tacno cu da je cacnem kad dodjem kuci http://img15.hostingpics.net/pics/590733255.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Septembar 11, 2015 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan generalno su lepsi jednobojni, mada deluju ne prirodno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 11, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan :wow: baaas lep.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Septembar 11, 2015 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Fabricko sediste na TDMu neudobno nakon vise od 100 km krene da zulja guzu nazad..loše sediste, loše doope ili kod svakog tako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14555 Napisano Septembar 11, 2015 moto merkat °°, 4899 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Fabricko sediste na TDMu neudobno nakon vise od 100 km krene da zulja guzu nazad..loše sediste, loše doope ili kod svakog tako? Moje sediste je presvlaceno nekim tvrdjim materijalom od fabrickog i nije bilo toliko neudobno,vozio sam preko 500km dnevno i normalno da je malkice zuljalo,sada sam dosao do fabrickog sedista (original u dve boje) meksi materijal,sundjer nije upresovan,msm da bi vise izdrzala guza od ruku. Tako da je fabricko extra ali godine koristenja ucine svoje,odradi sediste kod Bobana i resices problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14555 Napisano Septembar 11, 2015 moto merkat °°, 4899 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je bre to rupa??? Drenaza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Septembar 11, 2015 8-bit, 1881 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kroz rupu izađe voda koja se nakupi oko svećice prilikom pranja ili kiše (zna da bude i začepljena). Ja sam i primetio da mi TDM, ako prenoći na kiši radi nepravilno. Izgleda da nekako voda dospe do rezervoara pa u karburatore. To rešim tako što ispustim gorivo iz lončića ili ga malo žešće provozam - a možda i nešto tripujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Septembar 11, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Kako je lep beli tdm O.O Није само што је бели, има ту још нешто. Загледам мало, па приметим предње виле, нема задњи блатобран, то седиште. Мотор прва лига. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14555 Napisano Septembar 12, 2015 moto merkat °°, 4899 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Kako je lep beli tdm O.O Није само што је бели, има ту још нешто. Загледам мало, па приметим предње виле, нема задњи блатобран, то седиште. Мотор прва лига. ...stopaljka,fuzasteri,zadnja viljuska,amortizer... kakav li je za voznju,ciklistika skroz promenjena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malonj 41 Napisano Septembar 12, 2015 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Derventa, Novi Sad Motocikl: DR-Z400, Benelli Trek 1130 Prijavi odgovor kao problematičan Da da, kao bombona je. @ivan sediste bi valjalo mjenjati, koga god sam pitao da ima ne fabricko kaze da je puno bolje nakon prelaska na to. Mozda bi valjalo i ono jastuce sto se duva cuo sam dosta pohvala i za to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Septembar 12, 2015 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan koje ulje 20-50 sipas da ga preskocim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Septembar 12, 2015 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Zasto mineralno?! Pa nije to traktor, sipaj polusintetiku, ja teram ipone r4000rs 20w50 i ulje je fenomenalno, a menjac mekan kao dusa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 12, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan koje ulje 20-50 sipas da ga preskocim Silkolene 20w-50. Mozda i nije lose ulje, ali nije za ovaj motor. Zasto mineralno?! Pa nije to traktor, sipaj polusintetiku, ja teram ipone r4000rs 20w50 i ulje je fenomenalno, a menjac mekan kao dusa... Izgledalo je kao odlicna ideja u tom trenutku E bre, a ja hteo da predjem na to ulje posto ovim bardalom nisam zadovoljan.. Znaci obojca cemo na ipone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 12, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan A razmisljao sam i o onom silkolene V tvin djunta kaze da je ko stvoreno za agregate velike zapremine malog broja cilindara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 12, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Isto je mineralno, visoke viskoznosti, skupo ko djavo i navodno termostabilno sto bi trebalo da rezultira manjom potrosnjom istog.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSRETENOVIC 71 Napisano Septembar 12, 2015 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi zna li neko koliko kosta originalni Givi Crash bar za TDM 900 i gde ima da se kupi ili naruci . Ja pitao ove iz Yamaha Barel kazu da oni nemaju . Nesto sam kao nacuo da je oko 8500 din , jel to moguce ??? Pozz !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malonj 41 Napisano Septembar 12, 2015 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Derventa, Novi Sad Motocikl: DR-Z400, Benelli Trek 1130 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti BG nije daleko preporucujem sebu, covjek stvarno profi radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSRETENOVIC 71 Napisano Septembar 12, 2015 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti BG nije daleko preporucujem sebu, covjek stvarno profi radi Znam da je Seba ekstra a nije mi ni BG daleko često se vozim ili kolima ili motorom jedino neznam jel mora da mu se ostavi motor ili ako je radio pa da ima sablon i onda samo na montiranje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10442 Napisano Septembar 13, 2015 Drug član, 510 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan A razmisljao sam i o onom silkolene V tvin djunta kaze da je ko stvoreno za agregate velike zapremine malog broja cilindara to je ovo sto sam sipao. Ne valja u tdm-u Ja koristim Motul 3100 polusintetika 15-50 i skroz sam zadovoljan. Menjac lepo radi, motor fino ide i pod ful opterecenjem ( 3 kofera i suvozac ) . Mozes ga kupiti i kod Lucky Vladana, mislim da je nesto povoljniji od ostalih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...