Alekre 13147 Napisano Septembar 5, 2018 Ne silazi, 7469 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan To je džabe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22449 Napisano Septembar 6, 2018 Integrisan, 9631 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan upload image on internet Da... Ovo je slika odsecene kineske papuce na motoraskom forumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22449 Napisano Septembar 6, 2018 Integrisan, 9631 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ...evo i zasto je ona tu, da ne duzim puno:D Mesto predvidjeno za petu mi je nisko, papuce su odgovarajuce debljine i boje paaaa....:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 6, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad nije Fila hteo da kupi.Sent from my SM-J530F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 6, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, N.F.S. je napisao: ...evo i zasto je ona tu, da ne duzim puno:D Mesto predvidjeno za petu mi je nisko, papuce su odgovarajuce debljine i boje paaaa....:) Ponudi taj patent Yamahi, mozda ti daju za uzvrat Hondu CBF1000. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14985 Napisano Septembar 6, 2018 moto merkat °°, 4940 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Svajcarsko ulje ti ne valja a kineska papuca valja ccc 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Septembar 6, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Јел стварно држите ногу ту док возите? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22449 Napisano Septembar 6, 2018 Integrisan, 9631 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Daaaa, na dalje, kada zavrsis sa saltovanjem bas odmara noge ovaj naslon, imao sam ga i na cbf_u.Sto se izgleda tice ovo je proba, kada nadjem debljinu odgovarajucu napravicu od abs plastike sa utisnutom navtrkom, srafice se odizdole kroz aluminijum.Sent from my One using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 6, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ja to odmoriste bas koristim. Meni je savrseno. Mozda zato sto nosim 47 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22449 Napisano Septembar 6, 2018 Integrisan, 9631 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuu! Prva "solo" voznja! Skinuo suprugu i kofer sa motora Stari put za Jagodinu, (kroz Mednu, Sabantu pa Rakalj levo) mmmmmmmmm kakva masina ljudi! Jos me trnci kroz telo prolaze, motor mora imati KUBIKAZU. Kroz krivinu kao"R" sa udobnoscu GS-a... Poneo sa sobom i srafciger i gedoru 17 pa dotezao uz put ogibljenje napred... Jos jednom, Auuuuuuuuu! Ja sretan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1435 Napisano Septembar 6, 2018 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Tdm 900 sam kupio mozgom a ne srcem i kako vreme odmice sve vise i vise se odusevljavam motorom!!! Za mene- savrsen. Edit: Pre ovog sam vozio stroma 650. Razlika nebo i zemlja u korist tdm-a. Strom je isto dobar motor ali ovo je ipak daleko ozbiljnija masina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22449 Napisano Septembar 6, 2018 Integrisan, 9631 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jos bih jedno zapazanje podelio sa vama, upravo pregledao 30ak TDM-900 modela na stranim oglasima i 10ak na nasim... Svima je zajednicka razlika u boji izduvnih grana, do cilindara i 30ak cm na dole... Desna (leva ako se sa "lica" gleda) je uvek poliranija, tamnija, sa vise plave boje od leve... Tako je i kod mene, dodajem preko table goriva ali situacija je ista... Leva grana na kojoj je inace O2 senzor, zlatno zuta bez plavih delova...(koji znace pregrevanje) "Nos" metoda tj, mirisanje gasova nije pokazala razliku Motor mi radi mirno, sa 15zuba napred, mogu i trecom 20 na sat voziti bez stucanja, potrosnja dobra. Pocetne vrednosti su bile C1/26, C2/9 Sada sam na C1/34, C2 40, vec je tu spustio obrtaje, poceo je znaci da se naliva gorivom... Grane pre promene vrednosti prebrisem ali uvek je desna drugacija (ili leva :D) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14985 Napisano Septembar 6, 2018 moto merkat °°, 4940 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ako mozes menjati vrednost Co sam onda odes negde na tehnicki i zamolis ih da uradis podesavanje preko opacimetra (sprava za merenje vrednosti izduvnih gasova) , verujem da nece biti problem ako odes pred kraj radnog vremena, kada postigne radnu temperaturu stavis sondu u izduv i imas tacne rezultate. Kod 900 je msm izduv 2 u 2, ako nije onda na svakoj grani ima srafic koji sluzi da stavis sondu u rupu kada ga odvrnes (tako je kod 3VD i 4TX). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 6, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan A bas sam se pitao cemu sluze ti srafici. sad sve ima smisla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14985 Napisano Septembar 6, 2018 moto merkat °°, 4940 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Astral je napisao: A bas sam se pitao cemu sluze ti srafici. sad sve ima smisla Oduska za vodu iz goriva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 6, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan A ja mislio da sam uzeo TDM-a da ne moram da razmišljam ni o čemu, samo da se vozim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22449 Napisano Septembar 7, 2018 Integrisan, 9631 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ako mozes menjati vrednost Co sam onda odes negde na tehnicki i zamolis ih da uradis podesavanje preko opacimetra (sprava za merenje vrednosti izduvnih gasova) , verujem da nece biti problem ako odes pred kraj radnog vremena, kada postigne radnu temperaturu stavis sondu u izduv i imas tacne rezultate. Kod 900 je msm izduv 2 u 2, ako nije onda na svakoj grani ima srafic koji sluzi da stavis sondu u rupu kada ga odvrnes (tako je kod 3VD i 4TX).Da, mogu menjati vrednosti u opsegu od -128 do +128... Bio na dva tehnicka u blizini, trazio da platim, nisu mi hteli u susret izaci. Moracu negde gde poznajem nekoga. Koje ocitavanje treba biti za blaaaaago bogatiju smesu?Sent from my One using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14985 Napisano Septembar 7, 2018 moto merkat °°, 4940 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 39 minuta, N.F.S. je napisao: Koje ocitavanje treba biti za blaaaaago bogatiju smesu? To vec moras potraziti u manualu, mi imamo max. koji ne sme preci i to za putnicka, za motocikle se ne rade izduvni. Za teh. sam ti rekao pred kraj jer je zabranjeno bilo sta raditi pa cak i namestiti farove vozilu koje je na liniji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22449 Napisano Septembar 7, 2018 Integrisan, 9631 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno! Vidim ja da cu taj opacimetar na kredit da pazarim! Za one koje zanima, CO stelovanje na TDM-u 900 ne pokriva ceo raspon obrtaja, vec preko 2500 preuzima ecu koji prati ocitavanje O2 sonde i radi svoje mapiranje... Ove vrendosti mogu da ispeglaju voznju u malim (2000) obrtajima, na inicijalnim vrednostima nisam mogao sporo da vozim (15-20km/h) bez kvacila, sada, sa povecanim vrednostima mogu u drugu da ubacim i bez gasa i cimanja TDM ide kao skuter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14985 Napisano Septembar 7, 2018 moto merkat °°, 4940 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Isto je i na karburator verziji, srafic za smesu je zaduzen za 1/4 gasa jedino sto u radu moze da ga steluje "ginekolog" ili Bokilicev daljinski srafciger ja skinem levi nosac motora kada to radim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22449 Napisano Septembar 8, 2018 Integrisan, 9631 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan QQ i jaaao, vidi ovo Alekre, izmedju grana nisam smeo da slikam! Tolika je voda bila na putu da je prednji tocak bacao u vis pored trokuta i rezervoara... Stao sam naravno na pogodnom mestu kada je pocelo da prestaje... Sumitomo gg plocice moras stiskom da susis u voznji ako hoces stati... imageupload Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22449 Napisano Septembar 8, 2018 Integrisan, 9631 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Septembar 8, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Значи ниси задовољан? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22449 Napisano Septembar 8, 2018 Integrisan, 9631 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ? Ako na plocice mislis, malo su me iznenadile.... Proradile su posle dva kocenja, rano je za utiske ali sam na tren bez kocnice bio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 8, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Te plocice nisu jos ni legle na diskove. Nemojte im suditi prerano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...