NIKOLA 1 838 Napisano Jun 6, 2018 MK Obrenovac, 566 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Na TDMu su samo na glupom mestu stavili prozorce za ulje, zavuceno i ispod rama, ako nemas centralni a hoces sam da proveris ulje treba ti malo akrobatike i da drzis motor u ravni a da ti ne padne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jun 6, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan А јел 900 има "суви" или "редовни"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13208 Napisano Jun 6, 2018 Ne silazi, 7489 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Suvi, tj. rezervoar iza cilindra. Eto, jos jedna odlica tog sistema je kolicina ulja pa 900 trazi 4 litra full sintetike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 6, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Inzinjeri se nisu odrekli suvog kartera od pocetka proizvodnje TDM-a, pa sve do kraja njegove proizvodnje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3067 Napisano Jun 6, 2018 8-bit, 1894 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nešto mi pada na pamet, a vezano za misteriju potrošnje ulja na TDM-u. Da nije očitavanje ulja u suvom karteru vezano za viskoznost ulja, pa kako vremenom viskoznost opada, tako se prividno menja i nivo ulja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 6, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Nema ti to veze. Pa ulje sto je starije/istrosenije to je tecnije i redje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3067 Napisano Jun 6, 2018 8-bit, 1894 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, i druga pumpa ga lakše tera kroz sistem i nivo opada... možda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 6, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Mozda.. ko ce ga znati. Ja istrosenost ulja primetim po radu menjaca,uglavnom postane grublji menjac kako predje ulje nekih 3000 km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15065 Napisano Jun 6, 2018 moto merkat °°, 4947 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Kako god ja ispravno merim,nekada ga potrosi a nekada napravi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Jun 6, 2018 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Astral je napisao: Mozda.. ko ce ga znati. Ja istrosenost ulja primetim po radu menjaca,uglavnom postane grublji menjac kako predje ulje nekih 3000 km. A kad vi TDM-aši možete da istrošite ulje, kad je kod vas uvek novo(dosipano)! Izvin'te na off-u, onaj crveni na ramenu me naterao. Neću više. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 6, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Šumadinac said: A kad vi TDM-aši možete da istrošite ulje, kad je kod vas uvek novo(dosipano)! Izvin'te na off-u, onaj crveni na ramenu me naterao. Neću više. 'Taki smo mi! Ne damo ni ulje da uzegne ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15065 Napisano Jun 6, 2018 moto merkat °°, 4947 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Šumadinac je napisao: Izvin'te na off-u, onaj crveni na ramenu me naterao. Neću više. A ti poslusaj belog na drugom ramenu,nemoj da ti manijak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Jun 6, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav TDM-ašima iz Turske. https://photos.app.goo.gl/WmWGyn4Dr2Yl6Kda2 https://photos.app.goo.gl/DhUAhy2LGbF7C7kb2 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 118 Napisano Jun 6, 2018 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Prva slika extra Sent from my BBD100-1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Jun 6, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna od danas. Put od Konye ka Antaliji, nekih 200km puta preko planina, krivina na krivinu. Čini mi se oblast na 1500-1800m nadmorske visine. Neverovatno dobri putevi u TR!!! https://photos.app.goo.gl/AGyvCQAphrXZecYs2 https://photos.app.goo.gl/BlyUIKNsyTBYVQCM2 https://photos.app.goo.gl/izIXQ2NDqe4XnSO62 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 6, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan svaka ti cast ! Odlicne fotografije! Cekamo putopis kada se vratis! I srecan ti put delijo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Jun 6, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Do sada prešli: Čačak-Plovdiv-Istanbul-Ankara-Gorem-Antalija A očekuje nas još: Antalija-Pamukale-Kušadasi-Efes-Troja-Canakale-Kavala-Sofija-Čačak U zdravlje, pa se viđamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1542 Napisano Jun 7, 2018 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Do sada prešli: Čačak-Plovdiv-Istanbul-Ankara-Gorem-Antalija A očekuje nas još: Antalija-Pamukale-Kušadasi-Efes-Troja-Canakale-Kavala-Sofija-Čačak U zdravlje, pa se viđamo! Ala si se ti razvozao, neka je sa srećom. Jesi li sam ili sa lepsom polovinom?Kolika ce ti biti ukupna kilometraza kada se vratis? Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Jun 7, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Supruga i ja, i još dvoje najboljih drugara sa Stromom 650. Ukupna planirana kilometraža je oko 4100 km. Sada nam je otprilike polovina putovanja, jer odavde krećemo ka kući, ali nekih 2300 km pređenih. Ulja potrošeno 0 gr. Gorivo prosek 5 l/100km. Kada smo išli ka Istanbulu, s obzirom na dugi autoput i ogroman vetar od turske granice do Istanbula tu je bila veća potrošnja, ali po turskim nemoguće dobrim magistralama potrošnja od 4.5-4.8. Umalo da mi se prevrne u mestu u Goremeu, zbog potreba slikanja :D, ali sreća pa imam snage pa vratih motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 118 Napisano Jun 7, 2018 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Quote Ajd malo nevezano za tdm, da li neko zna koju Bluetooth slusalicu mogu da koristim za vreme voznje ispod kacige a da se cuje sta pricam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 8, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Mislis na ovako nesto? Tesko ces to metnuti u kacigu. Bolje kupi neku od onih kineskih komunikacija sa Aliexpressa. Znam neke ljudove koji koriste i zadovoljni su. 'Vako nesto: http://s.aliexpress.com/YNfm2IVV?fromSns=Copy to Clipboard Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 118 Napisano Jun 8, 2018 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam i na takvu, ali sam odustao od nje. Ne znam da li bi imalo svrhe ovakvu koristiti https://m.kupujemprodajem.com/Bluetooth-slusalica-60904043-oglas.htm#mhs0-1528435628273Ovo što si postavio baš deluje ok, a i nisu neke pare Mislis na ovako nesto? Tesko ces to metnuti u kacigu. Bolje kupi neku od onih kineskih komunikacija sa Aliexpressa. Znam neke ljudove koji koriste i zadovoljni su. 'Vako nesto:http://s.aliexpress.com/YNfm2IVV?fromSns=Copy to ClipboardSent from my BBD100-1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Jun 8, 2018 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo neko naš danas na protestu? http://static.mondo.rs/Picture/723658/jpeg/IMG_20180608_171313.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 8, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi poznat motor. Kofer je specifican. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15065 Napisano Jun 8, 2018 moto merkat °°, 4947 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Nekim cudom uvek Alfa na celu kolone,da nisu dogovorili neki skup danas pa ispade ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...