Rik 193 Napisano Maj 3, 2018 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan AhahhahahahaGde se seti Kruele Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 3, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan ne'am pojma ! Na to me podseti. Aoscijacija je jasna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Maj 3, 2018 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Vidis,nije mi pala na pamet ta asocijacija a prilicno je ocigledna . Farbao ga je Daki sa prvih strana ove teme kad je bio u njegovom vlasnistvu.Meni je "dosao" ovakav od Bandolera ali se nesto ne bunim.Presao je prvih 1000km kod mene ovog proleca i prilicno sam zadovoljan .J Sve od opreme mi je dao osim boce za ulje a koliko citam ovde trebala bi mi Hvala na prijemu i vidimo se negde na putu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 3, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Nece ti trebati ako vozis umereno. Samo ako vozis dugo i brzo.. tad prati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3112 Napisano Maj 3, 2018 8-bit, 1903 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan A koja strana (boja) je u saobraćajnoj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1543 Napisano Maj 3, 2018 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ova sa desne strane, logično Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Maj 3, 2018 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan pogodi iz prve desna,crna.Kazu preovladava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Maj 3, 2018 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Salim se za bocu za ulje.Nisam primetio da nesto fali za ovih 1000km a bilo je voznje po svim rezimima i "raspolozenjima",kao za testiranje .Ima dosta opreme tako da nemam potrebe za nekim ulaganjem trenutno.Povisen vizir,grejace rucica,scotoiler,stitnici za ruke,alarm,xenon,led migavci sa prekidacem za sva cetiri i panik modom,uticnica 12v plus posebno punjaci za nav i mob,prikljucak za radio stanicu,tri kofera sa nosacima,crash bar i nove Miselinke P3...jbg klimu nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3112 Napisano Maj 4, 2018 8-bit, 1903 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Sachmo bolje da ti ja kažem nego da te banuju, postavio si isti video u 7 tema, bar što sam ja prebrojao. Nema potrebe za tim, čitamo mi i ostatak foruma, a ne samo ovu temu. Dovoljno je na jednom mestu, a ti odluči gde. Inače video je odličan (gledao sam ga 7 puta) 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13439 Napisano Maj 4, 2018 Ne silazi, 7545 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Iako trenutno ulje nije preslo ni 4000 ide napolje. Trenutno je masini Silkolene PRO4 15W50 ali sam pogresio u vezi gradacije pa savetujem i ostalima da se drze 10W40 ili pribliznog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1543 Napisano Maj 5, 2018 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Iako trenutno ulje nije preslo ni 4000 ide napolje. Trenutno je masini Silkolene PRO4 15W50 ali sam pogresio u vezi gradacije pa savetujem i ostalima da se drze 10W40 ili pribliznog. Kako si primetio da si pogresio?Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13439 Napisano Maj 5, 2018 Ne silazi, 7545 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Previše je gusto, zimi i na niskim temp. ima težak start. Mora se sačekati baš dugo i pažljivo dok se sve zagreje kako treba. Posle stajanja od mesec i više hoće da upali lampicu za ulje. Usro sam se živ kada sam video. Da ne bude zabune, ovo je sve tokom zime. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Maj 5, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Iako trenutno ulje nije preslo ni 4000 ide napolje. Trenutno je masini Silkolene PRO4 15W50 ali sam pogresio u vezi gradacije pa savetujem i ostalima da se drze 10W40 ili pribliznog. Previše je gusto, zimi i na niskim temp. ima težak start. Mora se sačekati baš dugo i pažljivo dok se sve zagreje kako treba. Posle stajanja od mesec i više hoće da upali lampicu za ulje. Usro sam se živ kada sam video. Da ne bude zabune, ovo je sve tokom zime. Па зар не би требао да избегнеш ове наведене проблеме сад са почетком лепог времена и већих температура? Ако су се ови проблеми односили на зиму као што кажеш.У сваком случају свеједно, хиљаду две километара тамо-вамо... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13439 Napisano Maj 5, 2018 Ne silazi, 7545 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi, ali vozimo i u mesecima kada su temperature niske. Pogotovo kada mi prenoći na parkingu firme, pa ujutru bude oko 5c kada krećem kući. Najgori je taj prvi hladni start gde je potrebno vrhunsko ulje. Tu je 15W50 spor da stigne odma i svuda gde treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Maj 5, 2018 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13439 Napisano Maj 6, 2018 Ne silazi, 7545 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Usuo sam novo ulje. Uspeo sam da odradim čisto ispuštanje na dva šrafa ali izmaza beton pri promeni filtera :O Ne može a da se ne usere sve okolo. Nisam zamenio zaptivke, to ćemo za sledeću zamenu. Uvek se tripujem da ne zajebem šrafove poklopca filtera, moraću i kilo kljuć da nabavim.https://www.louis.eu/artikel/huenersdorff-used-oil-draining-can/10032599?filter_article_number=10032599&list=a8c1f9438a2f03e30dd91c027976a976https://www.louis.eu/artikel/craft-meyer-torque-wrench-1-4-4-24nm/10003085?filter_article_number=10003085&list=a8c1f9438a2f03e30dd91c027976a976 Na kraju sipanje ulja kroz merač, mora da se kupi dobar levak. Inače, lepo se šalta sa novim uljem, čini mi se da lakše vrti kroz obrtaje. Očekivao sam da će biti bučniji zbog sintetike i gradacije posle 15W50 ali naprotiv, čini mi se da čak i tiše radi. @Sachmo Nabavite neke čizme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Maj 6, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan @Alekre Prilikom zamjene ulja uvijek adekvatna ( dovoljno velika ) posuda za ulje i na beton obavezno veci komad kartona ili vise slojeva novina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 6, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, bocca_bastard je napisao: To naucis posto jednom to ne uuradis tako Ili misliš kako sledeći put znaš da moraš da paziš, pažljivo nacentriraš posudu, staviš krpe ispod i polako ispustiš ulje. Paziš da svaka kap ide u posudu, a ne na beton... Onda lepo skloniš posudu i nakon završenih radova zapneš za nju i opet prospeš ulje po betonu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AleksaDeda 13 Napisano Maj 7, 2018 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nekada Kawasaki ZZR 600 i Kawasaki ZZR 1100 a sada Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan -- UPOZORENJE !! -- TDM-ovci, Ako neko dolazi autoputem iz pravca Mladenovca ka Beogradu, posle iskljucenja Bubanj potok na uzbrdici tj pri samom vrhu uzbrdice je izgoreo autobus, ima MNOGO ulja i nafte po putu, tako da PAZLJIVO na toj deonici u narednom periodu. Zivi bili !!!! 2 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1543 Napisano Maj 7, 2018 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Rasčistiće se to sve jos malo, hvala kolegi naravno. Pravi pakao je proći jutarnju gužvu tuda, kao neki od nas Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AleksaDeda 13 Napisano Maj 7, 2018 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nekada Kawasaki ZZR 600 i Kawasaki ZZR 1100 a sada Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Slilo je se u sve 3 trake, zaboravio sam da napomenem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 859 Napisano Maj 7, 2018 MK Obrenovac, 574 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja sam rasklopio masinu i krenuo u sredjivanje. Inace imam neko pravilo da svaki motor koji uzmem rasturim, pretresem sve zivo, isproveravam, iservisiram, ustelujem i onda znam na cemu sam i mogu da se vozim ko covek i da ne razmisljam, posle samo redovno odrzavanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 7, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, ala mu lepo stoji ta žuta boja... Srećni radovi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 859 Napisano Maj 7, 2018 MK Obrenovac, 574 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Za sada su u planu menjanje ulja u masini, kocnicama, prednjoj viljusci, antifriz, svecice, filter vazduha, lezajevi u tockovima, dihrung poklopca ventila jer vidim da je stari masnjikav malo na jednom mestu, a kad se to vec skida onda i stelovanje ventila, sinhronizacija karbova, servis kocionih klesta i jos par sitnica.... Od modifikacija bi mu stavio malo siri volan jer fabricki em sto je uzi em je savijen ka vozacu pa bi stavio neki malo ravniji, poviseni vizir i neki auspuh ali ne skroz otvoren, a onda ce biti kao pracka i pravi gutac bezbriznih kilometara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 859 Napisano Maj 7, 2018 MK Obrenovac, 574 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Moguce, ovaj mi je nekako cudan, mozda treba privikavanje, ali nisu skupi volani pa cu se igrati malo! Jedno pitanje u vezi oborenog svetla, znam da ima projektor ali mi ne sija bog zna sta nocu, da li probati sa pojacanom sijalicom ili odmah uzeti xenon? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...