bdada 14832 Napisano Maj 10, 2017 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre vakumiranja ih treba ocistiti i pregledati stanje,iglice,membrane,dizne dva cilindra su mnogo osetljivija ako samo jedan od segmenata u karbu zeza. Ja sam imao simptome trzanja kada odrzavam brzinu i ucestalu knedlu pri dodavanju gasa,lanac bregaste je toliko bio istegnut,prvo eliminisi karbove kao uzrok problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTibor 23 Napisano Maj 10, 2017 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uradicu tako.HvalaSent from my Custom Sony using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Maj 10, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, KTibor said: Pozdrav ljudi.... Imam jedno pitanje. Počeo je skoro da mi trza motor na nekih 3 do 3,5 hiljada obrtaja,i pre i posle toga ide lepo. Prekjuče promenio svećice al je problem i dalje prisutan. Najviše se oseća u 5 oj brzini. Radi se o 3vd modelu. Dajte neku sugestiju šta da pogledam... Hvala Sent from my Custom Sony using Tapatalk Hoce motor kod Bokilica. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTibor 23 Napisano Maj 10, 2017 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozda se ne bi ni bunio...nemam bas nesto puno vremena za"možda je ovo....a mozda je ono"Prema tome,odakle je taj majstor i na kakvom je glasu?Sent from my Custom Sony using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 10, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Bokilic ti je u Novoj Pazovi. Jedan od najboljih za sve na motoru, a pogotovo za karbove... Nemoj gubiti vreme i zivce nego odnesi motor kod njega i on ce ti za cas posla srediti problem. Ja da sam bio u mogucnosti odneo bih motor odma kod njega i nebi gubio zivce i pare na zamene kojecega na motoru dok nisam resio problem. Kod mene su najvise problema pravile potrosene gumice na glavnim diznama i motor je imao trzanje kada predje 4000 obrtaja. Mada je kod mene i jos par stvarcica bilo problematicno pa sve to zajedno mi je zadavalo dosta muke dok sve nisam resio. Prvo proveri sve gumice i dizne u karbovima, proveri podesenost smese, kako ti dihtuju gume od kutije vazduha do karbova, proveri i filter vazduha... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTibor 23 Napisano Maj 10, 2017 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hm....možda si i u pravu....kad se sve sabere nije to ni tako loša ideja.Da nema možda nekog majstora koji je bliži Novom Sadu.?Još mi fali broj Bokilica da ga kontaktiram.HvalaSent from my Custom Sony using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Maj 10, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Bokilic: 063697094 Nije ti daleko N.Pazova od Novog Sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTibor 23 Napisano Maj 10, 2017 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Sent from my Custom Sony using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Maj 10, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam i ja za Bolikića. Majstor na mestu! Za svaku preporuku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Maj 10, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Jel može neko da mi objasni zašto ne mogu komentarisati pojedine oglase u rubrici "prodajem".Isto tako ne mogu ni oglas da postavim.Kontam da neko treba da mi dodeli status al ne znam kome da se obratim?Ps. Znam da nije tema, al ova naša mu po aktivnosti više dođe kao chat room. Pre će mi ovde neko odgovoriti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 10, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Jel može neko da mi objasni zašto ne mogu komentarisati pojedine oglase u rubrici "prodajem".Isto tako ne mogu ni oglas da postavim.Kontam da neko treba da mi dodeli status al ne znam kome da se obratim?Ps. Znam da nije tema, al ova naša mu po aktivnosti više dođe kao chat room. Pre će mi ovde neko odgovoriti zato sto nemas 100 postovaSent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 10, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ispucaj jos 8 komada i postajes ravnopravni clan Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14832 Napisano Maj 10, 2017 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 39 minuta, Astral said: Ispucaj jos 8 komada i postajes ravnopravni clan Sent from my 6037Y using Tapatalk Sto ce u ovoj temi brzo postici,izgleda smo mi ovde dezurne strine na forumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Maj 11, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ispucaj jos 8 komada i postajes ravnopravni clan Sent from my 6037Y using TapatalkHvala puno Astral! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Maj 11, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ček, jel sam se zahvalio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Maj 11, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan A, vidi jesam. E sve ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 11, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, Nenadbg88 said: A, vidi jesam. E sve ok mislim da se nisi zahvalio jos trojci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 11, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Nego, ekipa... Sta bi sa planovima o zajednickoj voznji ver2.0? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 11, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ja mogu za vikendSent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Maj 11, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne vozim tdm,al smo se vec vozili zajedno imam predlog za sledeci vikend,ako vreme posluzi. Ja planiram da idem tamo ,ako hoce i neko od vas da se organizujemo http://tuning.rs/20-21-maj-veliki-drit-spektakl-u-cacku/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Maj 11, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ja čekam sedište. Ako stigne, mogu i ja.Za sada mi je gotov samo logo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Maj 11, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ja čekam sedište. Ako stigne, mogu i ja.Za sada mi je gotov samo logo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 11, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ne vozim tdm,al smo se vec vozili zajedno imam predlog za sledeci vikend,ako vreme posluzi. Ja planiram da idem tamo ,ako hoce i neko od vas da se organizujemo http://tuning.rs/20-21-maj-veliki-drit-spektakl-u-cacku/Ja sam za!Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 11, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Malo nam je daleko Cacak, barem za nas iz Vojvodine... Inace, odgovarao bi mi sledeci vikend, samo negde malo bliza destinacija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 11, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Da me ne razumete pogresno. Bilo sta iole zanimljivo je daleko i iz Beograda a ne iz nekog grada Vojvodine.. Svi zanimljivi putevi za motor su na jugozapadu i sredistu zemlje.. Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...