Nenadbg88 1522 Napisano April 10, 2017 Drug član, 1087 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan @Nenanbg88 колико видим фали ти горњи део тог WingRack-a, односно горња плоча. Тешко да ћеш без тога испети монтирати. Ja sam mislio da ušrafim ploču od kofera na ovaj gornji deo kada namontitam, ne znam jesi li na to mislio?Ali fali mi neka šipka koja povezuje 2 dela. Kada bi znao dimenzije tačno pa da je napravim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RokiSoko 3 Napisano April 11, 2017 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZR550 Zephyr Prijavi odgovor kao problematičan Ok, lepo hvala na odgovoru mnogo dobrih informacija! Meni lično je lepši stariji model, mnogo mi se više sviđa svetlosna grupa kod njega. A recimo položaj u vožnji, je l isti kod oba modela? Polozaj u voznji je slican,mada mislim da je koman na 4tx bolje odradjen neho na 3vd,razlikuju se u sirini,mada je to nijansa al eto kad si pitao..3vd- vile su 41mm , vise vibrira,vise trosi , menjac losiji nego na 4tx 4tx- 1996-1998 nema pokazivac goriva,ima retrovizore od 3vd koji umeju da vibriraju. Ali ima bolji menjac ,karbovi su bolji,trosi dosta manje od 3vd-a,vile su 43mm,manje vibracija agregata iz gorepomenutih razloga,ima pokazivac temperature rashladne tecnosti 4tx- 1999-2001 ima nove retrovizore kao 900, ima pokazivac kolicine goriva (umesto onog za temperaturu), ima elektricnu pumpu za gorivo. Svi modeli trose malko ulja ,odlicno koce,jako su vozni i udobni. Tdm 900 -2002 poboljsan zadnji amortizer,opciono je dolazio sa Abs-om, lep ko lutka,direktno ubrizgavanje (manja potrosnja) i nema potrosnje ulja kao na svim predhodnim modelima. Zakljucak: ako imas para kupi 900 ako nemas juri 4tx iz zadnje serije ako nadjes neki valjan,ako nemas ni za njega,kupi neki zdrav 3vd i vozi se nasmejan za male pare. Tdm-ovi su zahvalne masine. Oni su sa godinama postajali sve bolji,svaki model je bolji od predhodnog sto je generalno pozitivna pojava,znaci da vide svoje greske i poboljsavaju se.. Srecno sa kupovinom ! Još jedno hvala na odvojenom vremenu i korisnim komentarima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano April 11, 2017 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan ne treba mu gornja ploca alo mora imati nesto sa cime ce povezati. ta sipka sto povezuje ta dva dela razmeri sam ne treba ti originalna dimenzija.. ti nosaci su i ovako univerzalini. Jbg ja sam ih prodao pa ne mogu da ti pomognem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 12, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Људи заборавих да поделим за вама једну занимљивост коју сам приметио по доласку са оне вожње, пошто се причало и о потрошњи. Прво сипање је било у Темерину вече пре вожње, показивао 6.15л. Што ми је иначе и био неки просек потрошње, +- Друго сипање одмах по доласку у БГ чисто да видим потрошњу на аутопуту при константној брзини од 140 на сат. И треће сипање по повратку у НС, оно што ме јако изненадило. Никад пре нисам успео тако да га спустим А погледајте и цене горива Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thedaaax 6 Napisano April 12, 2017 U prolazu, 45 postova Lokacija: Subotica Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Људи заборавих да поделим за вама једну занимљивост коју сам приметио по доласку са оне вожње, пошто се причало и о потрошњи. Прво сипање је било у Темерину вече пре вожње, показивао 6.15л. Што ми је иначе и био неки просек потрошње, +- Друго сипање одмах по доласку у БГ чисто да видим потрошњу на аутопуту при константној брзини од 140 на сат. И треће сипање по повратку у НС, оно што ме јако изненадило. Никад пре нисам успео тако да га спустим А погледајте и цене горива Koju to aplikaciju koristiš? Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 12, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Fuelio Одлична апликација. Имам још и FuelLog. Користим обе, не знам што. За сваки случај што се каже. Од кад користим ту апликацију стално допуњавам до чепа да би рачунала просек непрекидно. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano April 12, 2017 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan To je odlicna odluka, ja to radim vec desetine godina na svim vozilima uopste. Nije mi tesko. Preko potrosnje pratim odmah i stanje motora, a isto tako i stanje meraca na benz.pumpama... Punjenje iskljucivo do cepa uz dosipanje na sitno i isterivanje vazduha, na dobijeni racun upisem kilometrazu a uz saobracajnu je uvek i ceduljica sa tabelom za unosenje podataka i racunanje... uz kaficu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano April 12, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Nenade, nazovi me sutra posle 11-12, imam isti takav W-rack na TDM-u da ti objasnim sta i kako. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano April 12, 2017 Drug član, 1087 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Nenade, nazovi me sutra posle 11-12, imam isti takav W-rack na TDM-u da ti objasnim sta i kako. Pozz Extra Laki hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 12, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ja oterao moped kod bokilica da mi zameni lezajeve,zadnje plocice,svecice,semeringe na vilama i ulje i jos neke sitnice.. Nasao sam i majstora za one glupave plastike,posto je posle one voznje od Obrenovca do Lazarevca po onom divnom asfaltu ova leva nacisto polomila zabice i skoro otpala.. Jos tu plastikariju da utegnem ima da bude ko pracka.. Mozda ga cak i operem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 12, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja oterao moped kod bokilica da mi zameni lezajeve,zadnje plocice,svecice,semeringe na vilama i ulje i jos neke sitnice.. Nasao sam i majstora za one glupave plastike,posto je posle one voznje od Obrenovca do Lazarevca po onom divnom asfaltu ova leva nacisto polomila zabice i skoro otpala.. Jos tu plastikariju da utegnem ima da bude ko pracka.. Mozda ga cak i operem Jel Bokilić počeo opet da radi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 12, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ja oterao moped kod bokilica da mi zameni lezajeve,zadnje plocice,svecice,semeringe na vilama i ulje i jos neke sitnice.. Nasao sam i majstora za one glupave plastike,posto je posle one voznje od Obrenovca do Lazarevca po onom divnom asfaltu ova leva nacisto polomila zabice i skoro otpala.. Jos tu plastikariju da utegnem ima da bude ko pracka.. Mozda ga cak i operem Jel Bokilić počeo opet da radi?jeste,radi svojim tempom,ne zuri,trudi se bez stresa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 12, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ga cak i operem Чек, не мислиш ово ваљда озбиљно? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 12, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Znas kako, definitivno ne spadam u grupu ljudi koji nonstop lickaju i mackaju i poliraju svoj motor. Ja moj samo operem jednom mesecno ili kad vozim po kisi. Ali ga zato uvek drzim ispravnim zbog svoje bezbednosti i ne stedim na delovima. Jebi ga,niko nije savrsen Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Siquera 5 Napisano April 13, 2017 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan One tamo nedelje idemo u Sremcicu za uskrs da se druzimo sa drugarima Sent from my 6037Y using Tapatalk A za Uskrs 14 stepeni i kiša Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 13, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan One tamo nedelje idemo u Sremcicu za uskrs da se druzimo sa drugarima Sent from my 6037Y using Tapatalk A za Uskrs 14 stepeni i kiša И гориво горе Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano April 14, 2017 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja da se javim iz HN. Drago mi je da ste se organizivali i bezbedno provozali prošli vikend. Htedoh da vas sve podsetim na Kamp bezbedne vožnje u Kuli koji bi trebao da se održi za koji dan. Ne propustite ovako nešto koliko god da smatrate sebe dobrim motociklistom. I lepa vožnja i dobro druženje su samo dodatak na sjajan kurs namenjen svima. Ovakve stvari treba podržati što masovnije kako bi se održale. Podsetiću i na još jednu činjenicu, a vezano za organizaciju u okviru BJB foruma: do pre neku godinu BJB je bio medju najagilnijim, ako ne i jedini, organizator otvaranja moto sezone. Obično početkom aprila na defileu ulicama Beograda vozilo je i preko hiljadu motora. Od kad se ta akcija, uslovno rečeno, politizovala BJB niko ne zove niti iko daje inicijativu da se tradicija umasovi i nastavi. Prošli vikend smo bili svedoci nesreća na putevima Srbije a upravo upozorenje ostalim učesnicima u saobraćaju ali i motociklistima je bila glavna poruka defilea. Nedostatak takve akcije, ili obesmišljavanje iste, posledica je nezainteresovanosti upravo naših kolega. Takve razloge treba iskoreniti jer ako se sami ne cenimo i ne edukujemo niko drugi nas neće poštovati. Zato ponovo naglašavam važnost učestvovanja na akcijama, a posebno Kurs bezbedne vožnje, koje nekolicina entuziasta jedva uspeva da organizuje, kako bi pokazali i njima ali i drugima volju i snagu ovog foruma, ako ništa drugo. Veliki pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano April 14, 2017 Drug član, 1087 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan @Astral, jel bi mogao da baciš neku sliku zadnjeg dela motora, konkretno me zanimaju zadnji migavci ako sam dobro video na klipu montirani su na nosaču za kofere? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14959 Napisano April 14, 2017 moto merkat °°, 4939 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Morace nam napraviti jednu prezentaciju straznjice i ja sam pitao za blinkere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano April 14, 2017 Drug član, 1087 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 14, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan I ju?! Ja nisam tak'a devojka.. Ja to ne radim,ali kad radim to je 20€ 3: Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 14, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Nemate srece,nemam sliku u telefonu.. Bar ne zadnjeg dela. Slikacu sutra pa cu vam postaviti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14959 Napisano April 14, 2017 moto merkat °°, 4939 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze Nenad i ja po 10 svaki,pa svoji smo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14959 Napisano April 14, 2017 moto merkat °°, 4939 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Sta slika,za te pare snimak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 14, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Hmm ,probacu, mada kamera cudno reaguje na blinkere.. Cu probati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...