Jump to content

Moto Zajednica

RokiSoko

Članovi
  • Broj tema i poruka

    48
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Kawasaki ZR550 Zephyr

Poslednji posetioci profila

482 profile views

RokiSoko's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

3

Reputacija u zajednici

  1. Koje biste ulje sipali u Zephyr 550? Moj ima na satu 67 hiljada i kusur kilometara, pa da li bih sipao nešto gušće ulje, neka polusintetika? Curenja nema ni malo, a ne znam šta je predhodni vlasnik sipao pre godinu dana.
  2. Da li neko zna koja je razlika između Hexagona 180ccm GTX i LXT? Ne mogu da nađem na internetu... Bilo je na Wikipediji nešto, ali samo na nemačkom. Imam neku ponudu da uzmem za grad ovaj LXT, pa se zanimam.
  3. Čestitke i sa moje strane za položenu vožnju! Večeras sam odlučio da prodam svoj motor pa vidim ako vama odgovara. Kawasaki Zephyr 550 ccm 1993 god. Od ABS-a nema ni A. Dva diska napred, jedan pozadi. Lepo pali, ide, vuče. Jedina mana je to što mu je registracija oko 5.ooo din veća u odnosu na 500 ccm. U dobrom je stanju. Nisam još stigao da postavim oglas, sutra ću. Ako te zanima, možeš i na PP. Pozdrav!
  4. Prvo, hvala Astral-u za postavljanje oglasa. Našao sam nove koje nisam (barem još) uzeo, one su 25€/komad, malo skuplje... Ima na Ebay-u koliko sam video polovne za nekih 40-50€/set, ali opet ne znam da li bi polovno ugradio. Majstor mi je za sad sredio situaciju, flanšne će sad da funkcionišu barem neko vreme, trenutno ne pušta falš vazduh. U Louis-u nemaju odgovarajuće.
  5. Poslao sam im poruku u Louis sa pitanjem da li imaju, čisto da ne bude da su imali ja nisam pitao. Hvala za podsetnik.
  6. Može naravno, ako ti nije problem! Ima ih nekoliko na ebay-u, ali sve polovne a cena ipak nešto viša. Ipak je to guma, pa bih radije novo, ali ko zna da li to više uopšte postoji.
  7. Hvala na linku, pogledaću obavezno A još manje ljudi vozi Zephyr-a nego GPZ..
  8. Jeste, ali sad su i karburatori naštelovani, pa bez novih flanši ne bih da se nešto vozikam. Pušta dosta falš vazduha... Zna li neko da li odgovaraju ove iz GPZ-a??
  9. Ljudi, je l zna neko da li flanše iz GPZ-a 550 iz iste ere odgovaraju Zephyr-u? Trebaju mi nove, a ako ne odgovaraju, ne znam šta ću. I još jedno javno hvala kobejnu za semeringe
  10. Hvala druže, trebaće mi definitivno
  11. Ne stigoh ništa da odgovaram, bio malo ga provozao u toku vikenda. Jedno iznenađenje, onako dosta umerene vožnje, potrošnja oko 4 litre, samo?! Po meni ne kucka tako loše kao na početku, na ovom snimku. Mislim da ler treba da se podesi, na oko hiljadu je, malo plus minus, a koliko znam, trebalo bi da bude na 1300rpm. Tako kad malkice dodam gasa do tih 1300, ništa se ne čuje.
  12. Hahaha, pa zar nije Kawasaki u Japanu kao Opel u Nemačkoj? Finci zovu Opela "Nemački Lada"
  13. Danas sredili papirologiju i udomio sam Zephyr-a Recite, svratio ja kod jednom majstora ovde na Zvezdari zato što je blizu mene. Ima malu garažu blizu SUP-a na Milana Rakića. Zove se valjda Moto Gazza. Kaže da su viljuške sa delovima, uljem i poliranjem 80€ odn. 40€/komad. Je l to ok? Nemam baš predstavu kako se kreću cene u Srbiji..
  14. Odvezao ja juče motor kod Bokilića na pregled. Marka motora mu se nije baš svidela ali ipak je bio objektivan, barem koliko je mogao Rekao da jedino viljuške moraju hitno da se rade. Onda je primetio da slavina ne radi i da akumulator ne puni baš najlepše. (Vlasnik motora me zamolio da se proveri punjenje.) Za obe stvari mi je vlasnik rekao unapred. Rekao je da od stajanja one neke dve cevčice u slavini su se raspali (ako sam dobro razumeo) pa je njegov drug to nekako premostio sa nekim elektroventilom. Sada slavina stoji non-stop u istom položaju, i dovoljno je da mu daš kontakt pa proradi. Kaže da je zbog stajanja punjenje bilo nula. Taj drug njegov je i to nekako sredio da bude dobro, ali opet je počeo da zeza malo. Puni, ali trebao bi bolje. Kaže da ako motor stoji dva dana, neće da upali. Možda je to samo kontakt. To je to u suštini, treba da idem danas po motor. Ili đubre kako bi Miloš rekao
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja