Astral 6236 Napisano Mart 27, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan S tim sto bi ja sipao 15w ulje malo da dobijem tvrdje vile.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 27, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 'vako.. Ovo su oznake lezajeva,oznake semeringa se ne vide,ima ih par strana ranije bdada pisao. lezajevi i semerinzi mislim da su nesto manje od 2000din u Astridu u Bg ugao kod Trise Kacelerovica. Imaju na lageru. We are born naked, wet and hungry. Then things get worse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 27, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se opremio za zamenu lezajeva zadnje osovine i remont vila. ulje nam u stapove (4tx-vila 43mm) ide 1030cm3 sto dalje implicira da morate da kupite 1,5L. Ja sam uzeo 2x10w i 1x20w pa cu mesanjem dobiti 15w. E sad.. Semeringe u stapovima imaju svi svuda po slicnim cenama,ja sam uzeo ove jer mi je radnja blizu firme pa.. Problem su cistacki semerinzi (prasinari) njih nema niko ziv.. Zaista ne znam zasto posto su podjednako bitni kao i ovi u stapovima jer kad oni propadnu ,necistoce ostete unutrasnje semeringe.. Tako da zamena jednih bez drugih nema bas mnogo smisla.. Al eto.. No na moju srecu sam ih nasao i porucio u mestu Kac i bili su ljubazni da mi ih posalju brzom postom,stizu sutra po ceni od 2100din ako se ne varam. Evo vam cene ulja i semeringa u Bg-u ,da imate kao vodilju. We are born naked, wet and hungry. Then things get worse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Mart 27, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ode moj TDM u druge ruke... Sada sam u potrazi za dobrim primerkom VFR-a. Ostaću aktivan u temi i pratiću vas, a nadam se, i prisustvovati TDM vožnji (ukoliko je bude) sa novim motorom... oooooooo ode naš tdm želim ti srecnu i brzu nabavku motora koji ti leži kao i ja trazio i najzad sam naso....javi ili dodji na pivo ...kad kupis vidi ono za gume.. ž Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakala 72 Napisano Mart 27, 2017 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mogao si da sipas 15ml starog ulja(onog sto budes ispustio is stapova) za toliko nu nista nece faliti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 27, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Mogao si da sipas 15ml starog ulja(onog sto budes ispustio is stapova) za toliko nu nista nece faliti to je istina, nisam se toga setio vidis.. Mada,kad je bal.. We are born naked, wet and hungry. Then things get worse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 29, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan И другари, оће бити нешто од вожње овог пролећа? Овде сви кубуре око неких делића, канда се само мени воза Да куцнем у дрво Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 29, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja moram prvo da nabacim neku makinu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 29, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za.. We are born naked, wet and hungry. Then things get worse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Siquera 5 Napisano Mart 31, 2017 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipo! Imam neki utisak da ova tema nezasluženo jenjava Pročitao sam sve od prvog posta i rekao bih da je ekipa pre bila malo energičnija Evo ga prvi vikend aprila i vreme nikad bolje, ali ništa od vožnje. A vreme je i za nove majice ako se ne varam Da malo osvežim temu. Planiram da uskoro uzmem 4TX-a, samo da se još neke kockice slože. Do sada sam vozio uglavnom R-ove do 600cc. Trenutno sam samo na kineščetu od 150cc Rasprodao sve još pre dve godine, zidao kuću pa mi je trebao keš. Mislio sam da ću moći samo sa skuterčićem, ali teško Pratim oglase, znam i da Lucky ima odličan primerak, ali još uvek nisam zatvorio budžet pa za sada samo gledam Rekoh, samo da najavim upisivanje u TDM ekipu i da kažem da ako bude bilo majica, zaniteresovan sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Mart 31, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan И другари, оће бити нешто од вожње овог пролећа? Овде сви кубуре око неких делића, канда се само мени воза Да куцнем у дрво Može voznja, takođe ;-) Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thedaaax 6 Napisano Mart 31, 2017 U prolazu, 44 postova Lokacija: Subotica Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam za vožnju Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 31, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Meni sledece nedelje stize tablica za VFR, pa sam i ja za voznju, ako me primate u ekipu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thedaaax 6 Napisano Mart 31, 2017 U prolazu, 44 postova Lokacija: Subotica Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, imam ponudu za Dunlop RoadSmart 3 gume, a pošto ih do sada nisam uzimao, interesuju me iskustva kao i da li je cena realna? 120/70 zr18 spmax roadsmart 3 59w prednja 160/60 zr17 spmax roadsmart 3 69w zadnja Ukupno 30.000 din. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano April 1, 2017 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam cuo samo reci hvale za te gume i moj plan je da sledece njih stavim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano April 2, 2017 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Prvih dana januara placen par 120/70-18 i 150/70-17 (obe W) 32000 din. I srecan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano April 3, 2017 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Prednja je racunata 15000 a zadnja 17000. Navodno je bila zimska cena sa popustom a DOT 2015 i 2016 (sveze). Ako nadjes nizu cenu, skaci na ponudjaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 3, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan За Астрала и екипу, ја нашао будућег. А ви реците да ми не стоји 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano April 4, 2017 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan За Астрала и екипу, ја нашао будућег. А ви реците да ми не стоји Nešto mi te dve štokrle ne ulivaju poverenje u to da ćeš se navozati na ovome. Da su bar stavili eksere na te daske pa da bar trpi tu muku vozač za neke više ciljeve Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 4, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan За Астрала и екипу, ја нашао будућег. А ви реците да ми не стоји VFR mi je prelep motor nesumnjivo u svetu najcenjeniji sport touring model,ima brzih ima lepsih ali jedan je Vfr. I jos crven.. Moze svaleru,moze.. Al da stane u garazu pored Tdm-a , napadacki polozaj sedenja sigurno vise zamara od polozaja na Tdm-u,tako da ipak ce trebati Tdm Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 4, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Bogme, lep VFR... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSRETENOVIC 71 Napisano April 4, 2017 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, imam ponudu za Dunlop RoadSmart 3 gume, a pošto ih do sada nisam uzimao, interesuju me iskustva kao i da li je cena realna? 120/70 zr18 spmax roadsmart 3 59w prednja 160/60 zr17 spmax roadsmart 3 69w zadnja Ukupno 30.000 din. Sent from my iPhone using Tapatalk Ja a sad na sajmu pitao za te gume i recena mi je cena od 34.000 a kao bice jos 7% skuplje kasnije . Msm znao sam da je to previse posto sam kupio Michelin PR4 za 32.000din "zimska cena" .Ali eto nije sajam sto je nekad bio . Sent from my LG-H831 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 5, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Слободно може ко је за вожњу да да предлог локације и датума Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 5, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Datum meni nije toliko bitan, koliko lokacija...predlazem da se ovaj put izbegne Fruska Gora jer je put pun rupa. Vozio sam FG u februaru i umalo tocak da izgubim par puta tamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Siquera 5 Napisano April 5, 2017 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Samo da najavim da od sledećeg vikenda računate na još jednog Do kraja nedelje uzimam TDM-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...