demro.st 435 Napisano Februar 22, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan ne dobija se gumica kolko znam i meni curka od proslog menjanja nisam je promenio a izgleda vec je ostarila... Janko, probaj samo malo da dotegneš šarfe koji drže kućište filtera. ne curi na ovom na dudicevom curkalo malo al se spremam da menjam stavicu elf po tvom savetu kazi mi dal mogu staviti zadnju 170.... patim od sirine tj volim da je siroko.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13016 Napisano Februar 22, 2017 Ne silazi, 7435 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Moze ali ti ne treba, ne treba ni silikon ako imas dva nova O ringa. Ja sam danas zamenio kocione tecnosti napred/nazad, filter vazduha, svecice, lanac lancanike. Drugi motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 22, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan @painkiller Ne reče još uvek šta se dešava kada stignu gume (koje, ako sam razumeo stižu ove nedelje). Hoćeš ti isto ovde javiti i objasniti šta, gde i kako? Napisao sam ranije u jednom od postova da se gume šalju Aks-om svakom pojedinačno. Poštarina je 300-400 din (po rečima Adreje). Čim gume stignu (trebalo bi u petak ili subotu da budu tu) javljam vam da mi šaljete podatke i Andrea vam šalje gume na kućnu adresu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 22, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan ne dobija se gumica kolko znam i meni curka od proslog menjanja nisam je promenio a izgleda vec je ostarila... Janko, probaj samo malo da dotegneš šarfe koji drže kućište filtera. ne curi na ovom na dudicevom curkalo malo al se spremam da menjam stavicu elf po tvom savetu kazi mi dal mogu staviti zadnju 170.... patim od sirine tj volim da je siroko.... Kao što kaže Alekre, apsolutno nema potrebe za 170 pozadi. Fabrika preporučuje 150. Možeš staviti i 160, ali nećeš dobiti puno koristi. A 170 potpuno nepotrebno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 22, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan ne dobija se gumica kolko znam i meni curka od proslog menjanja nisam je promenio a izgleda vec je ostarila...Janko, probaj samo malo da dotegneš šarfe koji drže kućište filtera. ne curi na ovom na dudicevom curkalo malo al se spremam da menjam stavicu elf po tvom savetu kazi mi dal mogu staviti zadnju 170.... patim od sirine tj volim da je siroko.... Kao što kaže Alekre, apsolutno nema potrebe za 170 pozadi. Fabrika preporučuje 150. Možeš staviti i 160, ali nećeš dobiti puno koristi. A 170 potpuno nepotrebno, čak i ne bezbedno zbog felne i njene širine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloboleon 26 Napisano Februar 23, 2017 U prolazu, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @painkiller Znači ti nam javljaš kad stigne i onda ti dajemo adrese - to me interesovalo. Kul Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloboleon 26 Napisano Februar 23, 2017 U prolazu, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @astral & painkiller Ne, mrtav sam ozbiljan. Ne znam čak ni zbog kojeg dela ste mislili da vas zezam. Sve što sam napisao, napisao sam iskreno, jer sam zelen vozač i blage nemam ni o čemu. Želim da pravim te sulude kilometre o kojima pričate, samo očigledno ne znam kako, jer sam ja ceo sledeći dan (posle pomenute ture) bio skurcan, slomljen i umoran. Bez obzira na to, planiram da se ponovo uputim na daleke staze. Ovaj put čak i duže, ali sa značajno bolje sređenim motorom (nadam se...). Hoću da idem nešto tipa Budimpešta, Beč, Štutgart, pa ne bi bilo zgoreg da se što bolje pripremim, a to znači i pitati ljude, koji su navikli da voze tolike trase i motor kakav i sam vozim, za savet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14827 Napisano Februar 23, 2017 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @astral & painkiller Ne, mrtav sam ozbiljan. Ne znam čak ni zbog kojeg dela ste mislili da vas zezam. Sve što sam napisao, napisao sam iskreno, jer sam zelen vozač i blage nemam ni o čemu. Želim da pravim te sulude kilometre o kojima pričate, samo očigledno ne znam kako, jer sam ja ceo sledeći dan (posle pomenute ture) bio skurcan, slomljen i umoran. Bez obzira na to, planiram da se ponovo uputim na daleke staze. Ovaj put čak i duže, ali sa značajno bolje sređenim motorom (nadam se...). Hoću da idem nešto tipa Budimpešta, Beč, Štutgart, pa ne bi bilo zgoreg da se što bolje pripremim, a to znači i pitati ljude, koji su navikli da voze tolike trase i motor kakav i sam vozim, za savet. Sve zavisi kuda ces voziti,ako ides auto-putem tu je potrebna psihicka spremnost,smaranje je za sve pare,dok lokalni putevi,krivinarenje traze vise fizicku spremnost (naj pozeljnije biti kompletan). Odradis par tura po "lokalu" npr do Zlatibora na kafu i tu vidis koliko mozes voziti,kada ti treba pauza,sta ti smeta eventualno na motoru... Po tome se organizujes i planiras turu ozbiljniju,jednostavno nadjes svoj optimum sto se tice voznje. Ja recimo vozim bajs zbog kondicije a pred jacu turu pojacam i tempo,da kazem treninga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 23, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan @astral & painkiller Ne, mrtav sam ozbiljan. Ne znam čak ni zbog kojeg dela ste mislili da vas zezam. Sve što sam napisao, napisao sam iskreno, jer sam zelen vozač i blage nemam ni o čemu. Želim da pravim te sulude kilometre o kojima pričate, samo očigledno ne znam kako, jer sam ja ceo sledeći dan (posle pomenute ture) bio skurcan, slomljen i umoran. Bez obzira na to, planiram da se ponovo uputim na daleke staze. Ovaj put čak i duže, ali sa značajno bolje sređenim motorom (nadam se...). Hoću da idem nešto tipa Budimpešta, Beč, Štutgart, pa ne bi bilo zgoreg da se što bolje pripremim, a to znači i pitati ljude, koji su navikli da voze tolike trase i motor kakav i sam vozim, za savet. Bice da se nismo nesto razumeli. Niko od nas nije napisao da prelazi u jednom danu 5000km,to fizicki nije moguce. Mi smo napisali da smo vozili ture 2-3-X 000km ali ne jednom danu vec u vise dana,podeljeno na etape. Ja nikada ne vozim vise od 300-500 km u danu (zavisi od tipa saobracajnica na ruti). Voznja vise kilometara od toga nema poentu jer se to onda svodi na jurcanje i puko prevozenje,a niko od nas ne vozi motor da bi se prevezao od A do B ,vec da bi putovao,uzivao,razgledao,ziveo i preziveo taj put i tek na kraju stigao na tu tacku B. Svaka tebi cast kad si uspeo da predjes 800km u danu,ja to nikad nisam uradio,uvek gledam da ne predjem vise od 400,da pravim vise pauza za kafu,razgledanje uzivanje,tako planiram sam put i deonice. Cak mi takav nacin planiranja omogucava da vozim i saobracajnicama koje bih mozda i izbegavao da jurim i zurim,a za koje se uvek ispostavi da su lepse za voznju bez napetosti. Inace za put od opreme imam samo produzeni vizir,3 kofera,gomilu sijalica da svetlim,tank torbu,fluo prsluke,kompresor i ono za cepovanje guma,malo alata i to je sve sto mi treba. Vidjao sam da ljudi koriste AirHawk jastuke,mislim da su odlicna stvar i mislim da cu i to pazariti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 23, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Buduci da pominjes Budimpestu, kad smo isli tamo devojka je iznajmila apartman za 50e za nas dvoje i sa garazom ukljucenom u centru.Isli smo na vikend,tako da smo jedan dan isli do tamo,parkirali i ostavili stvari i onda polako peske po centru obisli (ima svasta lepo da se vidi) a sutradan,motor spakovali i vozili se po gradu i obisli udaljene delove grada i na kraju vratili se kuci.. Fina voznja,kvalitetno utroseno vreme. Izgoreli od vrucine eh kako je to lepo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 23, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan @astral & painkiller Ne, mrtav sam ozbiljan. Ne znam čak ni zbog kojeg dela ste mislili da vas zezam. Sve što sam napisao, napisao sam iskreno, jer sam zelen vozač i blage nemam ni o čemu. Želim da pravim te sulude kilometre o kojima pričate, samo očigledno ne znam kako, jer sam ja ceo sledeći dan (posle pomenute ture) bio skurcan, slomljen i umoran. Bez obzira na to, planiram da se ponovo uputim na daleke staze. Ovaj put čak i duže, ali sa značajno bolje sređenim motorom (nadam se...). Hoću da idem nešto tipa Budimpešta, Beč, Štutgart, pa ne bi bilo zgoreg da se što bolje pripremim, a to znači i pitati ljude, koji su navikli da voze tolike trase i motor kakav i sam vozim, za savet. Ja sam na TDM-u putovao oko 600-700 km na dan i apsolutno mi nista nije bilo problem. Ni ledja ni ruke me nisu bolele. Vrlo je bitno da podesis i zadnji i prednji amortizer tako da imaju dobar i efikasan rad, tj. da nisu ni tvrdi ni previse meki...Jeste da je zastita od vetra poprilicno losa, ali se to moze srediti afermarket vizirom ili kod Ivana uraditi povisen. Sediste je inace udobno na TDM-u ali ako se uradi Bobanovo sediste, onda tek putovanje postaje idealno. Cudi me da se neko zali na to da mu ne odgovara dalja voznja sa TDM-om... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Februar 23, 2017 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam najviše prešao oko 500 km u danu i to sa dominatorom, sledeći dan sam bio u tripu da ću dobiti temperaturu, toliko mi nije bilo dobro Tad nisam radio ovo što radim sad i bukvalno je bilo jurenje da se vratim kući jer mi je to bio jedini slobodan dan. Sada imam tu (ne)sreću da mi je odmor 2 meseca i da mogu da odvojom dobar budžet i ceo mesec za švrćkanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13016 Napisano Februar 23, 2017 Ne silazi, 7435 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Za velike dnevne kilometraze: 1. Ti sam Jako je bitna tvoja psiho/fizicka spremnost. Ciste misli, fokusirane na okruzenje i voznju, telo u formi, odnosno misici koji ce ti drzati telo u pravilnom polozaju i ostati gibko. Koliko dobro vozis i vladas motociklom? 2. Oprema za tebe Dobra kaciga, rukavice, cizme... Moras ima svaki komad opreme u kojoj se osecas prijatno. Relativno tiha, zadihtovana kaciga, rukavice u kojima ne trne ruke, itd. Ne hladno, ne pretoplo. 3. Motocikl Ispravan motocikl, odrzavan, sa odlicnim gumama na kojem sve funkcionise kako je zamisljeno. Pri tom, po mogucstvu adaptiran za tvoje potrebe. Tu mislim, vizir koji te pokriva, uzi/siri upravljac, navigacija ili dobra tank torba kako bi uvek znao gde ides i izbegao lutanja, dobar prtljag koji ne landara, ne moras da vezujes i sl. 4. Planiranje rute Ruta mora lepo da se isplanira, gde, kojim putem, koliko zahtevnim putem, gde ces i kada stati na pice, gde na tankovanje, gde na rucak. Nije isto voziti 200 kilometara zahtevnog planinskog puta i 400 kilometara na autoputu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strider 333 Napisano Februar 23, 2017 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li iko dimenziju o-ringa za filter ulja, ima neka radnja u Visnjickoj ulici (na samoj stanici kod "Bele kuce"),prodaje O-ringove i semeringe za sve namene,samo ti treba dimenzija.. Kupovao sam sluzbeno neke o-ring gumice kod njih i odlicno su se pokazale. A ne bih da skidam pa nosim kod njih jer mi je motor na skroz drugom kraju grada pa bi onda morao ulje da menjam 2 dana Imam 2-3 komada originalnih (za TX4), ostalo mi je posle prodaje motora. Doneo mi ih je Laki iz Nemačke kako bi ih menjao po potrebi, to nisu skupe stvari a ja volem da imam rezervu Kome treba može se javiti na pp. Cena nabavna: 2E kom Hajde napiši koji su prečnici oba oringa, kada ih već imaš? Prečnik je 70 mm, debljina je 3 mm Samo velika gumica je u pitanju (malu nemam, nisam je ni dobio) Danas je Astral preuzeo jednu, ostale su još 2 ako nekom trebaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 558 Napisano Februar 23, 2017 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko u skorije vreme kupovao semeringe za viljuske (3VD model)? Nisam ih menjao odavno a u Plattneru su preskupe.... Koje preporucujete I gde mogu da se uzmu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Februar 23, 2017 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Zna li iko dimenziju o-ringa za filter ulja, ima neka radnja u Visnjickoj ulici (na samoj stanici kod "Bele kuce"),prodaje O-ringove i semeringe za sve namene,samo ti treba dimenzija.. Kupovao sam sluzbeno neke o-ring gumice kod njih i odlicno su se pokazale. A ne bih da skidam pa nosim kod njih jer mi je motor na skroz drugom kraju grada pa bi onda morao ulje da menjam 2 dana Imam 2-3 komada originalnih (za TX4), ostalo mi je posle prodaje motora. Doneo mi ih je Laki iz Nemačke kako bi ih menjao po potrebi, to nisu skupe stvari a ja volem da imam rezervu Kome treba može se javiti na pp. Cena nabavna: 2E kom Hajde napiši koji su prečnici oba oringa, kada ih već imaš? Prečnik je 70 mm, debljina je 3 mm Samo velika gumica je u pitanju (malu nemam, nisam je ni dobio) Danas je Astral preuzeo jednu, ostale su još 2 ako nekom trebaju... I ja sam poručio iz Louis-a i mislio da ću dobiti obe u setu, ali je stigla samo velika. Sada mi treba dimenzija male, pa da nabavim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloboleon 26 Napisano Februar 23, 2017 U prolazu, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ok sad već dobijam malo kompletniju sliku o tome šta mi fali i kako još treba da se pripremim. Koliko vidim, ipak sam odgrizao jako veliko parče puta za jedan dan (što sam i slutio). Ciljaću manje parčiće do Štutgarta. Možda tih 300-500 kilometara. Što se motora tiče, tu mi izgleda fali još sve ono što sam i hteo nabaviti - rollbar ću napraviti kod Sebe da bih mogao staviti highway pegs (kako se to kaže na naškom?), nadograditi vizir i staviti nove gume. Sad nešto razmišljam, ipak, možda nabaviti navigaciju. E, da, vidiš, možda bih trebao da sredim (podesim?) amortizere. Što se tiče opreme, nisam baš kupio najjeftiniju kacigu (imam HJC FJ15), ali ne znam baš da li dihtuje najbolje. Osim toga imam osećaj da ima fatalnu rupu ispod brade, tako da me hladan vazduh žestoko obrije i pored potkape, kao i manjak zatamnjenog vizira koje mi je bolno falilo prošli put. Osim toga, mislim da su mi rukavice sranje. Imam Vanucci Summer Dry 2, kupljene u Louis-u i čini mi se da nisu ni za jednu jebenu sezonu. Mislim da imaju opseg udobne temperature od 5 do 10 stepeni Možda imaju super protekciju, ali za te pare sam očekivao više. Ne znam da li je možda pametnije da uzmem neke čisto letnje. Što se mene tiče, imam osećaj da relativno dobro vladam motorom (što će reći da verovatno toliko loše vozim da i ne znam koliko loše vozim ) Što se tiče psihe, e tu sam zapanjio sebe. Ispostavilo se da sam u stanju da budem 20 sati na putu (putovanje + zastoji, saobraćajke, naplatne rampe, granica + odmaranje) i da budem smiren i trezveno pratim put. Tako da mislim da sam tu ok. Verovatno bih trebao da poradim na fizičkoj kondiciji doduše. Malo da doteram mišiće leđa. Hvala momci. Izgleda imam neki spisak stvari koje bi mogle da sledeće dugačko putovanje učine užitkom, umesto patnjom. Jesam pohvatao sve? I još jedno TDM pitanjce - jel neko pokušao da namesti nekakve dodatne nogare za odmor za suvozača? (izavozača? izavozačicu?) Ni ona ne može da izdrži žaba položaj baš jako dugo, pa ne bi bilo zgoreg da i njoj nešto sklepam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Februar 23, 2017 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko u skorije vreme kupovao semeringe za viljuske (3VD model)? Nisam ih menjao odavno a u Plattneru su preskupe.... Koje preporucujete I gde mogu da se uzmu? Mislim da su u Guevari oko 10ak evrica, ako se dobro sećam. Marka Centauro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14827 Napisano Februar 24, 2017 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan I još jedno TDM pitanjce - jel neko pokušao da namesti nekakve dodatne nogare za odmor za suvozača? (izavozača? izavozačicu?) Ni ona ne može da izdrži žaba položaj baš jako dugo, pa ne bi bilo zgoreg da i njoj nešto sklepam. Ja sam stavio original vozacke fuzastere,opruga okrenuta kontra da ih podize,malo je reci da pomaze i odmara. Naslon na koferu sam takodje napravio,skratio vec gotov naslon od neke sprave za vezbanje,supruga prezadovoljna,imali smo original Givi koji je u stvari s.anje,suvise je tvrd,mozda samo lepo izgleda ali spram ovoga nema govora o udobnosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Februar 24, 2017 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan TDM je super motor za duza putovanja. sve se slazem sa kolegama iznad.. ono sto mene najvise izmori u voznji je vrucina. tako da obrati paznju da ti odeca bude udobna i prozracna ako je napolju velika vrucina. Inace sam prelazi preko 1000km..sa kineskim coperom..u danu.tako da sa TDMom neces imati problema...ali znaj da postoji period privikavanja guznih misica . sto cesce vozis brze se naviknes. ja recimo uvek prilikom prve duze voznje svake god se vratim kuci ubijen.premoren. ali vec svaka sledeca duza voznja biva laksa. ali jos jednom da napomenem. vrucina je meni najveci faktor da se brzo umorim a pored toga je pogubna za koncetraciju jer me cini nervoznim. ps. oce li biti i ove godine prolecnog okupljanja TDMa na fruskoj ko prosle? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6077 Napisano Februar 24, 2017 Drug član, 4154 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Tvoja roba koju obučeš najviše utiče na tvoj komfor. Treba biti prilagođena klimatskim uvjetima. Ne gledaj samo kako ti stoji to što oblačiš nego osjećaš li se udobno u istom. Ne ideš na modnu reviju nego vozit motor. Kaciga mora udobno ležati na tvojoj glavi, ne smije pritiskati ni žuljati. Džaba ti je najbolja kaciga ako ima krivi kalup za tvoju glavu pa te ista stišće, žulja i glava te boli nakon pola sata vožnje. To je brate patnja. Ponovo tvrdim kako ne postoji idealna oprema. Imam dva kompleta, ljeto i jesen-proljeće. Rukavica nekoliko pari. Uvijek imam u rezervi toplije robe i rukavice,iako je vruće. Sa porastom nadmorske visine temperature se mijenjaju osjetno.Tad si sretan kad možeš obući još nešto. Ljetna roba bi trebala biti svjetlijih boja kako ne bi dodatno apsorbirala toplotu od sunca. Psiha je jako bitna. Primijetio sam ako u uzrujanom psihičkom stanju odem vozit, pravim početničke greške, loše procjene..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strider 333 Napisano Februar 24, 2017 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da stavim i ovde link, možda neko ovo traži: https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/117296-volan-i-vizir-za-tdm-850-tx4/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 24, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Dobre cene! Eto prilike da ko ima 3vd popravi polozaj ruku zamenom kormana za male pare 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strider 333 Napisano Februar 24, 2017 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drug. Vidimo se na točkovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 24, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Strider, imaš pp... Korman bih ja uzeo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...