bdada 14831 Napisano Februar 17, 2017 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ne zalim se na zvuk,ovo visi A to za fabricke,imao sam ali se nisu mogli topovi skidati,sve iz jednog dela je bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 17, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Први викенд априла ћемо да дискутујемо о ауспусима. У њиховом присуству Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 17, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Први викенд априла ћемо да дискутујемо о ауспусима. У њиховом присуству Neće tu biti puno diskusije, već samo pitanja: ˝ko ti ih je radio?˝ i ˝koliko su bili novaca?˝ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Februar 17, 2017 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Ovi koji su se javili da bi uzimali gume, neka napisu velicine i marku koju bi hteli da uzimaju... 120/70/18 Pilot Road 3 - za mene Ja sam na 4TX vozio gume kao na 900-ci. Znači napred 120, a nazad 160-60-17 bez ikakvih problema! Ove zime sam na 900-ku stavio 170-60-17 i nemam nikakvih zamerki! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Februar 17, 2017 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Dali je neko probao kako zvuci 850-tka samo sa loncem bez topova,onako,ako je neko nesto prepravljao,seckao,probao ... ? Robert mi je pravi Y granu za 4TX prošle zime dok je još bio u mom vlasništvu sam napravio krug oko grada samo sa granama, bez srednjeg lonca i topova. GRMI, ali ništa lepo. U mestu kao čoper sa otvorenim izduvom, u vožnji ko stojadin kada odvališ auspuh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 17, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao je cenovnik: Michelin Pilot Road 3 2CT 110/80 ZR18 58W i 150/70 ZR17 69W u paru 207 evra. Michelin Pilot Road 3 2CT 120/70 ZR17 i 180/55 ZR17 u paru 215 evra. Michelin Pilot Road 3 2CT 120/70 ZR18 je 103 evra. Ako cene odgovaraju javljajte da poručujemo. Po rečima Olivera, u martu sledi drastično poskupljenje guma, tako da on preporučuje nabavku već u Februaru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13017 Napisano Februar 17, 2017 Ne silazi, 7436 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Neka oni poskupe drasticno, sopingovacemo gume iz AT, DE pa nek se cesu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 18, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da pitam: gde je isporuka? U BGD-u ili u Kuli? DOT je pretpostavljam 2016? Ili 2017? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 18, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pitacu ga za isporuku i cenu iste...a pitacu ga i za DOT... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Februar 18, 2017 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, nismo poručili nešto veliku količinu, ali nije ni popust baš! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 18, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda covek u startu ne dere, pa nema kud mnogo dole sa cenom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 18, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ma oni marzu na gumama imaju smesnu.. We are born naked, wet and hungry. Then things get worse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VECTRA 54 Napisano Februar 18, 2017 Svrati ponekad, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zrx1100r Prijavi odgovor kao problematičan Cena od 207 e za set pr 3 je po meni fer ponuda, baš. Послато са D2303 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 18, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Pa i jeste odlicna We are born naked, wet and hungry. Then things get worse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 18, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Zveknuo mi neki lezaj,sumnjam na zadnji,javi se kad ga opteretim. Koje da kupim i gde? We are born naked, wet and hungry. Then things get worse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14831 Napisano Februar 18, 2017 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Zveknuo mi neki lezaj,sumnjam na zadnji,javi se kad ga opteretim. Koje da kupim i gde? We are born naked, wet and hungry. Then things get worse. Ja sam narucio u OPTIMA DOO Novi SadEvo ti dimenzije sa cenama 2x6203-2RS-C3 381,60 (kom.) 1x6303-2RS-C3 501,60 Semerinzi Dichtomatic 25x47x7 300,00 42x56x7 444,00 Lezajevi su original KOYO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Februar 18, 2017 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Za set je pristojna ponuda, ali meni za prednju je razlika 5-8 eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 18, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Zveknuo mi neki lezaj,sumnjam na zadnji,javi se kad ga opteretim. Koje da kupim i gde? We are born naked, wet and hungry. Then things get worse. Ja sam narucio u OPTIMA DOO Novi SadEvo ti dimenzije sa cenama 2x6203-2RS-C3 381,60 (kom.) 1x6303-2RS-C3 501,60 Semerinzi Dichtomatic 25x47x7 300,00 42x56x7 444,00 Lezajevi su original KOYO U hvala ti ko bratu! Cesto idem sluzbeno u Ns pa cu pokupiti i ja kod njih . Hvala puno. We are born naked, wet and hungry. Then things get worse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 18, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Cena od 207 e za set pr 3 je po meni fer ponuda, baš. Послато са D2303 уз помоћ Тапатока Ako se ne varam, pre samo 2 strane je kolega pazario 2 gume za 32000 din i ja sam pitao kako je moguce da 2 gume kostaju toliko i dobio sam odgovor da je to ta cena...Ovde dobijamo set za 207 evra (25670 din) i sada vise nisam pametan koje cene bi trebale biti da bi vama bile ok... Oliver nam je maksimalno izasao u susret sa cenama a ako to vama nije ok, slobodno porucujte gde mislite da je povoljnije... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VECTRA 54 Napisano Februar 18, 2017 Svrati ponekad, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zrx1100r Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zaista mislio ovo sto sam napisao, bez ironije, ne znam zasto mene citiras? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14831 Napisano Februar 18, 2017 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zaista mislio ovo sto sam napisao, bez ironije, ne znam zasto mene citiras? Laksi si od jokera,dosta Salu na stranu,pretresam oglase cisto da sam u toku sa cenama i kada dodje vreme za zamenu guma narucujem kod Olivera,naj povoljniji je sa cenama i bez popusta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VECTRA 54 Napisano Februar 18, 2017 Svrati ponekad, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zrx1100r Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zaista mislio ovo sto sam napisao, bez ironije, ne znam zasto mene citiras? Laksi si od jokera,dosta Salu na stranu,pretresam oglase cisto da sam u toku sa cenama i kada dodje vreme za zamenu guma narucujem kod Olivera,naj povoljniji je sa cenama i bez popusta. Istina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 18, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zaista mislio ovo sto sam napisao, bez ironije, ne znam zasto mene citiras?Uzeo sam zadnji citat na konto price o gumama...nije se konkretno odnosilo na tvoj komentar. Krivo mi je samo to sto znam Olivera jako dugo i znam da ce uvek izaci u susret kad god moze, a imam utisak da nekom ni to nije dovoljno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 19, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Kome nije povoljno, nek trazi drugde. Javljaj sta ti je rekao pa da narucujemo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Februar 19, 2017 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zaista mislio ovo sto sam napisao, bez ironije, ne znam zasto mene citiras? Laksi si od jokera,dosta Salu na stranu,pretresam oglase cisto da sam u toku sa cenama i kada dodje vreme za zamenu guma narucujem kod Olivera,naj povoljniji je sa cenama i bez popusta. Istina Ahahahaah Šalu na stranu, za komplet je dobra cena. Meni samo za prednju, nije toliko povoljnije da bih ranije menjao gumu koja se još može voziti, a ne bih da mi za 1000 dinara stoji bar godinu dana u garaži. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...