gixxer750/94 735 Napisano Februar 16, 2017 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine sam radio homologaciju za t max,skoro mesec dana sam cekao,aj to nego sve vreme sam bio u tripu da nesto nece da valja,ponudicu momku da on carini i registruje motor na nase table i onda moze zamena,koliko god da sam resio da kupim TDM ne upada mi se u neku dubiozu,vlasnik ionako ima ch papire i uvezao je dosta vozila,ako oce ok,ako ne znaci da nesto nije kao treba,lakse mi je da spustim cenu i kupim za kes ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6077 Napisano Februar 16, 2017 Drug član, 4154 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Takoje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloboleon 26 Napisano Februar 16, 2017 U prolazu, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan O junaci, 'oćemo l' uzimat' te gume il' da ih uzmem sam? Otoplilo, pa me svrbi asfalt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14831 Napisano Februar 16, 2017 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Nesto pretresam mobile.de i videh ovo,stanje i kilometraza su fascinantni. Ako bi bio dovezen u Srbiju,koliko bi km imao!? http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=239098467&scopeId=MB&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=26000&makeModelVariant1.modelDescription=tdm&pageNumber=1 Tek koje cene drze,jedan ide do http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=239252642&isSearchRequest=true&scopeId=MB&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&makeModelVariant1.makeId=26000&makeModelVariant1.modelDescription=tdm&pageNumber=5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 16, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan O junaci, 'oćemo l' uzimat' te gume il' da ih uzmem sam? Otoplilo, pa me svrbi asfalt Ja cekam da se izjasnite pa da pitam Olivera za popust...Edit: svakako cu pitati Olivera za ovo do sada sto ste se prijavili (2 para i prednja) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 16, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ovi koji su se javili da bi uzimali gume, neka napisu velicine i marku koju bi hteli da uzimaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloboleon 26 Napisano Februar 16, 2017 U prolazu, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Michelin, Pilot Road 3 Dimenzije: 150/70 ZR17 69(W) 110/80 ZR18 58(W) Edit: Kao što reče Astral nema PR4 u toj veličini, pa ću uzeti trojku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 16, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Nema pilot road 4 u toj dimenziji. Samo trojka.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 16, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Za tdm 900 ima pilot road 4 po dimenzijama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloboleon 26 Napisano Februar 16, 2017 U prolazu, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko preporuku onda šta drugo da stavim? Da stavim trojku? Edit: prešaltavam se na Pilot Road 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 16, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko preporuku onda šta drugo da stavim? Da stavim trojku? Edit: prešaltavam se na Pilot Road 3 Ok, sutra zovem i pitam pa javljam koje su cene...bilo bi dobro da se i Lucky Vladano javi sa dimenzijama za svoj Fazer... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Februar 16, 2017 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto pretresam mobile.de i videh ovo,stanje i kilometraza su fascinantni. Ako bi bio dovezen u Srbiju,koliko bi km imao!? http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=239098467&scopeId=MB&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=26000&makeModelVariant1.modelDescription=tdm&pageNumber=1 Tek koje cene drze,jedan ide do http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=239252642&isSearchRequest=true&scopeId=MB&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&makeModelVariant1.makeId=26000&makeModelVariant1.modelDescription=tdm&pageNumber=5 Ja sam trazio mesecima da eventualno uvezem za sebe i bilo ih je dosta sa kilometrazama preko 100.000. Ocigledno uz odrzavanje obrcu cagere masovno. Na kraju sam ipak kupio domaci registrovan,za manju lovu, sa manje km i komplikacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 16, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan prednja 120/70 ZR 17 zadnja 180/55 ZR 17 Obavezno Miselin, Takodje Pilot Road 3 ili 4 (neka kaze koliko bi koji set kostao, pa da izaberem). Ako Bas-bas nema Miselin, onda neka kaze sta ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 16, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan prednja 120/70 ZR 17 zadnja 180/55 ZR 17 Obavezno Miselin, Takodje Pilot Road 3 ili 4 (neka kaze koliko bi koji set kostao, pa da izaberem). Ako Bas-bas nema Miselin, onda neka kaze sta ima. Ima Michelin, to znam, a za detalje ga sutra zovem pa cu vam javiti detalje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 16, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14831 Napisano Februar 17, 2017 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Dali je neko probao kako zvuci 850-tka samo sa loncem bez topova,onako,ako je neko nesto prepravljao,seckao,probao ... ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 17, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Sa srednjim loncem bez topova zvuci kao helikopter We are born naked, wet and hungry. Then things get worse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14831 Napisano Februar 17, 2017 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Sa srednjim loncem bez topova zvuci kao helikopter We are born naked, wet and hungry. Then things get worse. Apache ili Black Hawk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 17, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Sa srednjim loncem bez topova zvuci kao helikopter We are born naked, wet and hungry. Then things get worse. Apache ili Black Hawk Ma kakvi, vise kao Ka226t Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakala 72 Napisano Februar 17, 2017 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam centralni stender za izradu ako nekom bude trebao centralni za 900-tku ima vremena da se javi i prikljuci u izradu. Verovatno ce i kasnije imati u ponudi. Cena ce se znati verovatno sledece sedmice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 17, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Dali je neko probao kako zvuci 850-tka samo sa loncem bez topova,onako,ako je neko nesto prepravljao,seckao,probao ... ? Ja jesam...ništa posebno... prducka i zvoni isto kao i sa topovima samo malo glasnije... Ja sam probavao i da pravim Y račvu umesto srednjeg lonca, pa da samo fabričke topove stavim - ni to nije urodilo plodom... Jedino što bi se dobilo na zvuku je izbacivanje fabričkog srednjeg lonca i prepravka fabričkih topova... Po meni najbolja varijanta bez ikakve muke (ali zato udara na džep) je montaža Robertovog topa i grane. Sadašnji zvuk motora je po meni, skoro pa savršenstvo među svim zvukovima motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 17, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan prednja 120/70 ZR 17 zadnja 180/55 ZR 17 Obavezno Miselin, Takodje Pilot Road 3 ili 4 (neka kaze koliko bi koji set kostao, pa da izaberem). Ako Bas-bas nema Miselin, onda neka kaze sta ima. Ima Michelin, to znam, a za detalje ga sutra zovem pa cu vam javiti detalje... Provereno, ima Pilot Road 3 (tj. nabavlja), predate su mere guma, čim napravi ponudu, javiće mi pa ću i ja vama... Na prvu loptu mi je rekao da su kod njega cene sigurno za 15-20 evra (inače) jeftinije po komadu (valjda reče po komadu, a možda i po setu, jbg. nisam ga razumeo dobro), ali pošto uzimamo više guma i pošto prema meni radi cenu, verovatno će biti i još jeftinije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14831 Napisano Februar 17, 2017 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Dali je neko probao kako zvuci 850-tka samo sa loncem bez topova,onako,ako je neko nesto prepravljao,seckao,probao ... ? Ja jesam...ništa posebno... prducka i zvoni isto kao i sa topovima samo malo glasnije... Ja sam probavao i da pravim Y račvu umesto srednjeg lonca, pa da samo fabričke topove stavim - ni to nije urodilo plodom... Jedino što bi se dobilo na zvuku je izbacivanje fabričkog srednjeg lonca i prepravka fabričkih topova... Po meni najbolja varijanta bez ikakve muke (ali zato udara na džep) je montaža Robertovog topa i grane. Sadašnji zvuk motora je po meni, skoro pa savršenstvo među svim zvukovima motora... Iskreno,meni bi trebalo nesto da se ne cuje preterano a da nije bas kao fen. Video sam na msm Bokilicevom TDM-u samo srednji lonac i dve cevke idu na stranu,pravljen je pa i ruzan ali mi se ideja dopala a dobio bih mesta da kofere priblizim motoru + tih zvuk za putovanje,bar sam tako nestro razmisljao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 17, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Dali je neko probao kako zvuci 850-tka samo sa loncem bez topova,onako,ako je neko nesto prepravljao,seckao,probao ... ? Ja jesam...ništa posebno... prducka i zvoni isto kao i sa topovima samo malo glasnije... Ja sam probavao i da pravim Y račvu umesto srednjeg lonca, pa da samo fabričke topove stavim - ni to nije urodilo plodom... Jedino što bi se dobilo na zvuku je izbacivanje fabričkog srednjeg lonca i prepravka fabričkih topova... Po meni najbolja varijanta bez ikakve muke (ali zato udara na džep) je montaža Robertovog topa i grane. Sadašnji zvuk motora je po meni, skoro pa savršenstvo među svim zvukovima motora... Iskreno,meni bi trebalo nesto da se ne cuje preterano a da nije bas kao fen. Video sam na msm Bokilicevom TDM-u samo srednji lonac i dve cevke idu na stranu,pravljen je pa i ruzan ali mi se ideja dopala a dobio bih mesta da kofere priblizim motoru + tih zvuk za putovanje,bar sam tako nestro razmisljao Veruj mi, zvuk sa srednjim loncem bez topova je blagi užas... Uostalom, fabrički topovi se skidaju za par minuta (drži ih samo jedan šaraf i šelna) pa možeš i sam proveriti...kažem ti, meni je zvuk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloboleon 26 Napisano Februar 17, 2017 U prolazu, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Jedini problem koji ja imam sa zvukom jeste što komšija svako toliko izadje sa nezadovoljnim izrazom lica i kaže "Pa dobro, jel moraš svaki dan?", što govori o njegovoj glasnoći, ako dodam to da ne turiram, nego čim se dovoljno zagreje pod sauhom (oko minut), sednem na njega i odem iz ulice Divan zvuk <3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...