stevo 58 Napisano Decembar 30, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=158911 evo kako je to ovdje postavljeno , da li moze na ova mijesta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Decembar 30, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan O ovome pričam, vidiš gde su mesta kačenja kreš barova od firme SW Motech: pa ovi moji i jesu na ovim mjestima do duse mislim da bi trebalo napraviti neku slabu tacku da se otpor gubi na njoj a ne na masini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Decembar 30, 2009 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Prema ovoj slici: ne valja nikako, opet je donje kačenje na aluminijumski deo motora. Možda pomaže pri "padu u mestu" ali za neki malo jači udar....kuku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Decembar 30, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan ako neko zna bolje resenje neka kaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosko67 8 Napisano Decembar 31, 2009 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan TDM-asi srecna nova godina i puno km u istoj,to se naravno odnosi i na ostele bajkere :D . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Decembar 31, 2009 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Jednog dana, valjda cemo Skuba, Kum, Araks i ja zavrsiti te famozne barove na mom TDMu. Ja nikako da nahvatam vremena...jbg... Kako god da ih postavis, ako necesa da ih kacis na agregat, izgleda ruzno, ali rade posao. Vec smo dosli do nekog resenja i na pola su da se postave. Srecna Nova Godina Tako Dobri Motorasi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Decembar 31, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan e nek vam svima bude sretna i vesela , da se dobro provedete i da sutra ne rigate vec vozite sretnu i veselo da budete, uzdravlje braco. :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Decembar 31, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan k Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Decembar 31, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima,puno zdravlja,pa se Boze zdravlja vidjamo na Prolece! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
versys.v.b 3 Napisano Decembar 31, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan Bogatu trpezu ilep provod zelim svi bajkerima a posebno Vama TDM-ovcima... SRACNA NOOVA GODINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 2, 2010 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Januar 2, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Auuu Stevo, al si se nalozio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 3, 2010 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan a to sam slucajno nasao na nekom njemackom forumu. ppa mi bičlo zanimljivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 558 Napisano Januar 4, 2010 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi mala pomoc: Trazim prednju masku od nekog novijeg TDM-a... u bilo kakvom stanju.... Ako uspem da nadjem sta mi odgovara, planiram da je "uklopim" uz moj 3VD i pravljene BI-Xenon farove Brrka i Farbach nemaju....... Ako neko zna gde bih jos mogao da potrazim, neka mi javi, Pozdrav, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Januar 4, 2010 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan ja imam ali od starijeg TDM-a 1995. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 558 Napisano Januar 4, 2010 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan ja imam ali od starijeg TDM-a 1995. To je 3VD model, kao tvoj TDM? Koliko EUR? U kakvom stanju?..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Januar 4, 2010 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan jeste 3vd. Slikcu ti stanje kad dodjem u Kikindu to ti je 07.01. Ja sam lepio samo ovaj deo na slici sto je obelezen. Saljem ti slike cim dodjem kuci. A za cenu cemo se dogovoriti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 558 Napisano Januar 4, 2010 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan jeste 3vd. Slikcu ti stanje kad dodjem u Kikindu to ti je 07.01. Ja sam lepio samo ovaj deo na slici sto je obelezen. Saljem ti slike cim dodjem kuci. A za cenu cemo se dogovoriti Meni treba novija maska, Ova koju ti imas mi nece biti potrebna... sem ako mi ne padne na pamet da moj oklop (u odlicnom stanju) ne diram nista, nego da kupim drugi pa da na tom grunfujem... ;D Pusti mi neku cenu na PP, da imam o cemu da razmisljam dok trazim masku od novijeg TDM-a Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 825 Napisano Januar 6, 2010 MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedan video za sve ljubitelje TDMa ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Januar 7, 2010 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan baš me čudi što nema retrovizore... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Januar 9, 2010 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Januar 9, 2010 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ako nekom treba kompletan farbar ;D ;D ;D Od njega ostali samo diskici... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Januar 10, 2010 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A da ga neko nije spalio k'o zeca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Januar 10, 2010 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosko67 8 Napisano Januar 10, 2010 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni se svidja,zelja mi je da moj ofarbam ceo u mat crno :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...