Svaler 1990 Napisano April 24, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Јел то себе бројиш за двојицу? Јебем ли га, ја сам преко сваког вашег просека, подоста. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 24, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan А да. Ја сам се нешто прешалтао. Јебига. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 24, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Poznato je da 3vd trosio vise od 4tx,a 900 manje od predhodna 2 modela.. Sto je i normalno, svaki model je bolji od predhodnog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 24, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ко га јебе, 6,1-6,3 има се може се 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano April 24, 2016 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Јел то себе бројиш за двојицу? Јебем ли га, ја сам преко сваког вашег просека, подоста. Ako tako gledaš, onda se troje vozalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 24, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ко га јебе, 6,1-6,3 има се може се Tako je mladi kolega. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano April 24, 2016 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Mada, kada je reč o potrošnji 3VD je znao lepo da posrče, gotovo 8 litara kada ga stisnem 4TX skroz zadovoljan potrošnjom. od 5 l/100Km do 6,2-6,3 l/100Km 900-ka je još na testu. Odnodno prva 2 meseca se ne važe jer je samo peglanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 24, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan po gradu ti 4tx trosi 6.3l? Moj po gradu 7-8 komotno Meni po gradu ne prelazi 5 l. (vozim bezbedno) Na otvorenom (sa suvozacem i prtljagom) -do 100kmh ispod 5l, -120-140kmh 6l (vozeno 2h u kontinuitetu bez zaustavljanja) -140+ kmh 7l.(vozeno 2h u kontinuitetu bez zaustavljanja) Moj se ovako ponasa i trosi. Jako sam zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 24, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ја знам да кад сипам до чепа, на неких 240км морам пребацити на резерву. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano April 24, 2016 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, moj TDM 900 ništa ne valja, obrni okreni, menjaj pumpaše i sve ostalo, on uvk troši između 5,5 i 6,5! Ili ja ne znam voziti ili je on meni crko! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 24, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Fantazija!! Odlicne su te 900tke.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 24, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam testirao svoj...pun rezervoar prebacio na rezervu nakon ravno 260 km...to mu dodje (ako je rezerva 3 litre, a pun 18 litara) potrosnja oko 5,7 litara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 24, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan grad? Kombinovano... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano April 24, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Za majice ja sam za broj 4 kakve majice ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudic90 374 Napisano April 24, 2016 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice Prijavi odgovor kao problematičan Delić jučerašnje vožnje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano April 24, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ја знам да кад сипам до чепа, на неких 240км морам пребацити на резерву. pozdrav sipo do vrha curilo je vec i pored preso sam 278 km jos se nije upalila rezerva voznja je bila bg otvaranje sezone ...defile od skupstine do usca 4 tx Made in Dudic and comp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano April 24, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, moj TDM 900 ništa ne valja, obrni okreni, menjaj pumpaše i sve ostalo, on uvk troši između 5,5 i 6,5! Ili ja ne znam voziti ili je on meni crko! prodaj meni pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudic90 374 Napisano April 24, 2016 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice Prijavi odgovor kao problematičan Ја знам да кад сипам до чепа, на неких 240км морам пребацити на резерву. pozdrav sipo do vrha curilo je vec i pored preso sam 278 km jos se nije upalila rezerva voznja je bila bg otvaranje sezone ...defile od skupstine do usca 4 tx Made in Dudic and comp. Neće taj upaliti rezervu do 340km (naše penzionerske vožnje)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano April 24, 2016 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, moj TDM 900 ništa ne valja, obrni okreni, menjaj pumpaše i sve ostalo, on uvk troši između 5,5 i 6,5! Ili ja ne znam voziti ili je on meni crko!prodaj meni pozdravPonudi lepu cifru da ne mogu odbiti i biće tvoj! Mada ne mogu verovati da neko hoće da kupi pokvaren motor! Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 24, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan @Dudic90 Соколе, погледао сам снимак и тек онда поверовао како може трошити тако мало. Није до карбуратора већ до зглоба 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudic90 374 Napisano April 24, 2016 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice Prijavi odgovor kao problematičan @Dudic90 Соколе, погледао сам снимак и тек онда поверовао како може трошити тако мало. Није до карбуратора већ до зглоба Ma kakvi do zgloba, vidiš da sam ga u tunelu "zavrnuo" čak na 98km/h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 25, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan @Dudic90 Соколе, погледао сам снимак и тек онда поверовао како може трошити тако мало. Није до карбуратора већ до зглоба Ma kakvi do zgloba, vidiš da sam ga u tunelu "zavrnuo" čak na 98km/h.Еј, немој претеривати Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 26, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Aj da pitam nesto pametno. Skripe mi plocice napred,imaju mesa jos. Dali ih menjati il jok? Ako ih menjam dali GG ili HH??? I kog proizvodjaca,sto vise citam,manje mi jasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 26, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Jok vala.. Mislio sam to da uradim (Bokilic) kad budem menjao plocice.. Al mesnate su jos..koci normalno,skripi samo kad kocim onako lagano i ne uvek.. Al opet,ne volim da mi motor skripi i slicno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 26, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Kad već pričamo o kočnicama...Napred imam sinter pločice, interesuje me da li one više troše disk od običnih pločica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...