Bruno 68 2712 Napisano Mart 30, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ja krecem iz Borce, Astral isto, Marko isto. Ali mozemo I da se okupimo na predlozenom mestu kod Aman prodavnice? U 9? Pa da krenemo do 9:30? Jes, jes i Astral, a gde je ta Aman prodavnica??Cim predjes most na raskrsnici sa desne strane imas parking ispred Amana Ko o cemu baba o ustipcima tako i ja o benzinskoj pumpi Ja dolazim sa Senjaka a Bane iz Sremcice. Dajte neko mesto koje je svakome na putu. Predlozeno mesto je pocetak starog novosadskog puta. A ko je vama lakse sacekajte nas na ulazu u Batajnicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 30, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan A mozete na kafu u novu pazovu da svratite usput Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 30, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Могао бих и ја да се придружим, иако имам пропелер Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока Да знаш да сам и претпостављао да ћеш и ти доћи Како да пропустим окупљање кад је на мојој драгој и милој ФГ.Могао бих и Слобу повести па да мало сренемо поред пута добро знаним стазама и богазима Nemojte mi praviti zazubice sa offroad-om po FG... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Mart 30, 2016 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Могао бих и ја да се придружим, иако имам пропелер Sreća pa je nizbrdica, mislim - ako treba pogurati Хаххаха завуче га Радомир! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 30, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Nemogu,nemam ni jedan reg motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitar76 4 Napisano Mart 30, 2016 U prolazu, 28 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha TDM 4tx 2000g Prijavi odgovor kao problematičan Gde bi ja sa Sremske strane mogao da Vas čekam. Jel odgovara na Letenci, sad neznam kako je ruta zamisljena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 30, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Може и Летенка а може и венац. Ја сам замислио паузу на оном великом видиковцу који гледа ба бачку страну. Али то је ваљда пре летенке, колико се сад сећам, нек ме исправи неко. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Mart 30, 2016 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Nemogu,nemam ni jedan reg motor А баш си могао и доћи,да се посаветујемо мало са тдм гуруом! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitar76 4 Napisano Mart 30, 2016 U prolazu, 28 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha TDM 4tx 2000g Prijavi odgovor kao problematičan Jeste pre Letenke,gledano sa tvoje strane i pre onog poštanskog odmaralista, čini mi se. To je odličan vidikovac. Ništa i ja ću biti na vencu pa onda idemo zajedno do tamo. Ostavite tajming za venac ja cu se javiti jos jel sigurno dolazim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 30, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Ma neka,izvolte vi na kafućaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Mart 30, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Nemogu,nemam ni jedan reg motor Pa ti si barem mator, znas kako se to radi. Mi idemo prvi, ti negde u sredini. Zaustave panduri, stane nas troje a vi iza prodjete Sramota Navodiš čoveka na prekršaj, pod stare dane :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 30, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan tako je,,navodis me na ..na prekrsaj...stram te bilo...dabogda te tri havajcanke napale gole i dabogda se ti nebranio pa da vidis kako to izgleda........aha ...a ja cu da cekam i necu da ti pomognem dobro..ocu ako bas vidim da su mnogo razuzdane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Mart 30, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Tri havajke... vas dvojica... znači, ja treći Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 30, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Хаахах... А веселе дружине :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 30, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Jeste pre Letenke,gledano sa tvoje strane i pre onog poštanskog odmaralista, čini mi se. To je odličan vidikovac. Ništa i ja ću biti na vencu pa onda idemo zajedno do tamo. Ostavite tajming za venac ja cu se javiti jos jel sigurno dolazimПо договору последњем било је 11 ми на мишелуку, и 12 венац где се састајемо са вама са сремске/сремачке стране. Р.Ѕ није пре поште, који километар после поште. Кад се иде од венца Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 30, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan eto. situacija eskalirala za 4 minuta sa saobracajca, na 3 seksualno raspomamljene havajke. Kako da vas ne voli covek?Pa eto,ma ima da nas mrzis jer neće da ti pomognemo. . Kao nećemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Mart 30, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Tri havajke... vas dvojica... znači, ja treći ja cu biti rezerva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Mart 30, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Tri havajke... vas dvojica... znači, ja treći ja cu biti rezerva 'Ajde sad'. Ti ne možeš biti rezerva, samo prvi! Žao mi što vam nisam bliži i što ne vozim (po indijanskom) Onaj motor u koji se stalno doliva ulje. :lol3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 30, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Tri havajke... vas dvojica... znači, ja treći ja cu biti rezerva 'Ajde sad'. Ti ne možeš biti rezerva, samo prvi! Žao mi što vam nisam bliži i što ne vozim (po indijanskom) Onaj motor u koji se stalno doliva ulje. :lol3: "A gde ima dima, i vatra postoji.. " https://youtu.be/iPns2KiG564 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Mart 30, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ne otvara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14584 Napisano Mart 30, 2016 moto merkat °°, 4903 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Odslusah je celu,po ko zna koji put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s&a 1 Napisano Mart 30, 2016 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne otvara Desni klik "open in new tab" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 30, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam sta me je zajebavalo na motoru sve vreme od montaze masine na ram. Imao sam problem da mi motor u nekim momentima pocnen da gubi snagu kao da se zagusi. Karburatore Bokilic nastelovao, svecice nove stavljene, filter vazduha nov, kutija filtera dobro dihtuje, vakuum pumpa ociscena, slavina ociscena, stavljena nova creva za gorivo...sve to nije urodilo plodom da se taj misteriozan kvar otkloni. Vec sam skoro bio izgubio nadu da cu uopste i resiti taj problem, kad danas sve opet rasturio, skinuo kutiju filtera za vazduh i vev sam se spremao da skidam i karbove (opet) dole, reko daj da vidim kakvi su kablovi za svecice (na oko izgledaju kao novi), ja mrdnem kabel rukom a on ispade iz bobine. Ladno na jednom kabelu fali ona plastikica sto drzi kabel u bobini, a druga do pola polomljena. Od vibracija pocne da gubi kontakt i prekida mi jedan cilindar u radu...sutra moram da nadjem te dve plastikice i da montiram to najzad da imam da se vozim ko covek u nedelju... Evo kako izgleda ta polomljena: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strider 333 Napisano Mart 31, 2016 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Momčadijo, jedno pitanje: Zna li neko gde mogu brzo da nađem set za reparaciju prednje vile i koja je neka okvirna cena toga? TDM TX4. Stoji mi viljuška rasklopljena, propuštam dobre vožnje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Mart 31, 2016 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Pokušaj Moto bike u Novom Sadu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...