bosko67 8 Napisano Decembar 21, 2009 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih okrenuo jedan krug samo kada bi mi neko objasnio kako da skinem akumulator,nov a prazan totalno,a japanac ga stavio u tri .... ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosko67 8 Napisano Decembar 21, 2009 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan ali u garazi to sam zaboravio da napisem ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Decembar 21, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan , Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Decembar 21, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba da skineš rezervoar da napuniš akumulator, ima ispod sedišta gde dolaze kablovi sa akumulatora na plus nakačiš plus sa punjača a minus bilo gde da ima masu i napuniš ja sam stavio minus uvek na amortizer.Kod mene je 95 godište a Žapčev 2002 i isto se može puniti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Decembar 22, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan , Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Decembar 22, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Ko još stavlja brate takve akumulatore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Decembar 22, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan , Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosko67 8 Napisano Decembar 22, 2009 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan u pravu si nemam pojma koji je zato hocu i da ga skinem da proverim,ali posto je cena tog akumulatora 70 e cisto sumljam da je dobar,tako mi bar kazu iskusniji bajkeri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Decembar 22, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan znaci moguce je puniti akomulator bez skidanja rezervoara ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Decembar 22, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Može Stevo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Decembar 22, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan Može Stevo. znaci samo stavim klemu na na + i na masu negdje i puni batoo, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Decembar 22, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan a pitanjce , da li se moze puniti preko one uticnice za npr navigaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Decembar 23, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Nebih ti preporocio,vec kad skines sediste,kabal koji dolazi sa akomulatora na automat alnasera,na njega kaci plus,a minus,vec je receno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Decembar 23, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan jos dva pitanja , sta moze biti kad kocim ali na maloj brzini skoro da se zaustavim iako kocnicu doziram lagano ona odjednom, naglo uhvati disk i zakoci ostro. sta bi to moglo biti_ inace motor koci odlicno dok se vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Decembar 23, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan adrgo pitanje dal neko ima na pdf servis manual da mi posalje ili link da ga skinim ako zna gdje ima , hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Decembar 27, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Decembar 30, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan pitanje , pravio sam crash bar za tdm i napravio sam ga ali neznam cini mi se prevelik , mozda i nije pa posto je jos u fazi izrade sad je probno montiran. pa bi volio vase misljenje. izvinite ali slikano je tel u u skucenom prostoru , nadam se da cete imati sliku kakvi su. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
versys.v.b 3 Napisano Decembar 30, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan Stevo sa ovim mozes na demonstracije ,da ih rasturas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Decembar 30, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan doduse napravljeni su za 2h iz zajebancije ali kisa usra , mozda da ih skratim 5cm sta mislis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Decembar 30, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan u svakom slucaju mogu ih i bacit , nisam potrosio na jnjih 150 evra vec 1 cijev 0d 150cm i 2h vremena ruznog ;D a recimo pogledajte i ove barove http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=98401&page=24 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Decembar 30, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sad kao da vozis BMW Mozes li da suzis ove postojece ili moras da pravis nove? Cini mi se da bi mogli da budu malo uzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Decembar 30, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan probacemo suzit malo sad sam ih gledao moguce je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5780 Napisano Decembar 30, 2009 Svakom po zasluzi, 12401 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Stevo, tu postoji drugi problem: mesta za fiksiranje kreš barova. Čak i SW-Motech oslanja donji deo kreš bara na motor, tj. na sastav motora i kartera. S' obzirom da se TDM motor drži u ramu samo sa gornje strane i pozadi, logično je da pri jačem udaru puca blok motora jer su cevi osonjene na njega. Postoji i drugi način za pričvršćenje kreš barova na TDM, može ti Scuba mnogo više reći o tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Decembar 30, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan tu se nevidi jasno gdje su oslonjenje cijevi a oslonjene su kao na drugim cras barovima. ja bi volio da mi neko objasni tacno kako treba, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5780 Napisano Decembar 30, 2009 Svakom po zasluzi, 12401 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan O ovome pričam, vidiš gde su mesta kačenja kreš barova od firme SW Motech: Dva gornja su u redu, kače se na deo rama, ali kačenje donjeg je nebuloza Čitao sam po nekim forumima iskustva ljudi koji su sa ovakvim barovima pri padu lomili pola bloka motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...