darinjo 3 Napisano Octobar 29, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan , Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Octobar 30, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Evo jednog predloga: U subotu 7. 11. izmedju 11 i 12h da se nadjemo negde. To negde zavisi od zainteresovanih i slobodnih TDM-ovaca. Negde gde bi svima bilo koliko toliko dostupno. Imamo dovoljno vremena da se dogovorimo oko detalja. Nije sezona bas gotova, a i druzenje je bitno. Jos ima Predlog nije los,ali iskreno meni je sve to daleko,zato sto nas iz mog kraja najmanje ima,a i nije mi se sad zezati po ovoj hladnoci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phobos 36 Napisano Octobar 30, 2009 U prolazu, 79 postova Lokacija: Nish Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Topola? Kazu 7.11. nema kise. [/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3090 Napisano Octobar 30, 2009 Drug član, 1177 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Mene je vasa tema podsetila na vrhunski primerak koji sam imao pre par godina (na slici se vidi datum) pa bi rado popio kafu sa vama ako se okupite negde u/oko NS... Isti ko moj. Gde je ovaj zavrsio? U Beogradu ;D Samo je novi vlasnik imao blago klizanje pa sad izgleda ovako: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Octobar 30, 2009 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Mene je vasa tema podsetila na vrhunski primerak koji sam imao pre par godina (na slici se vidi datum) pa bi rado popio kafu sa vama ako se okupite negde u/oko NS... Isti ko moj. Gde je ovaj zavrsio? U Beogradu ;D Samo je novi vlasnik imao blago klizanje pa sad izgleda ovako: Lepo sredjen. I ne stoje mu lose nalepnise od 900 tke u momentu su me zbunile Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phobos 36 Napisano Octobar 30, 2009 U prolazu, 79 postova Lokacija: Nish Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan +1 [/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukarsv 0 Napisano Novembar 1, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: bgd-milano-bec Prijavi odgovor kao problematičan Lep primerak kolega lep. kako te sluzi? Kad ce neki susret da se svi skupimo i organizujemo za sledecu sezonu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukarsv 0 Napisano Novembar 1, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: bgd-milano-bec Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro došao,evo jednog linka gde je isto Tdm srbija samo na drugom sajtu tamo su i banovani tdmaši sa ovog foruma. http://www.motoasocijacijasrbije.com/forumm/index.php?topic=3911.0 ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Novembar 1, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Evo nesto konkretno za SUBOTU. Najbolje je da se nadjemo u Beogradu u 11h i 30min. Za severnjake usce, a momci sa juga ako im je to nezgodno neka kontaktiraju Lukarsv. Zasto BG? Pa nekako dodje na sredini iako Nislije se nece u potpunosti sloziti. Ovo je ionako upoznavanje i malo druzenja. Ajmo sa +++ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Novembar 1, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Po meni bi trebali da vidimo ko će se prijavit ali svi koji mislimo ozbiljno i doći i videti dva najdalja tdmovca podeliti im put i tu se naći primer Kikinda Niš ima 400 km onda negde između da im bude iste daljine otprilike je to Grocka Mladenovac ili Beograd Kikinda onda okolina Novog Sada.Po meni je to neki predlog da svima bude dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Novembar 1, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan , Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Novembar 1, 2009 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Da li drustvu koje dolaze u subotu na druzenje odgovara Iriski venac ili neko ima bolji predlog? Po meni je Iriski venac interesantan: jednosmeran put uzbrdo, jednosmeran put nizbrdo, krvina levo, krivina desno, priroda, off road!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Novembar 1, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Subota 7 novembar godine 2009-e druženje uz klopu tdmovaca lista zainteresovanih: 1.Arpad Temerin 2. 3. mesto i tačno vreme druženja posle prijave zainteresovanih. ;D :-[ :-\ :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Novembar 2, 2009 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan 1.Arpad Temerin 2. Joker-ns 3. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Novembar 2, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Novembar 2, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
samposebi 1 Napisano Novembar 2, 2009 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borca Prijavi odgovor kao problematičan 1. Arpad Temerin 2. Joker-ns 3. Darinjo S Karlovci 4. Wolverine BG 5.samposebi (ako ne bude suvise ladno ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Novembar 3, 2009 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da smo se uzaludno mucili da pronadjemo odgovarajucu kilometrazu za sve!!! S`obzirom koliko nas se prijavilo za druzenje, ja bih imao bolju ideju. TRI CLANA SU SE VEC PRIJAVILA OSTALA DVA TREBA OBRADITI A OD OSTALIH SE ODBRANITI http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=14593.440 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
samposebi 1 Napisano Novembar 4, 2009 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borca Prijavi odgovor kao problematičan Kupio one gumene zabice (fala Sekula) i da javim da pasu. Ne odgovara bas sasvim navoj, al se moze prvo proterati sa srafom. Jel ima neko desni originalni top? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Novembar 4, 2009 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko desni originalni top? Imam ja niklovan prodajem ga ))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Novembar 5, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Novembar 5, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukarsv 0 Napisano Novembar 5, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: bgd-milano-bec Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je lako kad imas ko da ti odrzava motor cistim ;D Posto ovaj LAND ROVER? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
samposebi 1 Napisano Novembar 7, 2009 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borca Prijavi odgovor kao problematičan Stitnici od vetra za ruke, jel zna neko neke sa ok cenom? U motoboxu nemaju vise crnih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...