Arpad 66 Napisano Octobar 12, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Pošto smo u subotu malo vozali i seli u čuveni Mb imali vremena da i malo popričamo u vezi TDM Srbije,i došli smo do tog zakjlučka da ne bude klub sa članstvom i tako nego, Udruženje zaljubljenika TDM iliti više Udruženje fanova TDM,šta to podrazumeva čisto druženje,pomaganje ,polemisanje i zajedničke vožnje itd.... znači bez obaveza. Na ovu ideju smo došli radi toga da nekolicina nas je već u klubu, i ako savesno shvatiš rad kluba onda ne može se u dva kluba jer su ipak to obaveze. I da ne propustimo takve dogadjaje koje se dešavaju van naših klubova najbolje je ovakvo rešenje. Pozdrav Arpad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Octobar 12, 2009 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Pošto smo u subotu malo vozali i seli u čuveni Mb imali vremena da i malo popričamo u vezi TDM Srbije,i došli smo do tog zakjlučka da ne bude klub sa članstvom i tako nego, Udruženje zaljubljenika TDM iliti više Udruženje fanova TDM,šta to podrazumeva čisto druženje,pomaganje ,polemisanje i zajedničke vožnje itd.... znači bez obaveza. Na ovu ideju smo došli radi toga da nekolicina nas je već u klubu, i ako savesno shvatiš rad kluba onda ne može se u dva kluba jer su ipak to obaveze. I da ne propustimo takve dogadjaje koje se dešavaju van naših klubova najbolje je ovakvo rešenje. Pozdrav Arpad Slazem se u potpunosti sa vama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnogorac 0 Napisano Octobar 12, 2009 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma nikakvih problema ni sto se upravljivosti tiche a ni potrosnje,uostalom ako bude sta od ovog druzenja ,provozaces pa uporedi. Ej zabo provozaj ga kao sto smo se ja i ti vozili spusti sve do fozastera OK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Octobar 14, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam i ja od skora TDM men da vam se prikljucim u sektu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Octobar 17, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan , Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Octobar 17, 2009 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koliko broji druzina,ali bih se rado prijavio ;D Arpad mi je pre nekog vremena poslao link, ali ne stizem da se uclanim! No, ja sam Bojan i od nedavno sam postao ponosni vlasnik TDM-a ;D :o i bilo bi mi drago razmenuti iskustva i voziti se u TDM karavanu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 17, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Sve čestitke na organizaciji i druženju...Pozdrav od sekte Afrikano... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Octobar 24, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan , Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2989 Napisano Octobar 24, 2009 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Mene je vasa tema podsetila na vrhunski primerak koji sam imao pre par godina (na slici se vidi datum) pa bi rado popio kafu sa vama ako se okupite negde u/oko NS... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
samposebi 1 Napisano Octobar 24, 2009 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borca Prijavi odgovor kao problematičan Evo pre okupljanljanja, koje ce u ovakvom tempu biti negde u iducu jesen Kakva su vam iskustva sa podesavnjem zadnjeg vesanja? Posoto TDM ima samo dva polozaja tvrdo-meko, podesio sam moj na meko, jer mi se cinilo da mi bubrezi malo lete na tvrdom. Nisam stigao da ga ozbiljnije provozam posle prebacivanja. Ima neko iskustva sa ovim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukarsv 0 Napisano Octobar 25, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: bgd-milano-bec Prijavi odgovor kao problematičan Da se pohvalim a i upisem u klub + 1 tdm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Octobar 25, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro došao,evo jednog linka gde je isto Tdm srbija samo na drugom sajtu tamo su i banovani tdmaši sa ovog foruma. http://www.motoasocijacijasrbije.com/forumm/index.php?topic=3911.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Octobar 26, 2009 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Mene je vasa tema podsetila na vrhunski primerak koji sam imao pre par godina (na slici se vidi datum) pa bi rado popio kafu sa vama ako se okupite negde u/oko NS... Isti ko moj. Gde je ovaj zavrsio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Octobar 26, 2009 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Da se pohvalim a i upisem u klub + 1 tdm Dobro dosao. Prelep je u ovoj boji. Gde si ga pazario i kad? Koje godiste i to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
versys.v.b 3 Napisano Octobar 26, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan Slika od letos na putu za Sutomore... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
samposebi 1 Napisano Octobar 26, 2009 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borca Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko gde da nabavim ovu "gumenu zabicu" koja za koju se zavrce oklop. Evo ovde mi fali Ovako izgleda pokidana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Octobar 26, 2009 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Evo pre okupljanljanja, koje ce u ovakvom tempu biti negde u iducu jesen Kakva su vam iskustva sa podesavnjem zadnjeg vesanja? Posoto TDM ima samo dva polozaja tvrdo-meko, podesio sam moj na meko, jer mi se cinilo da mi bubrezi malo lete na tvrdom. Nisam stigao da ga ozbiljnije provozam posle prebacivanja. Ima neko iskustva sa ovim? Pa meni licno vise lezi tvrdo podesavanje posto mi mi na mekom suvise ljulja u krivinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Octobar 26, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan , Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
samposebi 1 Napisano Octobar 26, 2009 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borca Prijavi odgovor kao problematičan U Rodicu sam ja pitao za mene (3vd), a treba po slici da je ista, kostaju 6e komad . Ja sam u luisu uzeo 8 sa srafovima (M5) i izaslo me 9e. Nisu kao original ali rade. Aj daj link na Louisu, nemam pojma kako se to zove, slabo divanim Nemecki. Lahva. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Octobar 26, 2009 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10003128 Evo ti link ka luisu i tih gumica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Octobar 26, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan , Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
samposebi 1 Napisano Octobar 26, 2009 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borca Prijavi odgovor kao problematičan hvala puno. Nesto mi ne izgledaju ko original, al ako kozete da pasu narucujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Octobar 26, 2009 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan hvala puno. Nesto mi ne izgledaju ko original, al ako kozete da pasu narucujem. Ja sam sebi juce to isto narucio. Inace sam slucajno na to naleteo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Octobar 27, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ove godine farbao motor i menjao sam sve te gumirane matice i pašu iz louisa tamo sam i ja naručio bez brige možete da naručite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukarsv 0 Napisano Octobar 27, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: bgd-milano-bec Prijavi odgovor kao problematičan DA i ja mogu da kazem da sam zadovoljan i ako se vodi kao univerzalna ali je OK. Ja sam bio u prilici nazalost da ih menjam par prethodnih motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...