Alekre 12744 Napisano Jun 29, 2023 Ne silazi, 7377 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ključ na ON, pritisni i zadrši SELECT. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 837 Napisano Jun 29, 2023 Zainteresovan, 687 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, shoyyka je napisao: Na mom je bio i širi korman,a i podignut i nema problema. Gde nabaviti takav? Sta traziti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Jun 29, 2023 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, salem je napisao: Gde nabaviti takav? Sta traziti? Zaboravih stvarno kol'ka mu je širina,proguglaj malo,čini mi se da i ovde ima u temi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12744 Napisano Jun 29, 2023 Ne silazi, 7377 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Renthal 755S kod mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mali 0 Napisano Jul 5, 2023 U prolazu, 1 post Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan On 6/28/2023 at 3:18 PM, goshy said: Da se pohvalim konačno sa sedištem. Srđan iz Surčina. Prešao sam za vikend oko 1000 km, prilično zahtevnog i teškog puta, vidljiva je promena. Koliko je koštalo to zadovoljstvo i može li kontakt od majstora? Hvala,pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 824 Napisano Jul 6, 2023 MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se i ja pohvalim da se po 5 put vraćam u TDM sektu ! Imao sam do sada dva TDMa 850 4tx i dva TDMa 900 i ovo mi je treći. Svaki put se sa njima lepo navozam pa mi dosadi, ja ga prodam pa u međuvremenu vozim i bolje i lošije motore od TDMa ali obrni okreni na kraju kad ne znam šta ću ja se opet vratim njemu. Ni u čemu najbolji ali kao paket i celina jedan od boljih i univerzalnijih motora. Ram, ogibljenje, kočnice , okretnost i vožnja u krivinama među boljima u klasi, agregat odlično ide , malo troši, malo nemirniji na malim obrtajima ali kad dođe do daha lepo vuče i veselo se vrti, fali mu malo više udobnosti što se rešava turing sedištem i malo bolja zaštita od vetra ! Uzeo sam model 2005 godište u lepom i očuvanom stanju ali je za zadnje 3godine prešao 1300km a zadnja registracija mu je istekla 2021god i od tada nije vožen. Tako da je malo prljav i zapušten i fali mu malo ljubavi, servisiranja i sređivanja ali kad prođe moj tretman biće kao grom. Tako da kolege srešćemo se na drumu, pozdrav I jedna slika moj novi i moj stari TDM koji je sad u drugarevom vlasništvu jedan pored drugog ! 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 824 Napisano Jul 6, 2023 (promenjeno) MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Jul 6, 2023 član NIKOLA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Jul 6, 2023 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan On 6/29/2023 at 10:51 AM, shoyyka said: Na mom je bio i širi korman,a i podignut i nema problema. To je taj: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gato 90 Napisano Jul 6, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Slavonija Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, NIKOLA 1 said: Evo da se i ja pohvalim da se po 5 put vraćam u TDM sektu ! Imao sam do sada dva TDMa 850 4tx i dva TDMa 900 i ovo mi je treći. Svaki put se sa njima lepo navozam pa mi dosadi, ja ga prodam pa u međuvremenu vozim i bolje i lošije motore od TDMa ali obrni okreni na kraju kad ne znam šta ću ja se opet vratim njemu. Ni u čemu najbolji ali kao paket i celina jedan od boljih i univerzalnijih motora. Ram, ogibljenje, kočnice , okretnost i vožnja u krivinama među boljima u klasi, agregat odlično ide , malo troši, malo nemirniji na malim obrtajima ali kad dođe do daha lepo vuče i veselo se vrti, fali mu malo više udobnosti što se rešava turing sedištem i malo bolja zaštita od vetra ! Uzeo sam model 2005 godište u lepom i očuvanom stanju ali je za zadnje 3godine prešao 1300km a zadnja registracija mu je istekla 2021god i od tada nije vožen. Tako da je malo prljav i zapušten i fali mu malo ljubavi, servisiranja i sređivanja ali kad prođe moj tretman biće kao grom. Tako da kolege srešćemo se na drumu, pozdrav I jedna slika moj novi i moj stari TDM koji je sad u drugarevom vlasništvu jedan pored drugog ! Identična situacija mojoj i odlično opisano zašto se uvijek vraćam TDM-u. Do sada sam, (ako se dobro sjećam), promijenio 4 komada 850 4TX i ovo mi je sada treći po redu 900. Na motorima sam od srednje škole, (a to je bilo daaavno ) i imao sam stvarno svega i svačega, sve dok mi, sada nažalost pokojni, najbolji prijatelj nije savjetovao TDM. On je tada već dugi niz godina vozio staroga 850 3 VD i bio je super zadovoljan pouzdanošću, udobnošću, potrošnjom i svime drugim. Poslušao sam ga prije nekih 12 godina, kupio svoj prvi 850 4 TX i nisam požalio. Probao sam ja TDM svačim zamijeniti, jer pomalo dosadi isti motor voziti godinama ali bih mu se uvijek vraćao iz razloga koje si naveo. Nisam neki lovator i nikad nisam imao novi motor, ali što se polovnih tiče mislim da se bolji paket motora za te novce teško može dobiti. Meni je kod TDM jako bitan faktor i udobnost-položaj sjedenja, jer sam prije 15 godina imao tešku prometnu nesreću gdje je, (između ostalog), slomljena i kičma i jedino na TDM mogu se voziti opušteno i bez bolova barem 100 km u komadu. Znači, što se mene tiče, za sada još nisam probao ni imao motor kojim bih trajno ili na duže vrijeme zamijenio TDM... Promenio Jul 6, 2023 član Gato 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 837 Napisano Jul 6, 2023 Zainteresovan, 687 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Marek1987 je napisao: To je taj: A koji su ovo stitnici za ruke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Jul 6, 2023 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, salem je napisao: A koji su ovo stitnici za ruke? Sa led-ovima sa Alija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 837 Napisano Jul 6, 2023 Zainteresovan, 687 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, shoyyka je napisao: Sa led-ovima sa Alija. Jel bilo nekih prepravki ili leglo samo tako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 837 Napisano Jul 6, 2023 Zainteresovan, 687 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Marek1987 je napisao: To je taj: Moze li jedna fotka od napred da vidim kako izgledaju ti stitnici? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Jul 7, 2023 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, salem je napisao: Jel bilo nekih prepravki ili leglo samo tako? Mrzi me da tražim fotose,evo sa YT,vidi se valjda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Jul 7, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, salem said: Jel bilo nekih prepravki ili leglo samo tako? To je Milan @shoyyka montirao, nisam ja. Ja sam ih polomio . A ima sad i daleko lepših, meni su ovi malo bili geometrijski nepravilni nekako. Ko klempave uši. Promenio Jul 7, 2023 član Marek1987 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Jul 7, 2023 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Potvrđujem,tada nije baš bio neki izbor sa led-ovima,ni sad nije nešto bogatiji izbor ali se može uklopiti i estetika,valjda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Jul 7, 2023 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ove stavih na Suzy Njih nose GSovi,fabrička ugradnja,naravno ovi su sa Alija.Deluju fino.Imate u temi Banditovoj fotose. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Jul 7, 2023 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! RSD1,074.41 20%OFF | Motorcycle Handguard Shield Hand Guard Protector Windshield For BMW R1200GS LC Adventure F800GS S1000XR 13-18 R1250GS ADV 18-19 https://a.aliexpress.com/_mrCSPDI Mislim da bi čučile fino...a skupe su... Mora se samo obraditi,iseći nešto,da bi lepo legle na tegiće.Objasniću slikovito ako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Budimir 76 Napisano Jul 9, 2023 U prolazu, 79 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan On 28. 6. 2023. at 12:17, gixxer750/94 je napisao: Nisam menjao, jedino ako ovi sa tehnickog nisu skidali, malo sam ga dotegao, al mislim da se samo smanjilo Na tehnickom skidaju poklopac i mere kvalitet tecnosti, tako da je to to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Budimir 76 Napisano Jul 9, 2023 U prolazu, 79 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Ja stavio ove sa Alija ali morale su neke prepravke. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8703 Napisano Jul 9, 2023 Drug član, 1879 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan On 6. 7. 2023. at 2:16, NIKOLA 1 je napisao: Evo da se i ja pohvalim da se po 5 put vraćam u TDM sektu ! Imao sam do sada dva TDMa 850 4tx i dva TDMa 900 i ovo mi je treći. Svaki put se sa njima lepo navozam pa mi dosadi, ja ga prodam pa u međuvremenu vozim i bolje i lošije motore od TDMa ali obrni okreni na kraju kad ne znam šta ću ja se opet vratim njemu. Ni u čemu najbolji ali kao paket i celina jedan od boljih i univerzalnijih motora. Ram, ogibljenje, kočnice , okretnost i vožnja u krivinama među boljima u klasi, agregat odlično ide , malo troši, malo nemirniji na malim obrtajima ali kad dođe do daha lepo vuče i veselo se vrti, fali mu malo više udobnosti što se rešava turing sedištem i malo bolja zaštita od vetra ! Uzeo sam model 2005 godište u lepom i očuvanom stanju ali je za zadnje 3godine prešao 1300km a zadnja registracija mu je istekla 2021god i od tada nije vožen. Tako da je malo prljav i zapušten i fali mu malo ljubavi, servisiranja i sređivanja ali kad prođe moj tretman biće kao grom. Tako da kolege srešćemo se na drumu, pozdrav I jedna slika moj novi i moj stari TDM koji je sad u drugarevom vlasništvu jedan pored drugog ! Kad rešiš da prodajes ovog, voleo bih da mi javiš.. ili ako rešiš da ga menjas za Tracer.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 824 Napisano Jul 9, 2023 MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 837 Napisano Jul 10, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 687 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Seba odradio da sam ovo imao pre godinu dana ne bi bilo ovoga po plastikama Dobro izgleda sa ovim barovima a i zgodno da na duzoj voznji ispruzim noge na njima Promenio Jul 10, 2023 član salem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6047 Napisano Jul 10, 2023 Drug član, 4146 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Onda je i @Gato dobija kreš barove konačno?„Poslato“ iz dijaspore sa novog „ajpeda“ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2121 Napisano Jul 10, 2023 Drug član, 792 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, salem je napisao: Seba odradio da sam ovo imao pre godinu dana ne bi bilo ovoga po plastikama Dobro izgleda sa ovim barovima a i zgodno da na duzoj voznji ispruzim noge na njima Ух како би ја те гране исполирао… други мотор би био… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...