ThePainkiller 4384 Napisano Jun 4, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Nenadbg88 je napisao: Ti mu kaži vidiš ovo, ovo ti je agregat. To ti je srce motora. Čuješ kako kuca? Pa neka stavi one doktorske slušalice na deklu neka čuje. Kupuje 100% Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka A zamisli kad pokušam da mu objasnim da ono ˝zviždanje˝ zupčanika u mašini stvarno treba tako da se čuje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Jun 4, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan A zamisli kad pokušam da mu objasnim da ono ˝zviždanje˝ zupčanika u mašini stvarno treba tako da se čuje... 3:On pomislio da motor ima astmu? Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Jun 9, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Evo osvetlao sam obraz grupi kako dolikujePoslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 4 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Jun 9, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Danas do Zlatibora sa kolegom NemanjomNC750XD comerica atm 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Jun 9, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Jun 9, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan @Markone88 Jesi li uzeo top? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4829 Napisano Jun 9, 2019 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Top kupio jesam, ali igrom slucajeva mamontiran nije. Mozda prodam motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Jun 9, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ok,pitao za utiske... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4829 Napisano Jun 9, 2019 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Robert je jedna ljudina. Sa njim svaki dogovor moguc. Sve je ispostovano sa njegove strane. Top je savrsen 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 825 Napisano Jun 11, 2019 MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari da vam prenesem utiske o TDMu 900 sa voznje koju sam vozio za vikend. Motor je babaroga Ja sa opremom na sebi (oko 120kg, plus dva prepuna bocna kofera i tank torba, zadnji kofer nisam ni nosio jer sam prilikom pakovanja ustanovio da je napukao pa da ga ne bi izgubio usput ostavio sam ga ) Motor teret nije ni osetio, ogibljenje podesio na tvrdje i ponasalo se vrhunski, pogotovo po krivinama, peglao sam ga do kraja, drzi lepo, agilan prilikom naglih promena pravca, kocnice na visini zadatka, udoban, dobra pozicija sedenja, jedina zamerka malo tvrdje sediste ali i to cu resiti na zimu, stavio dodatni vizir Ivanov, mnogo bolja zastita od vetra, jedino preko 130kmh pocinje da vibrira po malo i pravi blagu turbulenciju. Potrosnja me odusevila od Obrenovca do Novog Pazara je bila 4,4L a u povratku sipao u Trebinju i ponovo u Zvorniku za predjenih 330km stalo ravno 13L (da li je u pitanju bolje gorivo jebem li ga) u svakom slucaju tempo voznje je bio isti, da napomenem da smo vozili ostrije pogotovo po krivinama.... A da tura je bila Prvi dan: Obrenovac - Kraljevo - Novi Pazar - Berane - Andrijevica - Plav -Albanija do Skadra pa dole na Ulcinj oko 550km Ljudi Albanija je pobedila, kakav put za voznju motorom, preko prokletija, nov put, prepun krivina, nema pravca duzeg od 300metara, nigde zive duse, jedan auto prodje na svakih 5km, a tek predeli i pogled, ludilo Drugi dan Ulcinj - Bečići kupanje - Herceg Novi - Trebinje moto susret, provod zagarantovan Treci dan: Trebinje - Bileca - Foca - Gorazde - Rogacica - Sokolac - Zvornik - Loznica - Sabac - Obrenovac Voznja kroz Bosnu pogotovo preko Romanije odlicna, za krivinarenje dusu dalo Sve u svemu TDM opravdao i nadmasio ocekivanja, lep napredak u odnosu na 850 i obozava krivine kao i ja 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12783 Napisano Jun 11, 2019 Ne silazi, 7383 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa šta si mislio. Vrhunski motor ispred svog vremena. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Jun 11, 2019 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Nikola mi smo se sreli u Trebinju ako se secam dobro? Nasa prepoznatljiva tdm Srbija majica koju smo narucivali ovde u temi. Inace angel GT skoro stavljena vozena do ivice. Vrhunska guma za nase motor a mnogo lep osecaj kad stanes pa pogledas a ona cela crna do kraja :-) Inace primetio sam da mi km sat malo laze i pokazuje vise od realne predjene kilometraze. Bilo nas je 5 motora i svi pokazuju isto a meni malo vise. Ne znam do cega to moze da bude? Svima merilo 1200km a meni 1250km predjenih. Ps: Skoro sam pomenuo i vise puta merenu potroanju od 4l ali ispada da to nije tacno zbog km sata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 825 Napisano Jun 11, 2019 MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ma oni vise seku krivine, ti ides normalnom putanjom zato je veca kilometraza Salim se I naravno veliki pozdrav za tebe Kad vidim da je dobar asfalt i da se gume crne prosto me mame krivine I kod mene u drustvu svaki motor pokazuje razlicitu kilometrazu ali razlika je do 5-10km na hiljadu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Jun 11, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Hoće neko na piće? Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Jun 11, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan U gradu negde veceras. Tj sad :-)Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Jun 11, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Sad cu da ga zovem. Pa ti javljam na mob.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Jun 11, 2019 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,samo da javnem.Bio danas u Proficu,jos uvek je 550dindzi ulje i ima na stanju pa ako nekom treba...Ja malpre promenih ulje i filter,napunio Skot oiler pa u cetvratak malo dole,do mora.Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Jun 11, 2019 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan A i registracija mi skoro pa presela. Neko je,nekada u broju sasije upisao 4TK umesto 4TX i eto igranke.Godinama tako registrovan a meni zapalo da ispravljam.Isao na vestacenje,nova saobracajni i ceo dan zahebavanja i sad je cak upisan kao "visebojno vozilo". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1778 Napisano Jun 11, 2019 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,samo da javnem.Bio danas u Proficu,jos uvek je 550dindzi ulje i ima na stanju pa ako nekom treba...Ja malpre promenih ulje i filter,napunio Skot oiler pa u cetvratak malo dole,do mora.Pozz:jee1:Koje ulje?Sent from my SM-G900F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Jun 12, 2019 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Elf Moto road 10-40 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 12, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, najzad sam opet deo TDM ekipe! TDM je iz Mladenovca, prelep i odličan! Srećan sam kao mali majmun! 7 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Jun 12, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Prelepa kolor šema! Čestitam! Da te lepo i u zdravlju služi! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Jun 12, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Aj neka je sa srećom Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 12, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Koliko trazis za njega? 2 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 12, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Astral je napisao: Koliko trazis za njega? Nema cenu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...