Astral 6236 Napisano April 5, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ko ne zna kako izgleda 350e u moto delovima. To vam izgleda ovako: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 5, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan A moj Tdm trenutno izgleda ovako: e85 gas stations close to me closest gas station to location 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 5, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Najvise sam bio zabrinut za remot korpe kvacila. Na kraju korpa ispade najmanji problem. Kostala je samo 100e. Sto se kaze pi*kin dim. To vam vako izgleda. Razbusene nitne. Rasklopljena korpa. find nearest gas station with diesel fuel Sve oprano lepo. U setu za reparaciju dolaze i ovi prstenovi, koji imaju ulogu distancera. Vazan je redosled prstenova. Sklopljeno sve. Fiksirano srafovima, spremno da se nosi u radionicu na nitnovanje presom. ally bank california Ovako izgleda zanitovano. metro bank near me Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 825 Napisano April 5, 2019 MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Astral ja vidim da si se ti zaigrao, poce sezona a ti jos u radovima Mada posle ovako detaljnog sredjivanja par sezona sem ulja neces imati nista da pipas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 5, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne pitaj me nista. Sredjujem ga i na kraju ce bdada da se vozi sa njim. Idemo dalje. Ocisceno, nauljen lezaj i distanceri. Zamenjene i opruge potisne ploce. the closest gas station with diesel Ploce frikcione i potisne, nauljene pre montaze. Sve se steze po knjizi sa moment kljucem. Ono sto je jako bitno je da se hub ili nosiljka ploca srafi na 70Nm. To je dosta tesko sam kada si, jer jedan mora da drzi kontru sa onim alatom koji smo pravili za hvatanje tog sranja a drugi da nategne na 70Nm. Te slike nemam jer sam polomio taj telefon. Nakon toga se zavrcu usi na osiguravajucoj podloski (to je ova smesnog oblika) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano April 5, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Jeste da je kamionet umesto motora ali sad si me podsetio na ovo @AstralPoslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano April 5, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Moja ce gospođa izgleda da ode sutra.Za sutra dolaze svi od reda da ga gledaju, jedan će ga tera sigurno Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 5, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivost. Opruge potisne ploce su nove 55mm duzine po knjizi. Moje su bile 50mm. Znaci za zamenu. Kupim nove TRW. Premerim stare. Ok. Premerim nove. Fuck! Sta je bre ovo? Pa nove su iste duzine kao moje stare. Ispizdeo... Cujem se za @bocca_bastard i ustanovimo da se ipak razlikuju od starih. Stare se lako prstima sabijaju, nove ne mogu, znatno su cvrsce. Bocca je ponasao potvrdu tvrdnje na netu. Tako da sam ipak ugradio nove iako sam hteo da ih pojedem. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 5, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam zatvorio deklu kvacila. Stavim nov filter ulja i O-ring zaptivke kucista. Sve stezem moment kljucem. Ide novo ulje Elf 10w50. Sad je na redu ispustanje antifriza. Svi znamo sta zivi ovde. Letos na voznji primetim kapanje antifriza. Predpostavio da je sa kucists termostata. Greska. Nije kuciste termostata. Spoj creva i kucista. Ok. Kad sam vec skinuo sad cu ga rastaviti ocistiti i predihtovati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 5, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu vise. Smorio sam se. Pisacu neki drugi dan. @Nenadbg88 Ovo sa kokoskom i poredjenje sa mojim motorom smatram uvredom i mozes se samo iskupiti fizickom pomoci u mojoj garazi u trajanju od jednog dana. U suprotnom cu te prokunem. Nemoj mi dolazis kao maneken. Prosli put ti je oprosteno, sl put ce dobijes moje stare pantalone. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
staripocetnik 7 Napisano April 5, 2019 U prolazu, 23 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da lisi menjao i lamele ,gde kod nas ima da se kupe opruge za njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14512 Napisano April 5, 2019 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Veoma sam zadovoljan radom i pedantnoscu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16914 Napisano April 5, 2019 Integrisan, 5010 postova Prijavi odgovor kao problematičan 17 minutes ago, Astral said: Zanimljivost. Opruge potisne ploce su nove 55mm duzine po knjizi. Moje su bile 50mm. Znaci za zamenu. Kupim nove TRW. Premerim stare. Ok. Premerim nove. Fuck! Sta je bre ovo? Pa nove su iste duzine kao moje stare. Ispizdeo... Cujem se za @bocca_bastard i ustanovimo da se ipak razlikuju od starih. Stare se lako prstima sabijaju, nove ne mogu, znatno su cvrsce. Bocca je ponasao potvrdu tvrdnje na netu. Tako da sam ipak ugradio nove iako sam hteo da ih pojedem. 10% su cvrsce od fabrickih , bar tako pise na njihovom sajtu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 5, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, staripocetnik je napisao: Da lisi menjao i lamele ,gde kod nas ima da se kupe opruge za njih. Ima u MRG Shop-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 5, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, staripocetnik said: Da lisi menjao i lamele ,gde kod nas ima da se kupe opruge za njih. Nisam menjao lamele zato sto su skoro kao nove. Po vrednostima iz knjige. Opruge za potisnu plocu mozes kupiti u MRG Kula. Ove opruge su jeftine od 12-15e. Dok su recimo opruge za reparaciju korpe, tacnije set za reparaciju ( 6 opruga, 3 nitne i distanceri) tricavih 70e +30e postarine, a nitovanje na presi je 1500rsd usluzno u radionici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
staripocetnik 7 Napisano April 5, 2019 U prolazu, 23 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kako si primetio da su ti opruge loše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 5, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, bocca_bastard said: Ja ne dugujem ali rado dolazim kao pomoc! Moz da dodjes kad krenem stapove da radim. Taman da ispunim uslov da u garazi prilikom rasturanja mora biti prisutan bar jedan mozak sa IQ vecim od 64,8. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 5, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Opruge se jedino (sa sigurnošću) mogu proveriti tako što se skinu i šublerom premeri njihova dužina kada su opuštene. Pa uporediti sa manualom šta piše kada su za zamenu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano April 5, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim sa zadovoljdstvom @AstralPoslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16914 Napisano April 5, 2019 Integrisan, 5010 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, staripocetnik said: Kako si primetio da su ti opruge loše. Npr. desi ti se da pri visim obrtajima imas nesto kao proklizavanje kvacila, a ustvari kvacilo tj. lamele su dobre , i to se ne desi svaki put ali zna povremeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
staripocetnik 7 Napisano April 5, 2019 U prolazu, 23 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Opruge koje je Astral menjao od korpe. A ne od lamela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 5, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Just now, staripocetnik said: Kako si primetio da su ti opruge loše. Skinuo deklu i premerio. Nisam imao proklizavanje kvacila ako na to mislis. Ja sam kvacilo skinuo zato sto se iz njega cuo zveckavi zvuk. Tacnije. Prosle godine pocne nesto da mi zvecka u agregatu. Odem kod majstora i kazem mu da mi zameni lanac razvoda ventila. Majstor zameni i kaze da je prosli lanac bio dobar. Ja platim lepo 150e za zamenu lanca i stelovanje ventila i vratim se kuci sa zveckanjem i dalje prisutnim. Zimus odlucim da nadjem sta zveckam. I eto, naso sam. Usput sve merim i poredim sa servisnim uputstvom, menjam sta ne valja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 5, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, staripocetnik said: Opruge koje je Astral menjao od korpe. A ne od lamela. Menjao sam i na korpi i te potisne. Citajte pazljivije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 5, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, bocca_bastard said: Ne znam bas da li dobacujem brate ali procitacu tolstojevskog jednog ili dva i dolazim. Valjda ce da drzi. Taman nikad nisam imao muda da rasturim vile. Recj kad Ja citam Puskiejevog 3 trenutno. Pa kad se ujedinimo... Javljam ti se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
staripocetnik 7 Napisano April 5, 2019 U prolazu, 23 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem se na iscrpnim odgovorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...