Nenadbg88 1517 Napisano Mart 31, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Čekajući@ThePainkillerStavio sam ga pored ćveca da se ženi više dopadne Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 31, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Bili, videli, provozali motore, ali ipak se nismo našli u zameni (Nenad je hteo moju VFR-ku, a ja njegov TDM)... Možda sam ja (posle svih onih zamena) postao cepidlaka, ko zna... Nenadov TDM je mehanički odličan, estetski ok, treba mu jedno (ili 2 ) dobra pranja i zameniti koji šrafić , ali u suštini je ok motor... Svakako sam bogatiji za jedno novo poznanstvo i nadam se da ćemo biti u mogućnosti da još koji put vozimo zajedno i malo više popričamo.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Mart 31, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan @ThePainkiller Lepo rečeno Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Mart 31, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Nije bilo dovoljno varnica sa obe strane, da bi izlazili iz zone komfora. Mislim da bi ova situacija najbolje opisala naš današnji susret.Za VFR takođe mislim da je mehanički u top stanju, i ok estetski.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 31, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, bocca_bastard je napisao: pa ko tu nije hteo na kraju? Ja sam na kraju odustao... Pravi neki razlog ni nemam... TDM-u treba malo ljubavi oko estetike, to se vidi kada se malo bolje pogleda (Nenad ništa nije skrio niti je to ni pokušavao, da se razumemo). Ono što mi je čudno, je to što je Nenadove karbove Bokilić štelovao, pa ipak imam utisak da je moj prethodni TDM bolje potezao na odvrtanje gasa. Ja ću najverovatnije da se još malo družim sa ovim VFR-om, pa kad dođe vreme, prodaću ga i onda ću da se upustim u potragu za TDM-om. Vrlo je nezahvalno ići na kombinaciju zamena (pogotovo glava za glavu) jer će ˝svaki ciga svog konja da hvali˝, a da tuđem da traži mane. A ponajviše je problem to što za par minuta vožnje ne može da se stekne dobar utisak da li je taj motor dobar i da li leži nekome, pa otud i dilema da li menjati ili ne... Najidealnija varijanta bi bila da se motori promenu na par dana, svako proba i testira da li mu taj motor odgovara i onda da se obavi (ili ne) trgovina, mada je i to mač sa dve oštrice... Jednostavno čovek nije pametan šta da radi u takvim situacijama, pogotovo ako su u pitanju ljudi koje poznaješ i onda tu ne sme biti mogućnosti za bilo kakvo prikrivanje činjeničnog stanja motora i funkcionalnosti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16907 Napisano Mart 31, 2019 Integrisan, 5008 postova Prijavi odgovor kao problematičan A gde je snimak zvuka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 31, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Motorcyclist je napisao: A gde je snimak zvuka? Veruj mi, drug,u kakvoj smo frci bili, jedva smo stigli kući na vreme da hranimo malce i da ih stavljamo u krevet (otišli u 15 od kuće, a došli u 19:10h)... Obećavam, sutra snimam zvuk... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Mart 31, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ja kao neko neko ko je prvi put seo na VFR mogu da kazem da polozaj sedenja nije tako strašan ni za nas gabaritnije. Ono sto je negativno na mene uticalo jeste jedino ta boja, i tabla mi je nekako užasno ružna uživo, kao na modelima iz ranih 90-tih. Inače dobro poteže i pruža uživanje, koči baš dobro.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12750 Napisano Mart 31, 2019 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte da tražite 900ku u drugim motorima 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano April 1, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Meni je TDM definitivno poslao slab. To je tako zahvalan tip motora za mogućnošću da potegne donekle, udoban, malo troši, skockana jedna svestranost u jednom motoru.Što bi značilo nešto ovako:Imam devojku i u dugoj smo vezi (TDM), zadovoljava me i radi sve što joj kažem. Poslušna je, pitoma, proputovali smo zajedno ne znam ni sam sada više koliko, nikada, ali nikada nije bila problematična, radovala se zajedno samnom i nikada me nije izneverila.A onda sam je jednoga dana prevario i proveo dan sa nekom drugom (bandit 1200).Ta mala je tako žustra i oštra, pruža mi takvo uzbuđenje koje nikada nisam osetio u životu. Na nju mi se diže (adrenalin) kako mi nikada nije digao sa mojom sadašnjom, čak i kada je samo pogledam. U poslednje vreme se viđamo sve češće dok moja devojka čami u dvorištu i čeka da izađemo negde...Šta raditi.... Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano April 1, 2019 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Naravoucenije- ne varati! :-) 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16907 Napisano April 1, 2019 Integrisan, 5008 postova Prijavi odgovor kao problematičan 24 minutes ago, Nenadbg88 said: Meni je TDM definitivno poslao slab. To je tako zahvalan tip motora za mogućnošću da potegne donekle, udoban, malo troši, skockana jedna svestranost u jednom motoru. Što bi značilo nešto ovako: Imam devojku i u dugoj smo vezi (TDM), zadovoljava me i radi sve što joj kažem. Poslušna je, pitoma, proputovali smo zajedno ne znam ni sam sada više koliko, nikada, ali nikada nije bila problematična, radovala se zajedno samnom i nikada me nije izneverila. A onda sam je jednoga dana prevario i proveo dan sa nekom drugom (bandit 1200). Ta mala je tako žustra i oštra, pruža mi takvo uzbuđenje koje nikada nisam osetio u životu. Na nju mi se diže (adrenalin) kako mi nikada nije digao sa mojom sadašnjom, čak i kada je samo pogledam. U poslednje vreme se viđamo sve češće dok moja devojka čami u dvorištu i čeka da izađemo negde... Šta raditi.... Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Ja ovu moju karam vec 12 godina . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16907 Napisano April 1, 2019 Integrisan, 5008 postova Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, Nenadbg88 said: Ja kao neko neko ko je prvi put seo na VFR mogu da kazem da polozaj sedenja nije tako strašan ni za nas gabaritnije. Ono sto je negativno na mene uticalo jeste jedino ta boja, i tabla mi je nekako užasno ružna uživo, kao na modelima iz ranih 90-tih. Inače dobro poteže i pruža uživanje, koči baš dobro. Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Plava je meni naj za VFR-a ,a ovi satovi sam vec rekao mozda jedni od najgorih samo zbog ruznog fonta na njima. Ovako mi je sve ok i pregledno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16907 Napisano April 1, 2019 Integrisan, 5008 postova Prijavi odgovor kao problematičan 22 minutes ago, bopk said: Naravoucenije- ne varati! :-) Ili ono ne znas sta si imao dok nisi izgubio. Kao dosadio mi gpz500s, i onda jedan dan mi neko mazne motor ili neka havarija i onda kuku sad bih da se vozim na bilo cemu. Ili ako si kolega painkiller pa prodas TDM-a dva puta 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano April 1, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Hocemo neko okupljanje posle 6? Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12750 Napisano April 1, 2019 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Malo vezano za temu... Ušla je voda u sajlu kvačila, ne radi lepo. Zovem Plattner, 6800 nova... Skoro 60 eur sa poštarinom. Naručiću neku zamensku iz Engleska sa pola od te cene pa da vidimo... Sigurno je bolja od Bobana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano April 1, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan @Alekre -u se nesto pokvarilo na motoru!Aprililili... Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12750 Napisano April 1, 2019 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Maaa radi ali ne kako treba da radi. Naručio sam iz Wunderlichta, 25 eur zamenska, isto presvučena teflonom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano April 1, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan @Alekre Kako si primetio vodu u sajli? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano April 1, 2019 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Alekre je napisao: Maaa radi ali ne kako treba da radi. Naručio sam iz Wunderlichta, 25 eur zamenska, isto presvučena teflonom. Da nisi toliko požurio, dao bih ti genuine po toj ceni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 1, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ili uzmete Hondu pa imate hidraulično kvačilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 1, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Motorcyclist je napisao: Ili ako si kolega painkiller pa prodas TDM-a dva puta Kolega, nije lepo kolegi sipati so na otvorenu ranu... Kad smo već kod toga, ozbiljno razmišljam da ni ne prodavam ovaj VFR. Samo da uradim sedište kod Ivice i da uzmem korman umesto heblova... Mlogo me se sviđa ova V4 sila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16907 Napisano April 1, 2019 Integrisan, 5008 postova Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, ThePainkiller said: Ili uzmete Hondu pa imate hidraulično kvačilo... Nisam nikad vozio sa jednim tako da i ne znam sta propustam. Zato ne sedam na bolje motore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16907 Napisano April 1, 2019 Integrisan, 5008 postova Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, ThePainkiller said: Kolega, nije lepo kolegi sipati so na otvorenu ranu... Kad smo već kod toga, ozbiljno razmišljam da ni ne prodavam ovaj VFR. Samo da uradim sedište kod Ivice i da uzmem korman umesto heblova... Mlogo me se sviđa ova V4 sila. Jesu ti heblovi bas toliko strasni na vfr? Ja sam sedeo na onom tvom starijem i polozaj sedenja mi je bio sasvim ok, mozda malo vise napred za razliku od gpz-a. A nismo mnogo razliciti u visini i tezini ti i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 1, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Motorcyclist je napisao: Jesu ti heblovi bas toliko strasni na vfr? Ja sam sedeo na onom tvom starijem i polozaj sedenja mi je bio sasvim ok, mozda malo vise napred za razliku od gpz-a. A nismo mnogo razliciti u visini i tezini ti i ja Ma užasni su. Mene ubiše vrat i ruke posle 200 km (koliko sam otprilike prešao juče). Na TDMu nikad nisam imao nikakav problem sa položajem sedenja, niti su me ruke i vrat boleli dok sam njega vozio, ne bitno koliko km... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...