Hitmanle016 84 Napisano Mart 10, 2019 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan Savrsen dan da se masina provoza... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10581 Napisano Mart 10, 2019 Drug član, 3417 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Napokon čujem motor...Ivan-viziri...čak smo ga malo skratili,sad je ekstra...gledam preko njega taman toliko koliko treba,a da ne duva... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10581 Napisano Mart 10, 2019 Drug član, 3417 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stole_018 70 Napisano Mart 10, 2019 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha TDM 850 4CN/3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo da javim da sam uspeo da upalim TDM.Vec sam pisao o tome da je stajao neki mesec i kasnije kad sam ga palio, nije hteo uopste da upali, samo vergla i to je.Zamenio sam svecice, tj ocistio i upalio je na cvrgu, mada prvo jedan pa drugi cilindar ali kasnije je sve fullSad mi je ostala zamena matice prednjeg lancanika posto ne mogu da vozim motor ovako, cekam da nadjem nekog majstoraPlaniram da kupim nove gume, sta preporucujete i kako najjeftinije proci ?Pilot Road 3 kako se pokazale ?Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 10, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Stole_018 je napisao: Ja samo da javim da sam uspeo da upalim TDM. Vec sam pisao o tome da je stajao neki mesec i kasnije kad sam ga palio, nije hteo uopste da upali, samo vergla i to je. Zamenio sam svecice, tj ocistio i upalio je na cvrgu, mada prvo jedan pa drugi cilindar ali kasnije je sve full Sad mi je ostala zamena matice prednjeg lancanika posto ne mogu da vozim motor ovako, cekam da nadjem nekog majstora Planiram da kupim nove gume, sta preporucujete i kako najjeftinije proci ? Pilot Road 3 kako se pokazale ? Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока Pilot Road 3 imao na CB-u 750 i na prethodnom TDM-u. Odlična guma, super drži, pogotovo na mokrom... Gde ih nabaviti: najjeftinije (a šalju i kurirskom službom) u MRG-MotoShop. Pozovi Andreu iz MRG-a na 0652070003. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1543 Napisano Mart 10, 2019 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vozio Bandita i sada ne mogu da spavam Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Mart 11, 2019 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan Kako čistite lanac na vašem ljubimcu? Jer koristite neku četku prilikom čišćenja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stole_018 70 Napisano Mart 11, 2019 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha TDM 850 4CN/3VD Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam se sa Andreom iz MRG MotoShopa, u toku dana ocekujem ponudu svih guma za dimenziju 110/80/18 i 15/70/17 pa cu i ovde postaviti ako bi jos neko uzimao.Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Mart 11, 2019 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan Ja moram da uzimam, jako su mi stare i nista ne drze i ako ima sara. 5 minutes ago, Stole_018 said: Cuo sam se sa Andreom iz MRG MotoShopa, u toku dana ocekujem ponudu svih guma za dimenziju 110/80/18 i 15/70/17 pa cu i ovde postaviti ako bi jos neko uzimao. Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Mart 11, 2019 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan A da se stavi pozadi 160? 39 minutes ago, Stole_018 said: Cuo sam se sa Andreom iz MRG MotoShopa, u toku dana ocekujem ponudu svih guma za dimenziju 110/80/18 i 15/70/17 pa cu i ovde postaviti ako bi jos neko uzimao. Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Mart 11, 2019 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan poterao baksuz... Zadnja pocela da ispusta al izgleda od godina ..jbg nadao sam se da ce mocu jos ovu sezonu al jok.. Tako da ako neko ima polovnu 150,70,17 neka javi da trgujemo jbg,dok se ne skusuram za novu.... takodje imam skoro novu prednju na poklon,ce stavim slike veceras... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Mart 11, 2019 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan Moje su 2011 godiste, dubina sare je ok ali su posne u djavola. I sto kaze kolega lagabo ispustaju obe. Tako da nove mora ove sezone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3636 Napisano Mart 11, 2019 Malinar u pokusaju, 1718 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan 99% ce prestati da ispustaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13464 Napisano Mart 11, 2019 Ne silazi, 7549 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Te gume su vam odavno za otpad. Bar vi odozdo možete do Sofije i nabavite Avon 3DXM za oko 170 eur po setu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad72 6 Napisano Mart 11, 2019 U prolazu, 29 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Stole_018 je napisao: Cuo sam se sa Andreom iz MRG MotoShopa, u toku dana ocekujem ponudu svih guma za dimenziju 110/80/18 i 15/70/17 pa cu i ovde postaviti ako bi jos neko uzimao. Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока I Ja bih uzimao. Možemo li dobiti neki popust ako nas bude više za kupovinu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Mart 12, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 12, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Arpad72 je napisao: I Ja bih uzimao. Možemo li dobiti neki popust ako nas bude više za kupovinu? Ako pratite kanal ˝motoraš˝ na YT, od našeg člana @Svaler , možete ostvariti popust u prodavnici MRG. Više detalja u njegovom snimku: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stole_018 70 Napisano Mart 12, 2019 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha TDM 850 4CN/3VD Prijavi odgovor kao problematičan I Ja bih uzimao. Možemo li dobiti neki popust ako nas bude više za kupovinu?Ajde probacemo nesto da "izmuljamo" Evo cenaПослато са SM-N960F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 12, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Drugari. Koja je dimenzija prasinara na vilama? Za uljni semering sam nasao dimenziju i to je 43x55x11/14 I to je u redu. A dimenzije prasinara ne mogu iskopati nikako. Zna li iko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1543 Napisano Mart 12, 2019 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ima li iko mozda da je imao havariju da je menjao prednje vile, i da mu je ostao donji deo levog štapa (obično strada gornji).Potreban mi je zbog navoja u koji se šrafi osovina prednjeg točka. Prilikom skidanja i vraćanja ustanovljeno je da je navoj jako loš i da se fino pojeo.Jes da ga prodajem al neću da se brukam Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 12, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 12, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, Nenadbg88 je napisao: Ima li iko mozda da je imao havariju da je menjao prednje vile, i da mu je ostao donji deo levog štapa (obično strada gornji). Potreban mi je zbog navoja u koji se šrafi osovina prednjeg točka. Prilikom skidanja i vraćanja ustanovljeno je da je navoj jako loš i da se fino pojeo. Jes da ga prodajem al neću da se brukam Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka A da se samo obrusi taj deo sa navojem i stavi jedna matica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1543 Napisano Mart 12, 2019 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan A da se samo obrusi taj deo sa navojem i stavi jedna matica?Pa to mi i bokilić rekao, al nemam pojma kako će da izgleda. Vise bih voleo da stavim original stap ako neko ima.Kolega nikola bacio oba u staro gvožđe nažalost Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 12, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Nenadbg88 je napisao: Pa to mi i bokilić rekao, al nemam pojma kako će da izgleda. Vise bih voleo da stavim original stap ako neko ima. Kolega nikola bacio oba u staro gvožđe nažalost Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka To se lepo sabrusi do čizme, stavi se nova matica sa podloškom i biće extra. Još kad bi se našla matica koja je zajedno sa podloškom, to bi bio pun pogodak... Ovako nešto: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad72 6 Napisano Mart 12, 2019 U prolazu, 29 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, Stole_018 je napisao: Ajde probacemo nesto da "izmuljamo" Evo cena Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока Ako mi računica dobra, onda za Michelin set sa onim popustom što spominju u videu, izađe oko 180e. Meni odgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...