Sachmo 1314 Napisano Februar 3, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Februar 3, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Februar 3, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22245 Napisano Februar 3, 2019 Integrisan, 9575 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuu! Cij je XX? Lepota..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Februar 3, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju he od ortakaSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 3, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan U Vojvodini je malko vetar kvario ugođaj, ali smo uspeli da isteramo nekih 50-tak km... Dovoljno da se baterije napune (i one u motoru i one u nama). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Februar 3, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Lepa danasnja voznja!!!A sada je vreme za cajSent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22245 Napisano Februar 3, 2019 Integrisan, 9575 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Sachmo je napisao: Na prodaju he od ortaka Sent from my iPhone using Tapatalk Neka mi ortak posalje generalije na PP... Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Februar 3, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast! I u Čačku danas lepo vreme ali Tedi ostao u garaži. @Sachmo Gde si uzeo šolju? Ili si ti štampao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22245 Napisano Februar 3, 2019 Integrisan, 9575 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ti imas CBF! Vozi ga malo Hhhhhhh.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10403 Napisano Februar 3, 2019 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan @Aspi lep...sa srećom...jel' to od Roberta iz Bečeja? I ja se provoz'o malo...ali i iskalj'o,biće ribanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10403 Napisano Februar 3, 2019 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Februar 3, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Neka mi ortak posalje generalije na PP... Hvala.Odgovorio na ppSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Februar 3, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast! I u Čačku danas lepo vreme ali Tedi ostao u garaži. [mention=41010]Sachmo[/mention] Gde si uzeo šolju? Ili si ti štampao? Sam sam stampao. Imam pripremu, pa u bilo kojoj stampariji koji to rade odstampace. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22245 Napisano Februar 3, 2019 Integrisan, 9575 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Sachmo je napisao: Odgovorio na pp Sent from my iPhone using Tapatalk Izvinjavam se na off-u svima... Nema poruke drug! Saljem ti na PP poruku u kojoj ces mi napisati sta si hteo ili daj link do oglasa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Februar 3, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Evo pripreme za soljuSent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aspi 42 Napisano Februar 3, 2019 U prolazu, 27 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx, Triumph Tiger 1050 abs, Ducati Monster 600 Prijavi odgovor kao problematičan 40 minutes ago, shoyyka said: @Aspi lep...sa srećom...jel' to od Roberta iz Bečeja? I ja se provoz'o malo...ali i iskalj'o,biće ribanja... Da jeste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10403 Napisano Februar 3, 2019 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan @Aspi super...prijatelji smo,dobar motorić...jesi li uzeo i kofere? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4867 Napisano Februar 3, 2019 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, steefanv said: Yamaha tdm 900 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha tdm 900, 2002. godište, Touring, vozilo prešlo 61000 km, Vranje. Cena 2.399 € - Motori - Polovni Automobili Poznavaoci 900tke, sta mi mozete reci sa slika o ovom motoru? Pozdrav Sto se tixe estetike ja imam da primetim par stvari. Felne su farbane, treba da budu crne za ovo godiste. Bocne plastike su farbane, drugacija je boja i nema nalepnice, promenjeni su i migavci i vizir. Uz to vidim da ima i ogrebotine i ulubljenja na auspuhu, pa bih rekao da je sa motorom padano/klizano. Vidim i da je curilo nesto po motoru, moguce da je benzin, ali ocigledno ima fleke sa obe strane agregata. Sa leve strane vidim da ima ogrebotine po cizmi amortizera i da je suvozacev fuzaster sa leve strane zakacen sa vezicom, pa je mozda i na tu stranu padao/klizao. Motor deluje suvo, i za tu kilometrazu deluje da je ok. Samo bih ja proverio kako pali, da li mu se cuje lanac bregaste, jer sam cuo da to oce da strada kod njih i kako koci motor, jer deluje da su diskovi stari. Opet, za tu cenu, ako je prav i dobar, vredi uzeti, pa srediti detalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aspi 42 Napisano Februar 3, 2019 U prolazu, 27 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx, Triumph Tiger 1050 abs, Ducati Monster 600 Prijavi odgovor kao problematičan @shoyyka Da,uzeo sam sve u kompletu.Sto se motora tice ja sam prezadovoljan.Ima naravno stvari da se radi i sredi jos al to je za ocekivanje sve jedno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Februar 3, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 8 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1781 Napisano Februar 4, 2019 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using TapatalkAla montira!Sent from my SM-G900F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Februar 4, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Ala montira!Sent from my SM-G900F using TapatalkZnaci, o tom Bunjuelu sve najlepse!Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1781 Napisano Februar 4, 2019 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci, o tom Bunjuelu sve najlepse!Sent from my iPhone using TapatalkDa, samo što je krao od Ejzenštajna itd.Sent from my SM-G900F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Februar 4, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Da, samo što je krao od Ejzenštajna itd.Sent from my SM-G900F using TapatalkNije bas tako, Eisenstein je zacetnik teorije filma i modern, za to vreme montaze. Bavio se dosta tehnickim stvarima, ali Aleksandar Nevski i Ivan Grozni su mu neprikosnovena dela. Jednostavno niko nije bazira svoje filmove na takav nacin. Steta sto je kratko zive, bilo bi zanimljivo pratiti ga uz razvijanje filmske tehnike posle IIWW. Bunjuel je druga vrsta umetnika, koji jeste poprimio Sergejeve nacine izrazavanja, ali sa vise izrazaja. Duga je tema, ali lepa za razgovor a i nije za ovde. Sorry, povuklo me. Pricacemo uz pivo i radzu. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...