pokoritelj 3 Napisano Jun 24, 2018 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Je li neko radio kod ovog čoveka crash bar. Cena je malo pristupacnija nego kod Sebe. https://www.kupujemprodajem.com/Crash-bar-59996601-oglas.htm Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Ako nikome nije poznato ja ne bih kupio. Mislim ipak je to vid zaštite, a sebini su nažalost vec testirani. Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 24, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, stoka said: Pozdrav drugari, imam jedno pitanje, moj motor, još uvek, nije TDM ali je pitanje poprilično univerzalno, ko je radio prednje vile verovatno zna. Pojavilo mi se malo lufta napred u vilama, prošle godine sam menjao semeringe ali nisam menjao unutra one bronzane "bushes", ne znam kako se to "po naški" zove, vođice ili kako već. Imaju tu oni vodeći, unutrašnji ili ti "guide", i oni klizeći, spoljni ili ti "slide". E sad, mene zanima koji tu stradaju kad se pojavi luft? I ima li, uopšte smisla menjati samo jedne? Nema smisla menjati samo jedne. Kupi set,nisu skupe. Ostecene su ti sve 4. Za Tdm-a je Bocca porucivao sa Wemoto-a i kostale su 30€ set caura(klizaca). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 24, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan On 21.6.2018. at 8:59, NIKOLA 1 je napisao: Pogledacu ja ovih dana od sestrinog TDMa sta je preostalo od delova pa vam javljam Jesi video? Ima li desnog vozacevog fuzastera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 24, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je bas dobra cena. Na zimu menjam ova sranja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 24, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Kafa ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stoka 127 Napisano Jun 24, 2018 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Litija, Slovenija Motocikl: Yamaha TDM 900 ( Crn k'o midnajt) Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Astral said: Nema smisla menjati samo jedne. Kupi set,nisu skupe. Ostecene su ti sve 4. Za Tdm-a je Bocca porucivao sa Wemoto-a i kostale su 30€ set caura(klizaca). Ma znam ja to, nego sam se nadao da će mi neko reći da može samo jedne pa da imam koga da krivim kad zajebem. Ovde su 40€ komplet, plus ulje, i verovatno novi semerinzi, ne znam kolike su šanse da ove skinem i vratim a da ih ne sjebem. Još moram i radionicu da platim, tako je to kad živis u zgradi a nemaš garažu, nabere se za stotku, pa još ulje, filter, svećice,... a 'teo sam menjati motor. P.S. sad kad saberem, tih 20€ me baš ne vadi. P.S. 2 ima li neko iskustva sa DENSO Nickel svećicama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1543 Napisano Jun 24, 2018 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Kafa ? Ouuu yeeea! :-)Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 24, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Astral je napisao: Kafa ? Blago vama kada ste svi blizu... Ja bi rado popio kafu sa nekim...ali gde god da krenem bez minimum 100 km ne mogu da prodjem... Nije to ni do goriva problem, vec do vremena... A tako mi se vozi negde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 24, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 34 minutes ago, stoka said: Ma znam ja to, nego sam se nadao da će mi neko reći da može samo jedne pa da imam koga da krivim kad zajebem. Ovde su 40€ komplet, plus ulje, i verovatno novi semerinzi, ne znam kolike su šanse da ove skinem i vratim a da ih ne sjebem. Još moram i radionicu da platim, tako je to kad živis u zgradi a nemaš garažu, nabere se za stotku, pa još ulje, filter, svećice,... a 'teo sam menjati motor. P.S. sad kad saberem, tih 20€ me baš ne vadi. P.S. 2 ima li neko iskustva sa DENSO Nickel svećicama? Moraces obavezno i semeringe (oba para) jer pri vadjenju ce ih ostetiti verovatno. Oni su jeftini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 843 Napisano Jun 24, 2018 MK Obrenovac, 567 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Gledao za fuzaster i nemam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 24, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, NIKOLA 1 je napisao: Gledao za fuzaster i nemam Ok, hvala...gledaću na drugom mestu onda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4885 Napisano Jun 24, 2018 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za ljubitelje ovog motora: Da li je bolji za sedenje za duze ture od Kawasaki Z750S 2005 godiste? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 25, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Udobniji i komforniji je sigurno, brzi ne verujem, ipak kawa ima 4 redna. Na Tdm-u imas mnogo vise mesta i za putnike i za prtljag. Al moras da vozis i jedan i drugi da bi bio siguran svidja li ti se polozaj sedenja i ponasanje motora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1543 Napisano Jun 25, 2018 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ja idem danas do Gornjeg Milanovca da stavim crash bar, pa javljam utiske :-)Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pokoritelj 3 Napisano Jun 25, 2018 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Ja idem danas do Gornjeg Milanovca da stavim crash bar, pa javljam utiske :-)Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć TapatokaJa sam bas danas hteo da zovem sebu da se dogovorimo ali sad čekam tvoje utiske Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1543 Napisano Jun 25, 2018 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bas danas hteo da zovem sebu da se dogovorimo ali sad čekam tvoje utiske Послато са SM-G955F уз помоћ ТапатокаJavljam čim pre ;-)Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4885 Napisano Jun 25, 2018 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, Astral said: Udobniji i komforniji je sigurno, brzi ne verujem, ipak kawa ima 4 redna. Na Tdm-u imas mnogo vise mesta i za putnike i za prtljag. Al moras da vozis i jedan i drugi da bi bio siguran svidja li ti se polozaj sedenja i ponasanje motora. hvala na odgovoru, izbor mi se sveo na Hondu VFR 800 (2003), Z750S (2005) i TDM 900 (2004) pa se kolebam. meni je uzivanje u voznju bitnije od brzine, i da se sedi sto udobnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Jun 25, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je tako, onda s tdm-om sigurno neces pogresiti. Ali obavezno probaj vidi dal ti lezi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1543 Napisano Jun 25, 2018 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Debele, čelične cevi, odličan šablon. Ja sam zadovoljan. Kaze lik da mu je ostalo jos par komada.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1543 Napisano Jun 25, 2018 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ali sto je dobro da se dignu noge na ovo i da se zavališ u sedište auuuuu Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Jun 25, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Odlično izgleda! pre 9 minuta, Nenadbg88 je napisao: Ali sto je dobro da se dignu noge na ovo i da se zavališ u sedište auuuuu Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka E to je najbolje! Sad na prethodnom putovanju, više su mi bile noge podignute na crash nego u normalnom položaju! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Jun 25, 2018 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan On 21.6.2018. at 16:05, Gooner je napisao: Hvala za informacije Evo jedna slika sa moto susreta u Prnjavoru. Pa kako bude prolazilo vrijeme i kilometri bice ih jos. Neka dobro sluzi i pruza puno zadovoljstva... osnova je kao TDM koji sam kupio (plastike, nalepnice, ram, sediste). Samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Jun 25, 2018 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan On 21.6.2018. at 0:18, Nenadbg88 je napisao: Danas dok sam prao motor, dok sam trljao sundjerom po agregatu negde ispod hladnjaka u tom delu ovo mi je ispalo, sunđer. Ima li neko ideju gde mu je mesto? Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Na donjoj ivici prednjeg poluoklopa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 118 Napisano Jun 25, 2018 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Šta mislite o ovom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 118 Napisano Jun 25, 2018 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Vizir by Ivan, danas smo bili da se ponovimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...