marko4522 246 Napisano Februar 14, 2018 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Oh, konacno malo zajebancije, sve neke ozbiljne teme, ovo-ono 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Februar 15, 2018 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan i ja se prijavljujem za majce. Svakako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Februar 17, 2018 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha tdm 900. Za navedeni model imam spremne za slanje ,bocne nosace kofera ,gornji i donji crash bars.Crash bars Seba. 063 838 0981.Pozdrav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Februar 17, 2018 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AleksaDeda 13 Napisano Februar 19, 2018 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nekada Kawasaki ZZR 600 i Kawasaki ZZR 1100 a sada Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ekipo, potrebna mala pomoc ... Potreban mi je kataloski broj i dimenzija od kapica svecica za TDM 850 3VD ??? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 19, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, AleksaDeda je napisao: Ekipo, potrebna mala pomoc ... Potreban mi je kataloski broj i dimenzija od kapica svecica za TDM 850 3VD ??? Hvala unapred Ako šta pomaže, provereno pašu i od 4tx modela... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 19, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, AleksaDeda said: Ekipo, potrebna mala pomoc ... Potreban mi je kataloski broj i dimenzija od kapica svecica za TDM 850 3VD ??? Hvala unapred 3LD823700000 PLUG CAP ASSY 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 19, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Link do kataloga. https://www.oemmotorparts.com/oem5.asp?M=yamaha&T=tdm 850&Y=1999&L=YA-TDM-850-2&O=BATTERY&F=YA-TDM-850-2_cd&L2=YA-TDM-850-2_cd 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AleksaDeda 13 Napisano Februar 19, 2018 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nekada Kawasaki ZZR 600 i Kawasaki ZZR 1100 a sada Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno, zivi bili !!! Bacam se u potragu !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 19, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Just now, AleksaDeda said: Hvala puno, zivi bili !!! Bacam se u potragu !!! Pitaj njega ima li. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Februar 19, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, AleksaDeda je napisao: Ekipo, potrebna mala pomoc ... Potreban mi je kataloski broj i dimenzija od kapica svecica za TDM 850 3VD ??? Hvala unapred Srdacan Pozdrav kolega! Uglavnom sve ide sa sve Bobinom. Imam za 3vd-a org Denso bobinu sa sve kablovima pa ako si zainteresovan pisi... Jer se toga bez , na put ne krece! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 19, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, ws_woolf je napisao: Srdacan Pozdrav kolega! Uglavnom sve ide sa sve Bobinom. Imam za 3vd-a org Denso bobinu sa sve kablovima pa ako si zainteresovan pisi... Jer se toga bez , na put ne krece! Gde si bio kada sam ja imao TDMa? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Februar 20, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, ThePainkiller je napisao: Gde si bio kada sam ja imao TDMa? Brate sve je to iz tog komsiluka...Kanjiza,Subotica, ocu reci Madjarska Tako da kad opet kupis Tdm-a delova imamo na kraj sveta da krenemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 36 Napisano Februar 20, 2018 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan Meni se ta guma na luli sto dihtuje svecicu,prilikom zamene iste, jednom prilikom zaglavila izmedju svecice i cilindra, pa kljuc za svecicu nije mogao da udje dovoljno duboko pa sam muku namucio dok je nisam izvadio, a joooj kad se setim...sad mi ta svecice bez te gume... p.s.izvinjavam se za off, ali kada sam video ove slike nisam mogao a da ne iznesem svoje tadasnje iskustvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Februar 20, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Nije off druze svi mi ovde iznosimo nasa iskustva Meni se naprimer desilo da su po tvrdnji kupca nove ngk iridijum svecice,samo mi niko nije rekao da nisu bas iste Ali sam to tek video kada cevasti nije hteo da uzubi svcicu u desnom cilindru i ako je ventilator hladnjaka bio otpusten da bi isti mogao uci... Leva bila 19, druga 22 ali sam i tako obisao celu Srbiju istim,zato ga i volim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14925 Napisano Februar 20, 2018 moto merkat °°, 4937 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan A @Svaler kukao sto nemoze sic iz prve da namesti inace svi smo to prosli,ja sam pravio udicu od paljene zice da vadim gumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 20, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, ws_woolf je napisao: Nije off druze svi mi ovde iznosimo nasa iskustva Meni se naprimer desilo da su po tvrdnji kupca nove ngk iridijum svecice,samo mi niko nije rekao da nisu bas iste Ali sam to tek video kada cevasti nije hteo da uzubi svcicu u desnom cilindru i ako je ventilator hladnjaka bio otpusten da bi isti mogao uci... Leva bila 19, druga 22 ali sam i tako obisao celu Srbiju istim,zato ga i volim Svecice za TDM se odvrcu 18 kljucem koliko sam ja upucen... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 20, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Kako razlicite svecice iste oznake? To u zivotu nisam video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Februar 20, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, bdada je napisao: A @Svaler kukao sto nemoze sic iz prve da namesti inace svi smo to prosli,ja sam pravio udicu od paljene zice da vadim gumu Shvatam ja i njega... pre 6 minuta, ThePainkiller je napisao: Svecice za TDM se odvrcu 18 kljucem koliko sam ja upucen... Iridium IX - DPR9EIX-9 (5545) evo su druze...dupio u massu cvaj komaden Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Februar 20, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Astral je napisao: Kako razlicite svecice iste oznake? To u zivotu nisam video. Nisu iste...jedna je DCP jedna DPR ni toplotna vrenost im nije ista... ta desna sto bejase DPR jeste za TDM-a ali nije 8 nego 9 bar za ovog mog 3vd-a nasao katalog nasao svecicu u mass-u. e sad ova oznaka u zagradi (5545) je oznaka iste ali ne u iridijum varijanti. Cisto ako neko bude trazio kao i ja iste... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 20, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, ws_woolf je napisao: Shvatam ja i njega... Iridium IX - DPR9EIX-9 (5545) evo su druze...dupio u massu cvaj komaden Rekao bih da na TDM idu DPR8EA9... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13122 Napisano Februar 20, 2018 Ne silazi, 7457 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Evo šta kaže "Yamaha" za "TDM900": Specified spark plug: DPR8EA-9 (NGK) or X24EPR-U9 (DENSO) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 20, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan dvoje su se tako smuvali 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14925 Napisano Februar 20, 2018 moto merkat °°, 4937 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Deca mono Jetronic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 36 Napisano Februar 20, 2018 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan Danas gotov branik, nastavak tačnije i naravno montiran istog trena Efekat cemo videti, ne sumnjam da cu izbeći neku kišu ove sezone, tako da tek tada javljam utiske... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...