dragan026 22 Napisano Maj 5, 2017 Svrati ponekad, 111 postova Motocikl: yamaha fzs 1000,yamaha mbk 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za Astral-a ona stipaljka na kormanu dali je pouzdana da drzi telefon,pretpostavjam da zato sluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 5, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za Astral-a ona stipaljka na kormanu dali je pouzdana da drzi telefon,pretpostavjam da zato sluziJako je pouzdana. Cak naj pouzdanije resenje na koje sam naisao. Ali ne cuva od kise.A u onom pored sto sam prvobitno namenio za telefon (zatvoreno sa folijom) tu drzim pmr stanicu,jer se ispostavilo da od refleksije koju stvara folija ne vidim ekran mobilnog telefona.Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan026 22 Napisano Maj 5, 2017 Svrati ponekad, 111 postova Motocikl: yamaha fzs 1000,yamaha mbk 125 Prijavi odgovor kao problematičan 43 minutes ago, Astral said: Jako je pouzdana. Cak naj pouzdanije resenje na koje sam naisao. Ali ne cuva od kise. A u onom pored sto sam prvobitno namenio za telefon (zatvoreno sa folijom) tu drzim pmr stanicu,jer se ispostavilo da od refleksije koju stvara folija ne vidim ekran mobilnog telefona. Sent from my 6037Y using Tapatalk meni je telefon vodootporan tako da bi mi to odgovaralo.Samo me interesovalo koliko to dobro drzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Siquera 5 Napisano Maj 5, 2017 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Vi se baš raspisali Ja kad god pokušam, forum ne radi Lepo se radilo ovih dana očigledno Neko na svetlima, neko na sedištu, ja promenio ulje i prednje pločice, očistio zadnja kočiona klešta... Još samo da dogovorimo neko druženje, ali kakvo je ovo vreme, biće dobro ako uspemo tamo do avgusta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Maj 5, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan meni je telefon vodootporan tako da bi mi to odgovaralo.Samo me interesovalo koliko to dobro drziИ ја имам ово и не жалим се. Како си чистио чељуст? Како се то иначе ради? Планирам сад да радим сервис па би мењао и уље у кочницама и успут очистио чељусти, па би ми нека упутства добро дошла. Да ли их растављате или је чишћење чисто површински? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Maj 5, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan meni je telefon vodootporan tako da bi mi to odgovaralo.Samo me interesovalo koliko to dobro drziИ ја имам ово и не жалим се. Како си чистио чељуст? Како се то иначе ради? Планирам сад да радим сервис па би мењао и уље у кочницама и успут очистио чељусти, па би ми нека упутства добро дошла. Да ли их растављате или је чишћење чисто површински? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Maj 5, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Океј, знам да вредим за двојицу, али стварно нема потребе да ми тапаталк дуплира сваки мој пост Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 5, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Inace, preporuka za Saito semeringe za vile. Bolji su od ovih koji se mogu naci kod nas u radnjama. Meni Sekula ,cena izadje ista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 5, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, bocca_bastard said: Skini, skini i paknove, stavi dascicu neku 3-4 mm unutra i isteraj klipove napolje. Operi cetkicom za zube i toplom vodom sa blagim sapunom deterdzentom kako volis i imas. Treba klipovi da sijaju. Operi i celjusti lepo spolja. Posle sabij klipove (otvorena posuda za kociono ulje) pa opet pumpaj. Treba da izlaze svi ravnomerno i isto. Ako ie tako onda si uspeo Ja sam tako uradio na TDM-u i pomoglo je. Na VFR-u nisam uspeo ništa sa četkicom spolja da uradim i morao sam vaditi klipiće iz čeljusti i čistiti ih skroz da bi lepo ulazili i izlazili iz čeljusti. Klipići su bili poprilično prljavi i zapekli od stajanja (motor stajao 2 godine u sobi)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 5, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tako uradio na TDM-u i pomoglo je. Na VFR-u nisam uspeo ništa sa četkicom spolja da uradim i morao sam vaditi klipiće iz čeljusti i čistiti ih skroz da bi lepo ulazili i izlazili iz čeljusti. Klipići su bili poprilično prljavi i zapekli od stajanja (motor stajao 2 godine u sobi)...Jesi menjao gumice il si uspeo da vratis stare? Jel bilo problema sto se toga tice posto se ne usudjujem da ih izvucem dok ne kupim nove da imam uz sebe za svaki slucaj.Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 5, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan 37 minutes ago, Astral said: Jesi menjao gumice il si uspeo da vratis stare? Jel bilo problema sto se toga tice posto se ne usudjujem da ih izvucem dok ne kupim nove da imam uz sebe za svaki slucaj. Sent from my 6037Y using Tapatalk Nisam menjao, mada su prašinarke već onako, valjalo bi ih menjati. Ove zaptivne su mi u extra stanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 5, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Sekula radi?yes, stigli mi za 5 danaSent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Siquera 5 Napisano Maj 6, 2017 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, Svaler said: Како си чистио чељуст? Како се то иначе ради? Планирам сад да радим сервис па би мењао и уље у кочницама и успут очистио чељусти, па би ми нека упутства добро дошла. Да ли их растављате или је чишћење чисто површински? Kao što su momci već napisali, skineš čeljust, izvadiš pločice, ubaciš tanku dasku i pritiskaš kočnicu dok klipovi ne izađu. Taman možeš da vidiš da li izlaze ravnomerno. Inače, jedan stari majstor mi je preporučio da ovo radim pri svakoj zameni pločica, jer kako se pločice troše, klipovi sve više izlaze napolje, pa prilikom stavaljanja novih pločica moraju da se vrate nazad, logično. Ukoliko se prljavština ne očisti pre sabijanja i vraćanja nazad, velika je verovatnoća da će nešto te prljavštine da uđe u čeljust, zajedno sa klipom, tako da četkucu u ruke, mada možeš i neku dužu krpicu, ako nisu mnogo prljavi, pa umotaš krpicu oko klipa i trljaš levo-desno. Topla voda i nešto što skida masnoću su dovoljni, ali možeš i ono sredstvo za čišćenje kočnica. Malo je agresivnije, ali ako ima dosta nečistoće, brže ćeš završiti posao :). Kod mene je bio problem što se konstantno čulo kako zadnje pločice "grebu" disk pa sam rešio da za početak samo operem sve da vidim da li će rešiti problem, ako ne, onda da ih rasturam, ali srećom sve rešeno samo pranjem :). Inače, ne trebi ti više od pola sata recimo, dva šrafa koja drže čeljusti i to je to. Uz malo sreće da ti ne smeta auspuh kao meni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Siquera 5 Napisano Maj 6, 2017 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Mudro zboriš Boco Bolje povremeo samo očistiti nego zapustiti pa rasturati čeljusti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Maj 6, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Зато ћу и ја сад превентивно. Променити уље и очистити све, плочице су ми још врло добре. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloboleon 26 Napisano Maj 6, 2017 U prolazu, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Hmm, iz nekog razloga ne mogu da pišem u temi za Bobanova sedišta. E pa kad ne mogu da ih hvalim tamo, a ja ću ovde Ljudi, upravo sam odvozio najprijatnijih 100 kilometara ikad. Znači koliku je razliku napravilo Bobanovo sedište, ne mogu vam opisati. Prvo - doviđenja klizanje. Samim tim, odmah manje pritiska na šake, na kolena, nema upiranja, ništa. Drugo - doviđenja rupe na putu. Ma preko pruga nisam osetio da prelazim. Guzica mi je pevala. Treće - dodatna visina sedišta mi je oslobodila još mesta i za ruke i za noge. Nekoliko centimetara znači ceo svet kada je ugao zglobova u pitanju. Došlo mi je da vozim sporije samo da bi putovanje duže trajalo Najbolje pare koje sam potrošio na motor, majke mi. Da i ne uračunam uopšte to kako izgleda. Nije čudo što se satiru od posla. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloboleon 26 Napisano Maj 6, 2017 U prolazu, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @Nenadbg88 Sedište je bilo 140 evra i radio sam zajedno sa sunđerima. Mislim da je priča bila da je samo presvlaka 60 evra, ali nisam 100% siguran. No, ako imaš novca da izdvojiš, ja toplo preporučujem celokupni tretman. Bez silikona - samo sunđeri. Veruj, neće ti biti potreban silikon. Ali ako želiš mogu i to da stave. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Maj 6, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan [mention=27762]Nenadbg88[/mention] Sedište je bilo 140 evra i radio sam zajedno sa sunđerima. Mislim da je priča bila da je samo presvlaka 60 evra, ali nisam 100% siguran. No, ako imaš novca da izdvojiš, ja toplo preporučujem celokupni tretman. Bez silikona - samo sunđeri. Veruj, neće ti biti potreban silikon. Ali ako želiš mogu i to da stave.70 eur mi je tražio Ivica da presvuče i da stavi sunđere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloboleon 26 Napisano Maj 6, 2017 U prolazu, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @Nenadbg88 Ha jebi ga, ne bih ti znao reći da li je to sad ista stvar. Ovi sunđeri nisu ni blizu onima koje su bili originalno u sedištu, to ti znam reći. Ovo oni naručuju iz Italije, nešto, blage nemam. Pazi, možda sam se ja i zajebao, jer moje iskustvo je goli kurac, ali da se baš toliko ljudi zajebalo i da ih svi toliko hvale, to bi mi ipak bilo čudno. Verovatno nisu baš isti sunđeri u pitanju. Eto, to ti znam reći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Maj 6, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan [mention=27762]Nenadbg88[/mention] Ha jebi ga, ne bih ti znao reći da li je to sad ista stvar. Ovi sunđeri nisu ni blizu onima koje su bili originalno u sedištu, to ti znam reći. Ovo oni naručuju iz Italije, nešto, blage nemam. Pazi, možda sam se ja i zajebao, jer moje iskustvo je goli kurac, ali da se baš toliko ljudi zajebalo i da ih svi toliko hvale, to bi mi ipak bilo čudno. Verovatno nisu baš isti sunđeri u pitanju. Eto, to ti znam reći.Ću da javim utisci, dal žulja il je udobno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Maj 6, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da izgleda ovako, pa ćemo da vidimo :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 6, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da izgleda ovako, pa ćemo da vidimo :-)pa ovo je prelepo, za koliko ce biti gotovo?Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Maj 6, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan pa ovo je prelepo, za koliko ce biti gotovo?Sent from my 6037Y using TapatalkU Ponedeljak mu šaljem kurirom, do petka-subote će mi stići, tako mi rekao.Ovo je inače njegova slika samo šTo će logo da mi uradi kaže da se slaže sa mojom nalepnicom od motora.Ako sve ispoštuje biće top.Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 6, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Obavestavaj nas,zainteresovan sam. 70€ cu dati za preradu,140 mi je jednostavno previseSent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Maj 6, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan I meni je bilo previše. Kada sam čuo za ovo stvarno mi je delovalo ok. Javljam šta i kako čim stigne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...