Svaler 1990 Napisano April 27, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Крајња неозбиљност Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 28, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ево другари како је испало дневно светло, мало касније стиже и клип како то све ради у функционише са кратким и дугим светлом Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 28, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Nije ti ovo loše ispalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 28, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам презадовољан. Уживо још боље изгледа, буквално сија целом дужином равномерно.Једино нисам успео да извучем облик GS/GSA, онда би ми се и бемвејаши јављали кад би их изглед преварио :) хахаха Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 28, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Mene maaaaalo podseca na 2 lepe dojke. svidja mi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 28, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Mene maaaaalo podseca na 2 lepe dojke. svidja mi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloboleon 26 Napisano April 30, 2017 U prolazu, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan E, drage moje kolege, terajte se vi malo u peršun - taman mislim, ha, još malo pa sam sredio motor i onda dođem ovde i vidim ove pizdarije i onda pomislim... pa dobro, tu sam negde na pola puta Jebote, jako su vam lepi motori! Kako je lepo tek videti kad neko tako vodi brigu o svom vozilu!! Evo i ja moju mazgu polako doterujem. Stiglo Bobanovo sedište. Čista ljubav. Ne znam šta je bolje - kako izgleda ili kako je voziti se na njemu. https://drive.google.com/open?id=1Vtk-UMqY3h0vpKONWYmPAJaYi3aLYCe8xg https://drive.google.com/open?id=1qURISZE1qwwyzsqDtz67Aen4OzglRmpPEw https://drive.google.com/open?id=1K9dmbDgZgErzXF_ODAeWDoU5fklyOPAtkQ https://drive.google.com/open?id=1CtcLpFst2UmrSinGh3c6MVDidg22R9npSQ https://drive.google.com/open?id=1zh3613AeRHA8iwK_XzYAXrkBmZw4-_gLfw https://drive.google.com/open?id=1zMnVJu6ieW0HTerMNi0BZH0_zPvddXUYTA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 30, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas ugrabio vremena i instalirao dodatna svetla,sijaju dosta jako,kamera telefona ne prenosi bas verno. Napravio sam ih da se pale kad se da kontakt , s' tim sto sam omogucio opciono gasenje. I na Aliju kupio neki multifunkcijski prekidac za predpostavljam kineske mopede ili tako nesto,prevezao komandu blicera na njega i ova dodatna svetla,malko sam se smorio dok sam sve izprevezivao da radi kako ja hocu ali vredelo je,zadovoljan sam. Sad su mi i plastike lepe i svetlim lepo,ostaje samo da se vozi.. Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 30, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan @zloboleonTo sediste je zlata vredno,ja nikako da skupim pare za njega.. Neverovatno je koliko je udobnije od fabrickog. Stvarno je prava stvar koja spasava na duzim voznjama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14832 Napisano Maj 1, 2017 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @Astral odlicno izgleda i lepo su s'krivena samo nesto bih dodao,bolje da nisu upaljena kada anlasujes,taj pad napona ih ubija i skracuje radni vek,takodje sam namestio da su sa kontaktom upaljena da ne razmisljam o svetlima preko dana dali cu zaboraviti i vremenom sve slabije sijaju a na onoj plocici pocele su da pregorevaju one diodice unutra pa je izgledalo skrnavo,sreca bile su dve (za auto) pa sam promenio i nju i sijalice-diode i ubacio prekidac,smara ali jbg,da i ubacio preko relea direkt na aku da smanjim pad napona kada radi na leru. @Svaler i tvoje ekstra izgleda,lako je ovima sa fensi masinama,problem je buljadina napraviti da je lepsi @Zloboleon ima ona narodna-sediste glavu cuva Inace smori me ovo novo,javih se u nasoj temi i qliracu jos malo dok djenka opravi forum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14832 Napisano Maj 1, 2017 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @Astral odlicno izgleda i lepo su s'krivena samo nesto bih dodao,bolje da nisu upaljena kada anlasujes,taj pad napona ih ubija i skracuje radni vek,takodje sam namestio da su sa kontaktom upaljena da ne razmisljam o svetlima preko dana dali cu zaboraviti i vremenom sve slabije sijaju a na onoj plocici pocele su da pregorevaju one diodice unutra pa je izgledalo skrnavo,sreca bile su dve (za auto) pa sam promenio i nju i sijalice-diode i ubacio prekidac,smara ali jbg,da i ubacio preko relea direkt na aku da smanjim pad napona kada radi na leru. @Svaler i tvoje ekstra izgleda,lako je ovima sa fensi masinama,problem je buljadina napraviti da je lepsi @Zloboleon ima ona narodna-sediste glavu cuva Inace smori me ovo novo,javih se u nasoj temi i qliracu jos malo dok djenka opravi forum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Maj 1, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Другари, данас одличних 350+ километара. Морам да поделим са вама једну изузетну деоницу за вожњу. Прелепе кривине, одличан нов асфалт и минимум саобраћаја. Наиме, ради се о деоници од Текериша до Ваљева. Тј. добар део ако не и половина тог пута је скоро пресвучена новим асфалтом, и стварно је одлично за вожњу. Довољно је рећи да је после те деонице "chicken stripes" сведен на миним, тј. неких максимум 5мм Taкозвани пут 27 https://www.google.rs/maps/place/27/@44.3176783,19.7392895,12.25z/data=!4m16!1m10!4m9!1m3!2m2!1d19.8276901!2d44.278961!1m3!2m2!1d19.4833946!2d44.4835247!3e0!3m4!1s0x475992ce7e7aff03:0xfe48102b49ba136!8m2!3d44.2786576!4d19.8298886?hl=sr 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Maj 1, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li samo estetiku radio na sedištu ili si stavljao gel? Koliko te izašlo kod bobana ako nije tajna.Ja ovih dana planiram poslati kod ivice sedište da mi uradi. Jako lepo izgleda, sa tdm amblemom je 70eur. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Maj 1, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li samo estetiku radio na sedištu ili si stavljao gel? Koliko te izašlo kod bobana ako nije tajna.Ja ovih dana planiram poslati kod ivice sedište da mi uradi. Jako lepo izgleda, sa tdm amblemom je 70eur. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14832 Napisano Maj 5, 2017 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa,dosao sam u posed MIVV karbonskog topa,unutrasnji promer je 55mm duzine 45cm,protocni,dali neko vozi na tako necemu? Interesuje me dali ce mu biti puno,ne zbog zvuka,kako se odrazi na rad motora? Moram praviti cev da spojim granu i top pa reko da prvo pitam za savet,da ne radim dzaba! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 5, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, bdada said: Ekipa,dosao sam u posed MIVV karbonskog topa,unutrasnji promer je 55mm duzine 45cm,protocni,dali neko vozi na tako necemu? Interesuje me dali ce mu biti puno,ne zbog zvuka,kako se odrazi na rad motora? Moram praviti cev da spojim granu i top pa reko da prvo pitam za savet,da ne radim dzaba! Moj Race Ada je od Y račve išao odma na fi 50 mm. Zvuk je bio extra, a i rad motora je bio ok, bez ikakvih problema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 5, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ali napravi onaj sistem 2-1-1 tako ces ocuvati pritisak u izduvnom sistemu koji te brine. Vidjao na puno motora da tim sistemom radi bez problema.Jer i on fabricki ima 2-1-2 manjeg protoka,bitno je samo ocuvati to 2-1-× i sve ce biti ok.. A 50mm mu je sigurno dovoljno za neometano disanje. Ima da grmi.Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Maj 5, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Астрал не пратиш на часу, 55мм му је промер, не 50мм Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Maj 5, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Астрал не пратиш на часу, 55мм му је промер, не 50мм Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 5, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Pardon,pogresi covek! Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14832 Napisano Maj 5, 2017 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, Svaler said: Астрал не пратиш на часу, 55мм му је промер, не 50мм Bas tako,to me i brine Mozda od Y racve da idem sa njenih 35 na 45 ili tako nesto!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan026 22 Napisano Maj 5, 2017 Svrati ponekad, 111 postova Motocikl: yamaha fzs 1000,yamaha mbk 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pre dve godine dok sam jos imao tdm 4tx izbacio sam onaj lonac,uradio Y granu i stavio dva otvorena topa shark. Desilo se to da sam imao prelep zvuk,potrosnju povecanu za ceo litar i motor je slabije potezao.Tako sam vozio mesec dana i vratio sve kako je bilo,potrosnje se normalizovala a motor je bolje reagovao na gas. To je moje iskustvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 5, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, dragan026 said: Pre dve godine dok sam jos imao tdm 4tx izbacio sam onaj lonac,uradio Y granu i stavio dva otvorena topa shark. Desilo se to da sam imao prelep zvuk,potrosnju povecanu za ceo litar i motor je slabije potezao.Tako sam vozio mesec dana i vratio sve kako je bilo,potrosnje se normalizovala a motor je bolje reagovao na gas. To je moje iskustvo Zato je bitno da izduvni sistem uradi neko ko to stvarno zna... Robert iz Ade je perfekcionista i sa njim nema greške kad on napravi izduv. Sve ostalo može biti da treba da se prešteluje karb na novi izduv. Ja ništa nisam dirao sa Robertovom granom i topom, motor je išao extra, potezao iz ˝podruma˝ i potrošnja mu je bila oko 5 litara...;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 5, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan 55 minutes ago, Astral said: Ali napravi onaj sistem 2-1-1 tako ces ocuvati pritisak u izduvnom sistemu koji te brine. Vidjao na puno motora da tim sistemom radi bez problema.Jer i on fabricki ima 2-1-2 manjeg protoka,bitno je samo ocuvati to 2-1-× i sve ce biti ok.. A 50mm mu je sigurno dovoljno za neometano disanje. Ima da grmi. Sent from my 6037Y using Tapatalk bdada ima 3vd i kod njega je svakako izduv na foru 2-1-2. Već same grane od cilindara idu u Y račvu i to se može promeniti jedino menjanjem komplet izduvne grane od cilindara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...