gixxer750/94 735 Napisano Mart 6, 2017 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nije moj skup,mislim da sam realan sto se cene tice,doplata nije obavezna,naravno ako je i cena TDM a realna,uostalom nisam tezak za dogovor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1518 Napisano Mart 6, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Daj neke slike od mašine, da vidimo o čemu se radi :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 735 Napisano Mart 6, 2017 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Cim uzmem komp,ne znam sa telefona da ubacim slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1518 Napisano Mart 6, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Jel to onaj sa arrow auspuhom na oglasima? Auuu koliko sam se nekada ložio na taj skuter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1518 Napisano Mart 6, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko inače planira da kupi 4tx prodaje se jedan zeleni, ima ga na oglasima, fantastičan primerak, inače je 96god i prešao je pravih 20k. :-) Čovek nije hteo da ga prodaje kada sam ja kupovao moj, sada je kupio 900. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 735 Napisano Mart 6, 2017 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 735 Napisano Mart 6, 2017 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam bolje a i nemam ruku za fotografije,uvezeao sam ga prosle godine,uradio homologaciju,ima nov aku,zamenio tecnosti ali ispalo je da sam radio skoro celu sezonu po ceo dan pa sam presao 400 km prosle godine,Ove ce valjda situacija biti bolja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14828 Napisano Mart 6, 2017 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko inače planira da kupi 4tx prodaje se jedan zeleni, ima ga na oglasima, fantastičan primerak, inače je 96god i prešao je pravih 20k. :-) Čovek nije hteo da ga prodaje kada sam ja kupovao moj, sada je kupio 900. Jesam veciti skeptik,zasto je na 20k presvlaceno sediste i retrovizori od 3vd koji su ruzniji i manje pregledni!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1518 Napisano Mart 6, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko inače planira da kupi 4tx prodaje se jedan zeleni, ima ga na oglasima, fantastičan primerak, inače je 96god i prešao je pravih 20k. :-) Čovek nije hteo da ga prodaje kada sam ja kupovao moj, sada je kupio 900. Jesam veciti skeptik,zasto je na 20k presvlaceno sediste i retrovizori od 3vd koji su ruzniji i manje pregledni!? Vidi, da ti kažem iskreno ne znam ni ja svaki detalj na motoru. Za motor sam čuo od jednog jako dobrog druga koji je inače komšija od tog čoveka. Pošto nije nikako hteo da ga prodaje, kada sam ja kupio moj 4tx počeli smo da se družimo i on me je naučio mnogim stvarima u vezi motora, a ja sam stvarno bio ljubomoran na njegov motor, jer čovek ima još par motora i automobila pored njega.Ne kažem sada idite i kupite, ali stvarno mislim da je motor vredan za videti. Ja bi dao moj 2001god i doplatio za njega ako mi veruješ, ali nema se trenutno :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14828 Napisano Mart 6, 2017 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Mozda njegov nije toliko dobar koliko je tvoj los Salim se brate,samo sam razmisljao na glas,uostalom mozda je sediste presvuceno nekim kvalitetnijim materijalom od fabrickog,ne mora biti debelo (bobanovo) da bi bilo udobno a retrovizori mi bodu oci posto sam imao takve i video samo svoja ramena,taman fali ono sto su kod 4tx prosireni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1518 Napisano Mart 7, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Mozda njegov nije toliko dobar koliko je tvoj los Salim se brate,samo sam razmisljao na glas,uostalom mozda je sediste presvuceno nekim kvalitetnijim materijalom od fabrickog,ne mora biti debelo (bobanovo) da bi bilo udobno a retrovizori mi bodu oci posto sam imao takve i video samo svoja ramena,taman fali ono sto su kod 4tx prosireni. Može da bude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14828 Napisano Mart 8, 2017 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan PS Crni ram su imali samo 1992.http://www.tdmitalia.net/eng/?u=lemoto/colorazioni Moj ima crni ram 1994 god. i po broju sasije je 1994,ne mogu sada da nadjem link gde ima koji su brojevi isli po godinama,vin je YM3VD007727 Auuu moj je 1991 god. po ovoj tabeli https://www.manualslib.com/manual/927505/Yamaha-Tdm850.html?page=2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beban 7 Napisano Mart 8, 2017 U prolazu, 62 postova Lokacija: Beograd,Vozdovac Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Da li je bezbedno montirati kofer direkno na onaj fabricki metelni deo pozadi a ne na nosac za kofer? Pozdrav ja sam na mom tdm-u montirao kofer direktno na rucke naravno izmedju ploca 3mm i tovarim ga pun gas evo vec godinu ipo nije mrdnuo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VECTRA 54 Napisano Mart 8, 2017 Svrati ponekad, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zrx1100r Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam na mom prethodnom ali ga nikada nisam ozbiljnije tovario, rekoh nisam merodavan ☺ Послато са D2303 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Mart 8, 2017 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan PS Crni ram su imali samo 1992.http://www.tdmitalia.net/eng/?u=lemoto/colorazioni Moj ima crni ram 1994 god. i po broju sasije je 1994,ne mogu sada da nadjem link gde ima koji su brojevi isli po godinama,vin je YM3VD007727 Auuu moj je 1991 god. po ovoj tabeli https://www.manualslib.com/manual/927505/Yamaha-Tdm850.html?page=2 U saobraćajnim dozvolama iz Švajcarske (i još nekih zemalja) se upisuje datum prve registracije a ne proizvodnje. Kod mene je 1994. u saobraćajnoj ali znajući za jadac uvek kažem '93. pošto znam da je te godine proizveden. Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Mart 8, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav dal nekome treba zadnji rep ili onaj rukohvat ostao mi od mog tdm a koji je otisooooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloboleon 26 Napisano Mart 8, 2017 U prolazu, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Hmm... ni mog nema u katalogu Sve pokušavam da ga uklopim, al nema. Rezervoar i maske su mu ko ovog skroz desno iz '95, ali imam crne felne i registracija mu je '94. A ovaj sivi '92 ima crne felne, ali drugačiju šaru na rezervoaru i maskama. Zaključak - isto '91? Ili Frankenštajn? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxa 525 0 Napisano Mart 9, 2017 U prolazu, 2 postova Lokacija: Smed.palanka Motocikl: Tdm 850 Prijavi odgovor kao problematičan Montiram i ja na rukohvat,izdrzace.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 9, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Montiram i ja na rukohvat,izdrzace.. Ako i ne izdrži, imaš kod Janka rezervni rukohvat da pazariš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Mart 9, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Montiram i ja na rukohvat,izdrzace.. Ako i ne izdrži, imaš kod Janka rezervni rukohvat da pazariš... steta ne bi trebalo ovaj nema rupe nije probusen... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloboleon 26 Napisano Mart 12, 2017 U prolazu, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima šanse naći negde polovnu bravicu za moj TDM? Moja ima kratak spoj, zato što se nekom ranije istrgla žica i sad se dešava da mi se motor gasi u putu, da mu riknjavaju osigurači, a ponekad i da se ugasi skroz i neće dalje. Majstor je pokušao popraviti, držalo je jedno vreme, ali džaba dobre volje i moje i njegove i njegova garancija, kad ja zamalo da opet ostanem na sred puta juče. Iskreno, pomalo sam očajan i u iskušenju da odnesem u Platner i stavim novu, što će, siguran sam, biti papreno. Drugo: Da li je moguće da mi se posle promene ulja drastično poveća potrošnja? Pre zamene je trošio do 4.5-5.5 litara, a sad mi je poslednje merenje 7.5, što je nedopustivo. Ajde i ako kažem da sam ga malo žustrije vozio, ali ne toliko da potrošnja skoči za 2-3 litre. Ne mogu reći da primećujem da se muči, da se guši, da puca auspuh, da se teško pali - ništa. Štaviše, rekao bih da se super ponaša, ali potrošnja sugeriše drukčije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14828 Napisano Mart 12, 2017 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Imas PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakala 72 Napisano Mart 12, 2017 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nema veze sa menjanjem ulja. Od kad ti stoji taj benzin sa kojim si merio potrosnju. Ako je to onaj sto zazimi u rezervoaru eto odgovora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 12, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno nema veze sa sa zamenom ulja. Ocisti filter vazduha. We are born naked, wet and hungry. Then things get worse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Mart 12, 2017 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan A što na PP bdada? Aj da i mi čujemo Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...