ThePainkiller 4384 Napisano Januar 27, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Prednji lančanik promenjen, stavljen 16 zuba (umesto 17 koliko je do sada bilo), i stavljen D.I.D. lanac... Očekujem da će TDM sada biti malo startniji zbog jednog zuba manje napred, pozadi je lančanik u extra stanju, njega sam ostavio sa 42 zuba... Sutra bi trebalo da mi stigne set dihtunga u gumica za karbove pa čim to promenim može da drum... kad ubacis manji\veci lancanik ,moras li da izbacis\ubacis neki link na lancu il jok?! Ja nisam morao nista da menjam na lancu, uzeo sam standardni 114 linka i stavio. Verujem da bi se morao kratiti/produzivati lanac ako bi se menjao broj zuba za vise od 1 napred i za vise od 2 nazad...Mada, lanac bi se odmah u startu morao uzeti duzi ili kraci (zavisno od potrebe). Produzivanje postojeceg lanca bi bila nemoguca misija...barem za mene jer sam se i sa ovom spojnicom vraski namucio da je stavim i pravilno upresujem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14832 Napisano Januar 27, 2017 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Prednji lančanik promenjen, stavljen 16 zuba (umesto 17 koliko je do sada bilo), i stavljen D.I.D. lanac... Očekujem da će TDM sada biti malo startniji zbog jednog zuba manje napred, pozadi je lančanik u extra stanju, njega sam ostavio sa 42 zuba... Sutra bi trebalo da mi stigne set dihtunga u gumica za karbove pa čim to promenim može da drum... 17/42 je standardni odnos za 4TX 96/98 god. 16/44 nosi 3VD ako ne gresim imas menjac od 4TX i ovaj odnos 16/42,cuvaj ledja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 27, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Prednji lančanik promenjen, stavljen 16 zuba (umesto 17 koliko je do sada bilo), i stavljen D.I.D. lanac... Očekujem da će TDM sada biti malo startniji zbog jednog zuba manje napred, pozadi je lančanik u extra stanju, njega sam ostavio sa 42 zuba... Sutra bi trebalo da mi stigne set dihtunga u gumica za karbove pa čim to promenim može da drum... 17/42 je standardni odnos za 4TX 96/98 god. 16/44 nosi 3VD ako ne gresim imas menjac od 4TX i ovaj odnos 16/42,cuvaj ledja Upravo zato sam menjao prednji lancanik...masina mi je 3vd sa menjacem i prenosom od 4tx (17-42). Nije mi se dopadala startnost sa tim prenosom pa sam zato odlucio da stavim 16 napred. Krajnja brzina mi nije uopste bitna, vise mi znaci da moze da potegne kada bude trebalo...Valjda mi ostala navika od jednog cilindra da skace kao jarac na dodir gasa... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 27, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ја мислио да се то подразумева код ТДМ-а па зато нисам ни бројао зубе Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 27, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ја мислио да се то подразумева код ТДМ-а па зато нисам ни бројао зубе Pa podrazumeva se 17-42 kod 4tx-a i 16-44 kod 3vd-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 28, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Stigli setovi za reparaciju, sledi montaža... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 28, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ја мислио да се то подразумева код ТДМ-а па зато нисам ни бројао зубе Pa podrazumeva se 17-42 kod 4tx-a i 16-44 kod 3vd-a...Не, не... Мислио сам за оно што си рекао у вези "потезања" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14832 Napisano Januar 28, 2017 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ја мислио да се то подразумева код ТДМ-а па зато нисам ни бројао зубе Pa podrazumeva se 17-42 kod 4tx-a i 16-44 kod 3vd-a...Не, не... Мислио сам за оно што си рекао у вези "потезања" To se podrazumeva,samo moze dobro i jako dobro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 28, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja verujem da cu biti zadovoljan ucinkom sa 16 zuba...samo da malo izadjemo iz minusa pa da probam kako se ponasa u voznji. Inace, sklopljen je TDM sa novim gumicama, karbovi ustelani, upalio iz drugog okretaja...prede kao macka u krilu... Zadovoljan sam radom u leru, videcemo kako ce biti u voznji... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14832 Napisano Januar 28, 2017 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Divlja ili domaca macka? Po izduvima bih rekao da "prede" kao tigar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 28, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Divlja ili domaca macka? Po izduvima bih rekao da "prede" kao tigar Hm, da, zvuk na izduvu je brutalan... Robert ga je vrhunski odradio... Kad sam rekao ˝prede kao mačka˝ mislio sam na mašinu i ujednačen rad. A to što je na izduvu kao besan tigar, e to je već nešto drugo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Januar 29, 2017 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan A sada malo novosti dragi gledaoci. Hmmm... MOLIM PRIJEM U SEKTU!!! Deda Mraz je bio bas aktivan za Novu Godinu. Drugog januara, u (skoro) prvim satima 2017 godine dosla je izdaleka jedna lepa Jamaha TDM 850 / 1992. Deda Mraza smo sreli u jednom mestu juzno od Petrovca na Mlavi, jedan decko je dobio lovu, drugi decko (moja malenkost) je dobio Jamahu. Presli smo 236 km do Jamahine nove kuce u Novom Sadu. Deda Mraz je celim putem vitlao oko nas i lako ubrzavao jer je tada vec bio prazan... I on je isao na sever. Kako je Jamaha usla u novosadsku garazu da spava, a ja se presvukao u gradsko odelo, pocela je ledena kisica pa sneg koji je jos uvek tu svuda oko nas i trajeee... jasno mi je, to da bi veseli sedi matorac stigao svojoj kuci na Severni pol. Zaspao sam tog drugog januara uvece umoran i srecan kao srecno dete. U garazi je zaspala Jamaha, i zvace se Lepa Vlajna. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Januar 29, 2017 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je slika sa oglasa. U medjuvremenu prvom prilikom u radni dan odradjen je prevod, stigla nova NS tablica, saobracajna, tako da cim se otopi sneg moze na ulicu i drum. Pa, komisija za prijem, jel prolazimo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Januar 29, 2017 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Marshall da se sa srećom navozaš. Ako nije tajna, a mene baš zanima, za koliko para si trgovao? Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Januar 29, 2017 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, trudicu se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Januar 29, 2017 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao! Tu smo u gradu, videćemo se sigurno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 29, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, marshall, srećno i dugo da se vozaš sa TDM-om...! Lep ti je TDM, mada, za moj ukus, nekako mi ta boja felni ne ide uz njegov ˝karakter˝, al to je samo moje mišljenje... Nego, jesmo li se mi upoznali preko telefona kad si me zvao za moj TDM? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Januar 29, 2017 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, hvala. Kolega Joker mislim da znam koji je, a kolega Painkiller je dobro pospajao. Kontaktirao sam vise prodavaca. A za boju felni... bice takve bar jos neko vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Januar 29, 2017 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Drugar juče nije izdržao, pa je isterao TDM-a! Tako da je završio na druženju u garaži i sređivanju kočnica! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Januar 29, 2017 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Drugar juče nije izdržao, pa je isterao TDM-a! Tako da je završio na druženju u garaži i sređivanju kočnica! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2441 Napisano Januar 29, 2017 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Marshal !! Menjaj sliku , proslo je skoro mesec dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 29, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao i u zdravlju se vozio ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakala 72 Napisano Januar 29, 2017 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Puno sigurnih kilometara i da te lepo sluzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan026 22 Napisano Januar 29, 2017 Svrati ponekad, 111 postova Motocikl: yamaha fzs 1000,yamaha mbk 125 Prijavi odgovor kao problematičan srecno i da te lepo sluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 29, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ево већ ће фебруар, а ми полако да почнемо смишљати где ћемо ове године организовати ТДМ скуп на почетку сезоне. Па да пређе у - "Традиционални" Него, јел прошле године беше у марту или априлу? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...