bdada 14833 Napisano Novembar 4, 2016 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Da nije svalercina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Novembar 4, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Није, одлучио да сачека до пролећа да се смире страсти. Па онда с' пролећа кад га протера уз и низ венац да се предомисли и остави још годину дана Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14833 Napisano Novembar 4, 2016 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Nego kako drugacije a VFR-a kada ne budes hteo vise dece,da se ne podvezujes kao Savan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Novembar 7, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan ,,pozdrav imam veliku dilemu dal da napisem par reci ...al neznam kako ce reagovati doticne osobe ako se prepoznaju necu imenovati dal moguce da ima ljudi koji prodaju motor a ja sam taj srecnik u navodima ne kazu neke stvari koje su jako bitne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14833 Napisano Novembar 7, 2016 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Janko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Novembar 7, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ајде Јанко да џорамо издуве Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Novembar 8, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ајде Јанко да џорамо издуве evo ti ceo motor ako hoceš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6077 Napisano Novembar 8, 2016 Drug član, 4154 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Informativno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14833 Napisano Novembar 16, 2016 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan ,,pozdrav imam veliku dilemu dal da napisem par reci ...al neznam kako ce reagovati doticne osobe ako se prepoznaju necu imenovati dal moguce da ima ljudi koji prodaju motor a ja sam taj srecnik u navodima ne kazu neke stvari koje su jako bitne Zavisi ko sta smatra za bitno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Novembar 16, 2016 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Vecini je najbitnija cijena, a ostalo ce "srediti". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Novembar 17, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da mi je nakon 5 godina riknuo akumulator, pa me interesuje preporuka za najbolju opciju cijena - kvalitet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6077 Napisano Novembar 17, 2016 Drug član, 4154 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Intact Geel Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Novembar 17, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma nebi ja tu mnogo birao, posto je TDM na "ledu", prva musterija sa kesom on ode, tako da mi ne treba gel i skup akumulator. Treba mi jeftiniji,a da posluzi par godina, kao i ovaj prosli koji je bio cca 35E, a trajao 5 godina. Mozda bi i vise da sam mu posvetio bar malo paznje. Nisam ga ni jednom otvorio da provjerim nivo tekucine-kiseline u njemu, pa je vjerovatno zasusio i pokrivio celije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 17, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Moj glas svakako ide na Vartu... Sa Landport-om imam jako loše iskustvo, isto i sa Exide akumulatorima. Unibat mi je u Teneri bio ok. Sad u TDM-u imam Vartu i pali na pomisao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14833 Napisano Novembar 17, 2016 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Bome,gledajuci sta je kacio u Cafe Racer temi,lagano najavljuje odlazak u penziju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Novembar 18, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma nebi ja tu mnogo birao, posto je TDM na "ledu", prva musterija sa kesom on ode, tako da mi ne treba gel i skup akumulator. Treba mi jeftiniji,a da posluzi par godina, kao i ovaj prosli koji je bio cca 35E, a trajao 5 godina. Mozda bi i vise da sam mu posvetio bar malo paznje. Nisam ga ni jednom otvorio da provjerim nivo tekucine-kiseline u njemu, pa je vjerovatno zasusio i pokrivio celije. Neces valjda BMW da uteras u garazu umesto Yamahice? Salim se (ne salim se nikako ), sto je yamaha na ledu? Pa na "ledu" u smislu da moze lako da klizne nekom drugom, ako se pojavi dovoljno zainteresovana musterija, ali nije pod moranje. Vec je dugo kod mene i mislim da je vrijeme da se rastajemo. Kao sto sam vec bezbroj puta pisao da sam do TDM-a imao sve motore sa cetri cilindra ( navika jaca od ljubavi ) tako da mi ta dva cilindra bas nedostaju, te stoga BMW tu nema otvoren ulaz sto se tice serije R. Penzija je vec odavno dosla gledajuci po predjenim kilometrima za sezonu zadnjih dvije -tri godine, tako da to nije nista novo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Novembar 18, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan И ја би боме 4 комада, дал у V ил' у ред, касније ћемо о томе Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Novembar 18, 2016 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Ako neće kolega, verovatno ću ja prodati mog 3vd. Dakle za sad samo ovde informacija : TDM 850 3vd, 1993. godište u originalnoj boji. Imam puno toga da napišem ali ću preskočiti detalje i odmah napisati poslednju cenu (s tim što moram da naglasim da će, ukoliko se kupac pojavi, moja zadnja vožnja na njemu biti za Dedamrazijadu): 1520€ Detalje nakon kontakta zainteresovanih kolega 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Novembar 18, 2016 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Nigde, po svemu sudeći Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14833 Napisano Novembar 18, 2016 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pa gde ces ti sad? Bocco nesto se kuva,ovo je peti koji odustaje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Novembar 19, 2016 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom da drugari u CG vode rent a moto servis u čemu im pomažem, dok sam ovde nemam potrebe za svojim motorom. Iako je garažiran, meni se ne dopada da mi motor stoji u BGD, a kako stvari stoje neću nazad bar još dve-tri godine. TDM je najazhvalniji motor koji sam imao da nisam u ovoj situaciji ne bih ga ni prodavao. Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 19, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Moj TDM moze da zameni jedino 4tx ili VFR... Nista drugo ne uzimam vise u razmatranje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Novembar 19, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Pa gde ces ti sad? Bocco nesto se kuva,ovo je peti koji odustaje Да ми с' пролећа организујемо неко дружење где ће стварно нешто да се кува, па се можда предомисле људи 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14833 Napisano Novembar 19, 2016 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pa gde ces ti sad? Bocco nesto se kuva,ovo je peti koji odustaje Да ми с' пролећа организујемо неко дружење где ће стварно нешто да се кува, па се можда предомисле људи Ti i thepainkiller ste resili da kuvate jajca koliko vidim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Novembar 19, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @bdada Nsu jajaca u pitanju vec Tema za: Teoriju zavere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...