Beban 7 Napisano Februar 28, 2016 U prolazu, 62 postova Lokacija: Beograd,Vozdovac Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Да хвала Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Februar 28, 2016 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Takve srafove mozda i nadjes ali bez gumica sa maticama, to im je inace cena u kompletu, nista cudno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 28, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1260 din za 8 srafova??? pa ovaj se zajebava garant Jbg-a mora i on zaraditi. https://www.louis.de/artikel/schraubenset-m5-8-tlg-f-verkl-scheiben/10006100?list=143192038 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Februar 29, 2016 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Nisu jeftini definitivno. Proveri samo ove sa kupujem prodajem da nisi plastični, jer ima i takvih. Opcije su Plattner (skupo), Louis i ovde Motobike http://www.motobikeshop.rs/product/srafovi-za-maske-hrom-8-kom-set-bike-it(bolscrch)_BI077.aspx A ovde imaš svega i svačega takođe Motobike https://issuu.com/motobike/docs/bike_it_katalog Šrafovi su na 13-oj strani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 29, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, na kojoj poziciji na vašim meračima temperature stoji kazaljka kad je motor potpuno ugrejan? Kod mene ni jednom još nije došla ni do pola (dođe skoro na pola), bilo da radi u mestu, bilo da se vozi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14554 Napisano Februar 29, 2016 moto merkat °°, 4899 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Kod mena 1/4 kada je hladnije 1/3 toplije vreme a ventilator pali na 2/3 (racunam punu liniju na meracu bez prve i poslednje crvene kockice),od hladnog starta do paljenja ventilatora na nekih 5c tacno 12 minuta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 29, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mena 1/4 kada je hladnije 1/3 toplije vreme a ventilator pali na 2/3 (racunam punu liniju na meracu bez prve i poslednje crvene kockice),od hladnog starta do paljenja ventilatora na nekih 5c tacno 12 minuta. E onda je i kod mene dobro...mada ga ja nikad nisam držao na leru 12 minuta... Moram probati jednom da vidim da li pali ventilator i kada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 29, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Palice ti na leto, sad tesko, meni pali samo kad se zaglavim u centru stani-kreni na 40c,inace jok.. Osetis vrelinu po kolenima kad upali.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Februar 29, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Kod mena 1/4 kada je hladnije 1/3 toplije vreme a ventilator pali na 2/3 (racunam punu liniju na meracu bez prve i poslednje crvene kockice),od hladnog starta do paljenja ventilatora na nekih 5c tacno 12 minuta. E onda je i kod mene dobro...mada ga ja nikad nisam držao na leru 12 minuta... Moram probati jednom da vidim da li pali ventilator i kada... pozdrav posto znam taj motor dosta kad budes vozio defile doci ce do crvene 'pša se onda pali ventilator budi bez brige provereno je sve je ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Februar 29, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Kod mena 1/4 kada je hladnije 1/3 toplije vreme a ventilator pali na 2/3 (racunam punu liniju na meracu bez prve i poslednje crvene kockice),od hladnog starta do paljenja ventilatora na nekih 5c tacno 12 minuta. E onda je i kod mene dobro...mada ga ja nikad nisam držao na leru 12 minuta... Moram probati jednom da vidim da li pali ventilator i kada... pozdrav posto znam taj motor dosta kad budes vozio defile doci ce do crvene 'pša se onda pali ventilator budi bez brige provereno je sve je ok Vratio fabricki auspuhe (Ima 2va) sa sve srednjim loncem I cak I na 5 stepeni vanjskih temperature motora barem prema sakzaljki stoji na iznad minimum. to pre ( sa auspufom 2 u 1 bez srednjeg lonca) nije bilo stalno je motor bio kao hladan. I vuce ko blesav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Februar 29, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Da ne ponavljam slike I ostalo, svaka pohvala za resavanje "rdje" Dudicu. Posto sam I sam mehanicar pa nevolim da vidim oksidiralu patina ni na cemu. Bas volim kad se nesto odrzava. Nije da ja to neradim, inace ne bi mogao da predjem 100k i+ (nikad necu prodati svoj motor zbog ovog) na tdm I da I dalje ganjam isti. Super masina. Pre cu da je saranim nego da je prodam. Moj deda Ilja je uvek govorio "Nikolaj Nikolaj ti na suho neguraj" I ja sam to pratio I sve je frisko podmazano. Sto kazu "bolje da ljulja nego da zulja" Zelim vam svima da satrte masine od voznje a ne od zardjalosti I nekoriscenja. Barem 20+ k/godisnje. Nemoj da placate poreza drzavi za nista. Ionako jasemo babe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Februar 29, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan cisto radi da vidite koliki su delovi koje ja servisiram. ovo je "Gear-box" ima 900 kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 29, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ja veci usisivac u zivotu nisam video Sent from my 6037Y using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 29, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Kod mena 1/4 kada je hladnije 1/3 toplije vreme a ventilator pali na 2/3 (racunam punu liniju na meracu bez prve i poslednje crvene kockice),od hladnog starta do paljenja ventilatora na nekih 5c tacno 12 minuta.E onda je i kod mene dobro...mada ga ja nikad nisam držao na leru 12 minuta... Moram probati jednom da vidim da li pali ventilator i kada... pozdrav posto znam taj motor dosta kad budes vozio defile doci ce do crvene 'pša se onda pali ventilator budi bez brige provereno je sve je ok Vratio fabricki auspuhe (Ima 2va) sa sve srednjim loncem I cak I na 5 stepeni vanjskih temperature motora barem prema sakzaljki stoji na iznad minimum. to pre ( sa auspufom 2 u 1 bez srednjeg lonca) nije bilo stalno je motor bio kao hladan. I vuce ko blesav.Са којим боље вуче, фабричким или 2-1? Ја се никад не бих одлучио за тај чин, да вратим фабричке. Евентуално неки краћи лонац, да више грми Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 29, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan A mene interesuje da li Bruno68 prodaje te 2u1...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Februar 29, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan A mene interesuje da li Bruno68 prodaje te 2u1...? Prodajem moze i zamena za nesto Tamo malo iza sam čak i stavio slicice. Taj se bas mnogo drao. A posto slusam muziku bas me briga dal se čuje ili ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Mart 7, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav sta se nasa druzina ucutala nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 7, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja da se javim...stigao auspuh od Bruna, montiran, ispoliran i grmi za sve pare! Najzad se i moj TDM čuje onako kako sam i zamišljao... Pošto mi fabrički srednji lonac i topovi neće trebati više, prodajem ih... Slike ću okačiti sutra, a cena je 100 evra za sve komplet (srednji lonac i 2 topa) ili ako će neko posebno topovi 60 evra, a srednji lonac 50 evra... Inače, ni topovi, ni srednji lonac nisu nigde progoreni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 7, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Знаш како се каже, без слике ништа А ја сам се данас тешка срца растао од једног обореног светла, а дуго ће радити на оба, оне сијалице 90/100. Схватио сам да је то најрационалнији потез, пошто ми много струје вуку оба кратка. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudic90 374 Napisano Mart 7, 2016 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene sve na stand by (čeka se utičnica 12v, prekidač za ručnu komandu ventilatora, Castrol ulje - sve iz Louisa, čeka se jedna subota da odem do Sebe da uradim crash barove, montiranje wingrack-a...). Sve stoji osim kilometraže, palo prvih 100 na 900 (ccm). Doduše, pala je i prehlada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 7, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se opet obradovao jednom tdm.u. Dva dragona iz ade,sva tri kofera,nosači itd itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 7, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Мени је чак пало на памет у једном тренутку да мењам аудпух за неки мањи, или неки који би био нижи у односу на овај сад, пошто не могу кофере качити. А жао ми, свиђа ми се звук. А враћање фабричких - no way. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Mart 7, 2016 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se opet obradovao jednom tdm.u. Dva dragona iz ade,sva tri kofera,nosači itd itd Sad nesto mora da leti,tdm,bandit komet. Nesto nam je u kući višak Jel to onaj crveni iz Vinče??? Auuuh, prebrutalan na oko. Mnogo sam se zainteresovao za tdm-a, pošto sam na njemu polagao za punu A Od tdm-a me jedino registracija odvraća, tako da ću videti hoće li pasti bandit ili tdm na kraju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 8, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se opet obradovao jednom tdm.u. Dva dragona iz ade,sva tri kofera,nosači itd itd Sad nesto mora da leti,tdm,bandit komet. Nesto nam je u kući višak Jel to onaj crveni iz Vinče??? Auuuh, prebrutalan na oko. Mnogo sam se zainteresovao za tdm-a, pošto sam na njemu polagao za punu A Od tdm-a me jedino registracija odvraća, tako da ću videti hoće li pasti bandit ili tdm na kraju... Nije iz vinče. . Ovaj je sivac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14554 Napisano Mart 8, 2016 moto merkat °°, 4899 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Dali je neko koristio Procycle ulje iz Louisa? Imaju 20w-40 po manualu za 3VD. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...