demro.st 435 Napisano Septembar 29, 2015 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan ako trebaju kolegi instrukcije kako da oisti rezervar elektrolizom ....a da rezervar bude veci za 2 l tu sam ....pozdrav dal neko zna dimenzije semeringa viljusaka na tdm 3 vd 95 dobili su izgleda "ciklus ....curi jedan al treba da se zamene oba ...hvala janko kisac --ove godine sam napravio rekord za mene 5700km od aprila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 29, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan ako trebaju kolegi instrukcije kako da oisti rezervar elektrolizom ....a da rezervar bude veci za 2 l tu sam ....pozdrav dal neko zna dimenzije semeringa viljusaka na tdm 3 vd 95 dobili su izgleda "ciklus ....curi jedan al treba da se zamene oba ...hvala janko kisac --ove godine sam napravio rekord za mene 5700km od aprila2L, hmm, znaci bacilo varnicu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Septembar 29, 2015 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan ako trebaju kolegi instrukcije kako da oisti rezervar elektrolizom ....a da rezervar bude veci za 2 l tu sam ....pozdrav dal neko zna dimenzije semeringa viljusaka na tdm 3 vd 95 dobili su izgleda "ciklus ....curi jedan al treba da se zamene oba ...hvala janko kisac --ove godine sam napravio rekord za mene 5700km od aprila2L, hmm, znaci bacilo varnicu.. tacno brate moj puklo ko topovski uidar za novu godinu -otpala klema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 29, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Desava se,covek se uci dok je ziv ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale11351 131 Napisano Octobar 1, 2015 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Crveni...opet!!! Prijavi odgovor kao problematičan Migavci mi rade mnogo brzo. Sve sijalice ispravne. Sta je resenje? Sent from my HTC Desire 510 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 1, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan automat zameni ima na aliexpressu,ako si stavio led sijalice treba ti automat za led sijalice koji uklanja taj efekat brzog blicanja,cena je smesna.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale11351 131 Napisano Octobar 1, 2015 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Crveni...opet!!! Prijavi odgovor kao problematičan Nisu led vec obicne. Koliko su pouzdane Aliexpress elektro-zajebancije jer sam gledao i relej benzinske pumpe? Sent from my HTC Desire 510 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 1, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Sve sto sam kupio na aliju je uradilo svoj zadatak kako treba, nisam nikad imao problem ni u kom smislu. Ali ko ti moze garantovati, Kina je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale11351 131 Napisano Octobar 1, 2015 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Crveni...opet!!! Prijavi odgovor kao problematičan -Zasto ima toliko Kineza? -Zato sto koriste kondome napravljene u Kini... Sent from my HTC Desire 510 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 1, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2708 Napisano Octobar 1, 2015 Drug član, 2103 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ako se secate, pitao sam sta moze da bude uzrok cudnog zveckanja koje se cuje kada motorom prelazim preko lezeceg policajca ili rupa. Vec sam poceo da trazim po netu najjeftiniji set caura za stapove kada me je Bruno posavetovao da pogledam da nije "nesto" ispod maske... Predhodni vlasnik je ugradio ksenon kao srednje svetlo i evo sta sam nasao: Izvinite na kvalitetu obrade snimka, n'umem... Jooj, sto volim da rasturim motor kada ga kupim (do nivoa gde ne trebaju novi setovi dihtunga)... @Bruno 68 Hvala! Sunce mu njegovo j.... vidis da nema veze sa stapovima. Kakva glupost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2708 Napisano Octobar 1, 2015 Drug član, 2103 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Skidam rezervoar... Oslobodio ga, podigao, zavrnuo slavinu, skinuo crevo goriva, skinuo crevo prelivnika od cepa rezervoara kad ono voda ide iz cevcice... Cekaj, bre, odakle voda? Dunem u crevo, kad mi usi nisu otpale!!! Pogledam kraj creva ispod motora a ono zacepljeno komadom gume. Znaci nije slucajno zacepljeno vec je neko nagurao cep od 1 cm. Cvik cangle iznad tog cepa isekose crevo, izadje vode kol'ko 'oces. Ko je ovde lud!? ajd objasnite to malo bolje Crevo koje ide od cepa rezervoara a sluzi da odvede visak goriva ako se prepuni rezervoar pa prelije kao i vodu koja se skuplja oko cepa rezervoara je bilo zacepljeno na samom kraju komadom gume. Znaci da eventualno duza voznja po kisi ili jedno dobro pranje bi dovelo do toga da voda nema kuda da odlazi vec bi ulazila u rezervoar... Kakvo nepromisljeno resenje, veoma nemarno. Kod mene su sva creva izvedena na najdonju tacku I prolazna su. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Octobar 1, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan И код мене пролазна, тестирано - Приликом пуњења резервоара "до чепа" да би измерио потрошњу Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2708 Napisano Octobar 1, 2015 Drug član, 2103 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Migavci mi rade mnogo brzo. Sve sijalice ispravne. Sta je resenje? Sent from my HTC Desire 510 using Tapatalk da li su pokazivaci pravca oreginalni ili su menjani. ja sam promenio prednja dva I svi mi kazu da mi rade mnogo brzo. Od Lakija uzeo oreginalne I sve je OK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Octobar 1, 2015 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Proveri sijalice treba da budu 21W Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale11351 131 Napisano Octobar 1, 2015 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Crveni...opet!!! Prijavi odgovor kao problematičan Migavci nisu originalni. Sijalice su, mislim 5W. Sent from my HTC Desire 510 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2708 Napisano Octobar 1, 2015 Drug član, 2103 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan light show Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale11351 131 Napisano Octobar 1, 2015 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Crveni...opet!!! Prijavi odgovor kao problematičan Morzeov kod... Sent from my HTC Desire 510 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 1, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan grlo za sijalicu 5w i 21wje identicno,samo uvrni sijalice od 21w Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Octobar 3, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Мајстор Киче урадио врхунски посао, ја презадовољан. Озбиљно одрађено, а повољно. P.S: Хвала много колеги astral за димензије, без њих сигурно не би успело овако Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Octobar 3, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Jel to pricas za ovu Hello Kity 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 3, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Мајстор Киче урадио врхунски посао, ја презадовољан. Озбиљно одрађено, а повољно. IMG_20151003_161627.jpg P.S: Хвала много колеги astral за димензије, без њих сигурно не би успело овако Ozbiljno lep motor! Nema na cemu, tu smo da se pomazemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Octobar 3, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Само се ви спрдајте Иначе, бивши власник (наш кућни пријатељ) је офарбао мотор у ову боју по избору његове супруге, а ћеркица је залепила налепницу. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale11351 131 Napisano Octobar 3, 2015 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Crveni...opet!!! Prijavi odgovor kao problematičan Само се ви спрдајте Иначе, бивши власник (наш кућни пријатељ) је офарбао мотор у ову боју по избору његове супруге, а ћеркица је залепила налепницу. Dal' ima lepsi motor od crvenog!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale11351 131 Napisano Octobar 3, 2015 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Crveni...opet!!! Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my HTC Desire 510 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...