Svaler 1990 Napisano Septembar 27, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Измерена потрошња 6.4 литре на 100км. Оне вожње кад тек купите мотор, кад пређете са двотактног мотора на прави са отвореним ауспухом па га гасирате у нижим степенима преноса да уживате у звуку. Ја задовољан Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14000 Napisano Septembar 27, 2015 moto merkat °°, 4876 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam prvo mislio u tom pravcu. Dodao bi da pored svog ljubimca imam u stali I jednog XTZ I jednog Bandita. A na njihovim lancima nisam primetio ovu pojavu. Moracu da razvalim jednu rolnicu, izvadim zaptivac I potopim u ekoclean-er, pa sacekam reakciju. A soto se tice proizvodjaca zove se "EVROJUG" iz Sida. Bilo bi lepo ako bi nasao nekog da nam odgonetne sta su sastojci koje mesaju. Pretpostavio sam da su oni,provericu sa nekim upucenim pa javljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 27, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Brrraaaaapp!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Septembar 27, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Кад му га даш па пустиш Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Septembar 27, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Race, мајстора Роберта из Аде. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Septembar 27, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Отворен, db killer негде (случајно, наравно) изгубљен. И да, чује се ееекстра. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSRETENOVIC 71 Napisano Septembar 27, 2015 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Race, мајстора Роберта из Аде. IMG_201509266_1157.jpg Po slici ne mogu da skontam jel to par ili je svedeno u jedan auspuh ? Послато са LG-D852 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Septembar 27, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Један, није пар. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale11351 131 Napisano Septembar 28, 2015 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Crveni...opet!!! Prijavi odgovor kao problematičan Da li se unutrasnjost kucista filtera vazduha fabricki "zamascuje" da bi ta mast hvatala prasinu da ne udje u karbove ako eventualno prodje kroz filter? Sent from my HTC Desire 510 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale11351 131 Napisano Septembar 28, 2015 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Crveni...opet!!! Prijavi odgovor kao problematičan Pitam jer sam,naravno,skinuo kuciste i unutra je bilo prasine zalepljene celom povrsinom za tesku mast koja je, opet, u tankom sloju bila razmazana po istom. Ne deluje mi da je ta mast dosla tu tokom godina. Mislim, odakle mast i da bude tako pravilno razmazana... Sent from my HTC Desire 510 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Septembar 28, 2015 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Ne, povukao ti je ulje preko iberlaufa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale11351 131 Napisano Septembar 28, 2015 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Crveni...opet!!! Prijavi odgovor kao problematičan Znaci s'obzirom da sam ga detaljno oprao nema potrebe da nista vise diram, nauljice ga sam... Filter vazduha, rekao bih, nikada nije menjan. Koliko ciklusa izduvavanja on trpi jer manual kaze da se menja ako je ostecen u protivnom istresti od prljavstina i produvati... Sent from my HTC Desire 510 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3050 Napisano Septembar 28, 2015 8-bit, 1873 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Отворен, db killer негде (случајно, наравно) изгубљен. И да, чује се ееекстра. Imam isti izduv, čuje se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale11351 131 Napisano Septembar 28, 2015 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Crveni...opet!!! Prijavi odgovor kao problematičan Ako se secate, pitao sam sta moze da bude uzrok cudnog zveckanja koje se cuje kada motorom prelazim preko lezeceg policajca ili rupa. Vec sam poceo da trazim po netu najjeftiniji set caura za stapove kada me je Bruno posavetovao da pogledam da nije "nesto" ispod maske... Predhodni vlasnik je ugradio ksenon kao srednje svetlo i evo sta sam nasao: Izvinite na kvalitetu obrade snimka, n'umem... Jooj, sto volim da rasturim motor kada ga kupim (do nivoa gde ne trebaju novi setovi dihtunga)... @Bruno 68 Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 28, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan pa to je dobra vest,mislim par vezica resavaju problem ,super.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale11351 131 Napisano Septembar 28, 2015 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Crveni...opet!!! Prijavi odgovor kao problematičan Skidam rezervoar... Oslobodio ga, podigao, zavrnuo slavinu, skinuo crevo goriva, skinuo crevo prelivnika od cepa rezervoara kad ono voda ide iz cevcice... Cekaj, bre, odakle voda? Dunem u crevo, kad mi usi nisu otpale!!! Pogledam kraj creva ispod motora a ono zacepljeno komadom gume. Znaci nije slucajno zacepljeno vec je neko nagurao cep od 1 cm. Cvik cangle iznad tog cepa isekose crevo, izadje vode kol'ko 'oces. Ko je ovde lud!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale11351 131 Napisano Septembar 28, 2015 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Crveni...opet!!! Prijavi odgovor kao problematičan pa to je dobra vest,mislim par vezica resavaju problem ,super.. To je sada uvezano da bi inzenjeri iz Yamahe mislili da je fabricka instalacija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale11351 131 Napisano Septembar 28, 2015 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Crveni...opet!!! Prijavi odgovor kao problematičan Inace...trenutan izgled!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14000 Napisano Septembar 28, 2015 moto merkat °°, 4876 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Skidam rezervoar... Oslobodio ga, podigao, zavrnuo slavinu, skinuo crevo goriva, skinuo crevo prelivnika od cepa rezervoara kad ono voda ide iz cevcice... Cekaj, bre, odakle voda? Dunem u crevo, kad mi usi nisu otpale!!! Pogledam kraj creva ispod motora a ono zacepljeno komadom gume. Znaci nije slucajno zacepljeno vec je neko nagurao cep od 1 cm. Cvik cangle iznad tog cepa isekose crevo, izadje vode kol'ko 'oces. Ko je ovde lud!? Sada bi trebao bolje da radi,to je oduska da se ne stvara vakuum u rezervoaru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14000 Napisano Septembar 28, 2015 moto merkat °°, 4876 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan ajd objasnite to malo bolje Hoces da rastavim cep pa da vidis kuda vazduh ulazi,nije mi problem imam jedan koji sam menjao iz tog razloga,nije prolazio vazduh pa samim tim nije moglo gorivo da curi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale11351 131 Napisano Septembar 28, 2015 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Crveni...opet!!! Prijavi odgovor kao problematičan Skidam rezervoar... Oslobodio ga, podigao, zavrnuo slavinu, skinuo crevo goriva, skinuo crevo prelivnika od cepa rezervoara kad ono voda ide iz cevcice... Cekaj, bre, odakle voda? Dunem u crevo, kad mi usi nisu otpale!!! Pogledam kraj creva ispod motora a ono zacepljeno komadom gume. Znaci nije slucajno zacepljeno vec je neko nagurao cep od 1 cm. Cvik cangle iznad tog cepa isekose crevo, izadje vode kol'ko 'oces. Ko je ovde lud!? ajd objasnite to malo bolje Crevo koje ide od cepa rezervoara a sluzi da odvede visak goriva ako se prepuni rezervoar pa prelije kao i vodu koja se skuplja oko cepa rezervoara je bilo zacepljeno na samom kraju komadom gume. Znaci da eventualno duza voznja po kisi ili jedno dobro pranje bi dovelo do toga da voda nema kuda da odlazi vec bi ulazila u rezervoar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14000 Napisano Septembar 28, 2015 moto merkat °°, 4876 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Skidam rezervoar... Oslobodio ga, podigao, zavrnuo slavinu, skinuo crevo goriva, skinuo crevo prelivnika od cepa rezervoara kad ono voda ide iz cevcice... Cekaj, bre, odakle voda? Dunem u crevo, kad mi usi nisu otpale!!! Pogledam kraj creva ispod motora a ono zacepljeno komadom gume. Znaci nije slucajno zacepljeno vec je neko nagurao cep od 1 cm. Cvik cangle iznad tog cepa isekose crevo, izadje vode kol'ko 'oces. Ko je ovde lud!? ajd objasnite to malo bolje Crevo koje ide od cepa rezervoara a sluzi da odvede visak goriva ako se prepuni rezervoar pa prelije kao i vodu koja se skuplja oko cepa rezervoara je bilo zacepljeno na samom kraju komadom gume. Znaci da eventualno duza voznja po kisi ili jedno dobro pranje bi dovelo do toga da voda nema kuda da odlazi vec bi ulazila u rezervoar... Evo slike rastavljenog cepa i male "vazdusne magistrale" sa nepovratnim ventilom,nije lose nekada rastaviti cep i ocistiti sve od prljavstine i uhvati se nesto kao patina sto onemogucava dotok vazduha u rezervoar,samo treba obratiti paznju kako vratiti ventil da se ne prekine dovod vazduha,vazduh uvlaci kroz to prelivno crevo. Takodje se setih,kada sam se spremao za farbanje rezervoara i pretrazivao forum nadjoh majstor Bokilicev savet da se pripazi na cevcicu koja prolazi kroz rezervoar,ukoliko udje farba zacepi je pa stvara vakuum i karbovima zafali goriva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale11351 131 Napisano Septembar 28, 2015 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Crveni...opet!!! Prijavi odgovor kao problematičan A ja pomislio da sam zavrsio sa rasturanjem... Znaci sutra da rasturim cep i to bi bilo to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14000 Napisano Septembar 28, 2015 moto merkat °°, 4876 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan A ja pomislio da sam zavrsio sa rasturanjem... Znaci sutra da rasturim cep i to bi bilo to... Izduvaj cevcicu kada skines cep,moguce da ima rdje od vode ili kondenza. Rz Brzotrz je imao problem,izrdjala cevka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale11351 131 Napisano Septembar 28, 2015 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Crveni...opet!!! Prijavi odgovor kao problematičan A ja pomislio da sam zavrsio sa rasturanjem... Znaci sutra da rasturim cep i to bi bilo to... Izduvaj cevcicu kada skines cep,moguce da ima rdje od vode ili kondenza. Rz Brzotrz je imao problem,izrdjala cevka. Hocu, hvala na savetu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...