nensy 1263 Napisano Maj 13, 2015 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Hvala...sutra stizu gume...posle vikenda registracija i zamena ulja i filtera... i zjuuuuum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 140 Napisano Maj 13, 2015 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Maj 13, 2015 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Decko je narucivao...prvo htela mishelin ali nema na lageru moje dimenzije pa smo nasli neke pireli deamon i neke bridgestone...pa cu kad stignu u radnju uzeti one koje imaju mladji dot 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14185 Napisano Maj 13, 2015 moto merkat °°, 4891 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Decko je narucivao...prvo htela mishelin ali nema na lageru moje dimenzije pa smo nasli neke pireli deamon i neke bridgestone...pa cu kad stignu u radnju uzeti one koje imaju mladji dot Ali ne mladji dot od 6 meseci,preporucuje se upotreba tek posle tog perioda da bi imala pravi efekat,bolje gledaj saru i strukturu gume pa prilagodi stilu voznje i podlozi po kojoj ces uglavnom voziti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Maj 13, 2015 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Pa nece ga terati na offroad, to je tdm, ne tenera... Znaci set dvokomponentnih turing guma za tdm-a i sretno da se vozis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 13, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Nensy, neka je sa srecom, i dobrodosla u sektu ! Ako pogledas, mislim da smo mi TDM-asi nekako najaktivniji u organizovanju voznji. Sutra idemo na jednodnevnu voznju (nas 4 TDM-a) Valjda zato sto provodimo mnogo manje vremena kod majstora nego ostali Ako se odlucis za MOTUL - javi se. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14185 Napisano Maj 14, 2015 moto merkat °°, 4891 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pa nece ga terati na offroad, to je tdm, ne tenera... Znaci set dvokomponentnih turing guma za tdm-a i sretno da se vozis... Licno vozim na Metzeler Tourance,izbegavam auto-put a preko Fruske gore,uz Drinu ... moze se slobodno nazvati blagi off,i komentar mi je kao da joj je prvi motor,sorry. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Maj 14, 2015 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Pa nece ga terati na offroad, to je tdm, ne tenera... Znaci set dvokomponentnih turing guma za tdm-a i sretno da se vozis... Licno vozim na Metzeler Tourance,izbegavam auto-put a preko Fruske gore,uz Drinu ... moze se slobodno nazvati blagi off,i komentar mi je kao da joj je prvi motor,sorry. Ma nije to OFF jos uvek, dok nema blata i sljunka da cine 90% puta. A to za prvi motor, pa ako do sada na XJ600 nije naucila kako se voze 2 tocka onda greota uzimanja tdm-a, ne vozi nensi od juce... bar se ja uzdam u to da je do sada nesto naucila i razvila tehniku voznje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Maj 14, 2015 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima... .... i hvala Almighty... Dok se ne upoznam malo sa motorom vozicu laganije...a posle pratim ekipu kakav god da je put...tako sam bar sa diverzijom Inace 93ce god... koja mu je optimalna potrosnja..? Reg tek sledece nedelje pa cu i sama da vidim...no koji su okviri potrosnje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2710 Napisano Maj 14, 2015 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Necu da pametujem ali ipak jedan mali savet za Nensi kao i za sve ostale kojima se to nije desilo. Teziste na TDM-u je vislje nego na XJ( i nesto je tezi) i ukoliko ikada krene da pada dok stojis (propada copa u zemlju npr) samo se skloni u stranu. Ne pokusavaj da ga zadrzis, Pusti neka padne. Moze ruku da ti slomi. a od stete moze samo da strada prednji migavac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2710 Napisano Maj 14, 2015 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prilicno krupan I licno nemam problem sa zadrzavanjem motora. Ali sam imao prilike da vidim pad I pokusaj zadrzavanja sa iscesanjem rucnog zgloba I kazem steta prednji migavac. Savet je dobronameran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Maj 14, 2015 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan E kakvi ste kljakavi, napraviste bauka od TDM-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1584 Napisano Maj 15, 2015 Drug član, 803 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Kao devojka ,uvek imaj na umu tezinu i teziste tdm prilikom manevrisanja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Maj 15, 2015 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Vozila sam tudje motore...izmedju ostalog i hondu 954 i super teneru i klea.... Hvala...na savetima...ali prvo volim sebe i u skladu sa svojim mogucnostima i vozim... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2710 Napisano Maj 15, 2015 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Uzivaces u voznji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1584 Napisano Maj 16, 2015 Drug član, 803 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Vozila sam tudje motore...izmedju ostalog i hondu 954 i super teneru i klea.... Hvala...na savetima...ali prvo volim sebe i u skladu sa svojim mogucnostima i vozim... ne ne ,bas mislim na manevrisanje po dvoristu,garazi... parkiranju na nizbrdici... pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Maj 16, 2015 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro, mora nekad da nauci kako je gurati 230kg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 16, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Drugari zainteresovan sam za 4tx od 99-01god ali imam jedno pitanje.. kako ga mogu razlikovati od 4tx npr. 97god. Saobracajnoj se ne moze verovati,kao sto znate u nekim zemljama se kao godiste upisuje godina prve registracije. A ja sam iz svega sto sam procitao zakljucio da je naj bolja kupovina (ako izuzmemo tdm 900) upravo model od 99-01god. nah vise zbog pumpe za benzin i sl. sitnica.. E sad je pitanje,dali ga mogu razlikovati po zujanju pumpe kad se da kontakt ili kako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Maj 16, 2015 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Ima digitalnu tablu i merac kolicine goriva umesto meraca tempreature... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Maj 16, 2015 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Cuje se zujanje pumpe kad das kontakt. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Maj 16, 2015 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Ae nemoj da zezas, moze i relej da zuji, a moze da bude da je neko stavio vakumsku ako je crkla elektricna pumpa sto o5 ne predstavlja nikakav problem, ali onda nema zujanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 16, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ima digitalnu tablu i merac kolicine goriva umesto meraca tempreature...Znaci ovo da bude smernica ! Hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10232 Napisano Maj 17, 2015 Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Kolege sektasi, potrebna mi je plastika oko satova za TDM 850 4tx 98god. model sa pokazivacem temperature. Moze kontakt na PP ili 062404833. Plastika kao ova iz oglasa http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/80691-tdm-850-4tx-plastike-i-delovi/ Ova je, na zalost moju, davno prodata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2710 Napisano Maj 17, 2015 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ako je pukla sve moze da se sredi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10232 Napisano Maj 17, 2015 Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Ova ne moze, mora druga zato je i trazim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...