*zeka* 1185 Napisano April 21, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Nije stvar u novcu koji se odvaja za filter vec u propustljivosti filtera i u filtriranju ulja. Nego javice se vec neko strucan da to podobno objasni.Kad sam pomenuo servisni interval i zamenu filtera nisam mislio iskljucivo na TDM vec uopsteno na vozila koja koriste motor sa unutrasnjim sagorevanjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano April 21, 2015 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Druze Tema u kojoj pisemo se zove "TDM Srbija", shodno tome su i pitanja i odgovori vezani za isti , a ne za traktor IMT 5360, mada i on ima svoj servisni interval kada se menjaju ulje i filteri... E da,jos jedna stvar... nema osobe na svetu (osim Boga mozda) koja moze da ti kaze koji je filter u kom agregatu koliko zaprljan i koliko propustljiv jer to sve sto si ti pomenuo zavisi primarno od stanja i zdravlja u kome se agregat nalazi i broja radnih sati koje je agregat napravio sa odredjenim uljem, filterom, gorivom i ostalim pokretnim sklopovima u agregatu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano April 21, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Pa evo konkretno servisni interval za zamenu uljnog filtera za TDM je 12.000 km dok za zamenu ulja isti iznosi 6.000 km da ne bude da pisemo o traktorima. No nebitno ja ne vozim TDM a pa necu u ovoj temi. A ti se raspitaj zasto je fabrika preporucila na 12k km kao i kod vecine ostalih vozila, a mozda i traktora. Aj svako dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano April 21, 2015 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan E neka si mi rekao... nema sta da se pitam, odgovor je da se ne bi zakopali kao mercedes sa 123-kom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14554 Napisano April 21, 2015 moto merkat °°, 4899 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Nema potrebe za dizanjem tenzije,posebno sto ste obojica u pravu,fabrika propisuje zamenu filtera na svaki drugi put zamene ulja ali ... to je ispravno za zemlje gde je ulje kao i gorivo u propisanom kvalitetu,obzirom da je ulje kupljeno kod nas,cak i originalno u B kvalitetu i to se upari sa losim kvalitetom benzina dodje se do zakljucka da se treba menjati filter na svaku zamenu ulja i gledati da se ispusti svo staro ulje. Znaci jedna pravila za Srbiju a druga za ostatak sveta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 140 Napisano April 22, 2015 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Od kad vozim motorcikle i automobile menjam filtere na svakoj zameni ulja (mada vecina proizvodjaca preporucuje svaka druga zamena ulja),ne moze da skodi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano April 29, 2015 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav molim kolege da mi objasne kako se podesava snop svetlosti na tdm suvise nisko svetli da nesto ne z....m hvala janko kisac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano April 29, 2015 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Imas po 2 srafa za stelovanje za kratko i dugo svetlo. Za oboreno ti se nalaze iza lefog fara sa leve strane pored mesta gde ti ide sijalica, a za dugo isto to mesto na desnom faru, samo sa desne strane. Jedan sraf kontrolise visinu, drugi sraf smer levo/desno... s obe strane stoje jedan iznad drugog sa malim plasticnim leptirima... Prilaz jeste malo ginekoloski pokusaj, pa ti probaj da li ces odozgo ili odozdo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano April 29, 2015 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Imas po 2 srafa za stelovanje za kratko i dugo svetlo. Za oboreno ti se nalaze iza lefog fara sa leve strane pored mesta gde ti ide sijalica, a za dugo isto to mesto na desnom faru, samo sa desne strane. Jedan sraf kontrolise visinu, drugi sraf smer levo/desno... s obe strane stoje jedan iznad drugog sa malim plasticnim leptirima... Prilaz jeste malo ginekoloski pokusaj, pa ti probaj da li ces odozgo ili odozdo... hvala pokusacu dal treba skinuti i prednju masku -cini mi se da treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano April 29, 2015 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Ne skidas nista, samo gurnes ruku odozgo izmedju vile i km sata ili odozdo izmedju vile i plastike, korman u levo stelujes levi, korman u desno stelujes desni. Izguglaj uputstvo, ako budes imao problem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoTenere 24 Napisano Maj 5, 2015 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd , Borča Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, potrebna mi je pomoc oko pravljenja centralnog nosaca...tj. Zamolio bih nekoga ko ima originalni centralni nosac za tdm900 ako je u mogucnosti da odveze motor kod Sebe da bi ga on iskopirao (motor bi bio kod Sebe max dva dana).. Znam da trazim veliku uslugu, ali stvarno bi mi znavilo, a mozda i u buducnosti nekom sledecem sa istom zeljom... Hvala unapred! Ukoliko neko ima neko drugo resenje, pisite, otvoren sam za sve predloge! Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 5, 2015 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Prodao bih mog tdm-a ipak nije enduro.. postaviću oglas za par dana..2004 ful spreman za sezonu..nove gume, kreš barovi, alarm, servis..više informacija na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Maj 6, 2015 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, potrebna mi je pomoc oko pravljenja centralnog nosaca...tj. Zamolio bih nekoga ko ima originalni centralni nosac za tdm900 ako je u mogucnosti da odveze motor kod Sebe da bi ga on iskopirao (motor bi bio kod Sebe max dva dana).. Znam da trazim veliku uslugu, ali stvarno bi mi znavilo, a mozda i u buducnosti nekom sledecem sa istom zeljom... Hvala unapred! Ukoliko neko ima neko drugo resenje, pisite, otvoren sam za sve predloge! Pozdrav! Pridružujem se željama i molbi. Treba i meni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rz Brzotrz 34 Napisano Maj 7, 2015 U prolazu, 95 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FJ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, potrebna mi je pomoc oko pravljenja centralnog nosaca...tj. Zamolio bih nekoga ko ima originalni centralni nosac za tdm900 ako je u mogucnosti da odveze motor kod Sebe da bi ga on iskopirao (motor bi bio kod Sebe max dva dana).. Znam da trazim veliku uslugu, ali stvarno bi mi znavilo, a mozda i u buducnosti nekom sledecem sa istom zeljom... Hvala unapred! Ukoliko neko ima neko drugo resenje, pisite, otvoren sam za sve predloge! Pozdrav! Pridružujem se željama i molbi. Treba i meni. Imam ja centralni i skinut mi je. 0641213867 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10441 Napisano Maj 7, 2015 Drug član, 510 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko mozda skoro menjao lamele i opruge kvacila na TDM 850 4tx? Sta i gde kupiti, a da nije u Platneru!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Maj 7, 2015 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan U luisu pazari, neces se pokajati. Evo meni lamele, potisne ploce i opruge guraju vec 4 godine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10441 Napisano Maj 7, 2015 Drug član, 510 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Ok Almighty, hvala. Malo me faktor zvani vreme cekanja muci. Ovi u Moto Bike shop u Kaću imaju takođe TRW komplet set lamela, ne znam dali je neko kupovao i kakvo je iskustvo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Maj 8, 2015 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Dobre su sanse da su to iste one iz luisa, u svakom slucaju su bolje od tvojih... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Maj 12, 2015 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se upisem u TDM sektu Pazarila sam malo mladjeg od mene 1993 i zove se Zelenko Sutra stizu gume do kraja nedelje nadam se i registraciji... i onda ostaje samo da se vozim 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rz Brzotrz 34 Napisano Maj 12, 2015 U prolazu, 95 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FJ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Sjajan motor i odlican izbor. Vozim ga 5 godina i mislim da je za te novce najvise motora sto moze da se dobije. Cestitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Maj 13, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, sa XJ na TDM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Maj 13, 2015 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Pa moram da napredujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Maj 13, 2015 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukvrb 44 Napisano Maj 13, 2015 U prolazu, 21 postova Lokacija: Vrnjačka Banja-Beograd Motocikl: TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar izbor Nensy :-) puno sigurnih km ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Maj 13, 2015 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan Super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...