tdm 72 Napisano Maj 8, 2011 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan ja vec 4god imam exide od 12ah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Maj 24, 2011 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan izvol'te... ko bonbon... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Jun 1, 2011 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan dajte mi hitno informaciju koliko ide ulja u TDM i na koliko se steluju ventili????????? Sad sam ispustio ulje i jako puno ga ima po mojoj proceni barem 5l???????????????? dajte mi brzo info???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
robbief 150 Napisano Jun 1, 2011 Smooth operator, 136 postova Motocikl: nexus 300 Prijavi odgovor kao problematičan 4l uljA??????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Jun 1, 2011 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan pa toliko sam i uzeo, gde se gleda nivo??? i daj zazor rentila ako znas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Jun 16, 2011 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko iskustvo sa pinjonom na tdm u? Ne radi mi brzinomer, nije sajla, nije sat, zujalo cudno neko vreme i sad crklo. Tako da sumnjam na pinjon. Ima li gde da se to nabavi, koliko kosta i ima li neka caka da se popravi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Jun 16, 2011 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Aj jedno pitanje...vozim par dana TDM i na njemu su Metzeler gume, pti kraju......jel pravi Michelin Anakiee tu dimenziju za TDM jer bi ja njih stavio...?????? od toga za mene nema bolje!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Jun 19, 2011 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan samo zadnju pravi ne postoji enduro sara za tdm sem tkc 80 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Jun 20, 2011 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Imas Turence od metzelera. Ta guma ide na bmw gs 1100. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Jun 20, 2011 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imas Turence od metzelera. Ta guma ide na bmw gs 1100. nema ni metzeler http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=222462 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kr100NS 4 Napisano Jun 21, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se "ukucam" kao svez TDM-as i naravno slika od moje ljute zverke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Jun 26, 2011 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih TDM 900. Znate li nekog da ima motor na prodaju? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kr100NS 4 Napisano Jun 30, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, Da li ima neki deo na sajtu gde bih mogao da se informisem oko problema sa TDM-om (posto sam nov i na sajtu i na TDM-u) i neko da mi da par saveta? Pozz i hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Jun 30, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Slobodno ovde pljuni sta te zanima javice se vec neko od iskusnijih ko ti moze pomoci.... dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kr100NS 4 Napisano Jul 1, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Slobodno ovde pljuni sta te zanima javice se vec neko od iskusnijih ko ti moze pomoci.... dobrodosao Ha ha ha napisao objasnio u cemu je problem i greskom izbrisao sve!!! Kreten Ali nebitno problem resen sinoc! SVETSKI MEGACAR koji mi je prodao motor je u motoru imao celih pola litre ulja, ali na prozorcetu je bilo do pola, kao da je sve u fulu. Fazon je u tome sto je (kako mi kaze majstor) pomesao mineralno i full sintetiku i stvorio se neki odvratni gel koji je zacepio cevi i ulje odozgo nije moglo da sidje dole i radi svoj posao. Da ne pricam o tome da mi se filter ulja prakticno raspadao koliko ga dugo nije menjao. J#bebi Italijani! Ali bitno je da ljubimac sada radi, ide i zvuci kao zver Hvala u svakom slucaju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Jul 1, 2011 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio TDM 900 2003. Slike sutra. A jel ima neko service manual za TDM 900 2003? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xxxxxxxxxx 92 Napisano Jul 1, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije service,ali moze da pomogne http://www.google.com/url?sa=t&source=web&cd=9&sqi=2&ved=0CE4QFjAI&url=http%3A%2F%2Fymenvom.nl%2Fmanuals%2FU2B0E4.PDF&rct=j&q=tdm%20900%20user%20manual&ei=tyoOToK5Ko-UOuCS-MAL&usg=AFQjCNG3ADLJvc3Ct40ZmJmPaCfM4b8QsQ http://jbx9.free.fr/tdm/index.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kr100NS 4 Napisano Jul 2, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio TDM 900 2003. Slike sutra. A jel ima neko service manual za TDM 900 2003? Hvala Neka je sa srecom i da te dugo i dobro sluzi!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Jul 2, 2011 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Evo sutra je. Trenutno ima neki auspuh, ali ga menjam i vracam na fabricke sledeci vikend. Slike: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Jul 7, 2011 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuu sto je lep! Kad ces da castis kume? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milomir27 33 Napisano Jul 11, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: Bgd Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan prikljucio se i ja klubu TDM vozaca,pozdrav svima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milomir27 33 Napisano Jul 13, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: Bgd Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan potrebna mi je maska oko volana sto ide,ako neko od kolega zna gde nekog ko prodaje hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 29, 2011 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan eve i mene... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Septembar 29, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Nek' je sa srecom i da predjes sa njim bar mElEon km !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
robbief 150 Napisano Septembar 29, 2011 Smooth operator, 136 postova Motocikl: nexus 300 Prijavi odgovor kao problematičan eve i mene... cao komsija, nisam uspeo juce da ti kazem kad smo se sreli, pa evo sada: jako lepa masina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...