Jump to content

Moto Zajednica

Pozdrav svima....Molim za pomoc....

Recommended Posts

  • U prolazu, 72 postova
  • Lokacija: Nis - DURLAN SITY

Ljudi Vozio sam dosta polovnjaka i vozio sam svakakve marke ,ne mogu da se pohvalim da sam se sa bilo kojim navozao kao covek...Imam jednog druga koji vozi Jin Lun 250 vec 4 godine,i taj motor mu nikad nije stao i nikad ga nigde nije ostavio,cak me je jednom i slepao njime....Dosao sam do odluke da uzmem isti takav ,obishao sam danas ceo Nish i nisam nasho ni jendu radnju u kojoij bi on mogo da se naruci,kazu da h vishe ne unose....Tako da ako bilo ko zna gde moze da se uzme taj motor na odlozeno placanje preko banke neka mi javi zelim da ga kupim shto pre....unapred hvala svima....

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 1399 postova
  • Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish
  • Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014

Jinlun je isto sto i Sprint Prince. Jinlun je brend za Evropu a Sprint je brend za Srbiju. To je isti proizvodjac tj Cixi Kingring Co. Kod nas ima dva modela sa 250ccm tj Prince 250 koji je nov model i Chalenger koji je proslogodisnji model. Imas i Princa u verziji od 125ccm koji je potpuno isti kao i Prince 250 samo je drugaciji agregat. Princ 125 je oko 110 000 dinara dok su 250-ice po 150 000 din. Ja bih ti preporucio Chalengera jer je proslogodisnji model i dosta mu je pala cena, malo je glomazniji i ima V2 masinu koja je kopija agregata yamahe virago. Princ 250 je nov model i malo mu je nerealna cena i naj verovatnije ce za godinu-dve pasti.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • U prolazu, 72 postova
  • Lokacija: Nis - DURLAN SITY

Extra....Ok provalio sam da je mashina kod tog jin lun ao kome ja pricam ista kao i kod princa ali mi se cini da im neke detalje koji nisu isti,tako da ako ne nadjem to shto trazim uzimam neshto od ova dva ponudjena ,hvala puno....

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 2265 postova
  • Lokacija: Stara Pazova

Jeste isti kao princ, odnosno Jinlun je proizvodjac, ali mi se cini da je sa originalnim imenom ipak malo bolje uradjen.

 

Najslicniji Jinlun-u, a verovatno i nestoi bolji je Qingqi QM250. U svakom slucaju izmedju njega i 250ccm Princa nema dileme.

 

Challanger je sasvim dobar sto po pitanju pouzdanosti, ali je pretezak, po meni promasenog dizajna, i ima nesto slabiji agregat u odnosu na QM, pa je zbog toga tromiji i tezi za manevrisanje, i sve u svemu QM je zivahniji na gasu i zabavniji motor za voznju. Sa druge strane V agregat ima mnogo manje vibracija i Challenger nudi vise prostora za vozaca, tako da je udobniji na duzim putevima.

 

U principu i jedan i drugi imaju svoje prednosti i mane i sve zavisi sta ti vise odgovara.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • U prolazu, 15 postova
  • Lokacija: Beograd

Ja vozim QM250 vec dve ipo godine,masina je opasna,samo redovan servis i naravno glancanje.. ;)Fala bogu nisam imao nikakvih kvarova,sluzi me odlicno sto bih ga preporucio svima ako uspeju naravno da ga nadju.E jedina moja zamerka je ta sto su mu kratke komande ali i to se da srediti ja iskreno nemam kad ali cim ugrabim malo vremena pozabavicu se time...Pozdrav svim kinezima  ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Svrati ponekad, 182 postova
  • Lokacija: Beograd,Srbija
  • Motocikl: Liberty 125&KLE 500

Takodje sam i ja prezadovoljan mojim  Jinlunom 150 (2006) vec 2 i kusur godine , osim lanca , lanchanika i plochica prednje kochnice nije zahtevao nikakve majstorije. Preko zime cu mu ubaciti motor od 250 ccm a postojeci-konzervacija u sluchaju da imam neke nepredvidjene probleme za novim agregatom.Pozdrav celokupnoj kineskoj bratiji. :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Aktivni korisnici   0 članova

    • Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.


×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja