Jump to content

Moto Zajednica

KING-ov ljubimac MZ 250

Recommended Posts

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

Sram vas bilo, vas koji ste duže ovde: ubijali ste me od zezanja što sam ćelav a sada niko ne vidi da sam se ''obezbradio''. ::)

Paperje od kose se ne vidi od šlema ali narašće i ona pa da vidim šta ćete reći. :P :P  :D :D

Auuu, kakav OFF... ::) ::)::)

Isprovociran sam, eto šta je:

p.s. Vuja ce nauci da upali mZ sa 100 god. hahahaha, vise voli guranjac. :D

Ovu uvredu samo rakija može da opere pa se ti snalazi za kvalitet po Svilajncu.  ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 800 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250

Ma znam čoeka, a poznam ga i po kapici.Samo na drugim slikama je nešto širi.Pretpostavljam da je to zbog loše optike aparata.Aberacija je čudo.

P.S. Bio danas kod čika doktora,skinulu gips i još 7 dana zavoja (po potrebi mogu da ga skidam: kupanje i sl.).Posle zavoja vežbice da razradim ruku,a onda bi mogao pod Makicinim uputstvima (stručnim) da se spremam fizički za sledeću sezonu.

:D :D :D

• I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028

Ako si sredio taj tocak, onda da pocnes da vezzbas krivine i uspone ,pa ti predlazem da se vozikas do Avale, samo oprezno!!

Dans mi stigao bandaš  :'( ,izgleda da je moj za nijansu lošiji.Kad ga odnesem kod majstora i kaže mi da ne valja,ostaje mi samo da odem pod venjak.

Ja mislim da sam za ovu sezonu gotov što se tiče vožnje.Jedino ako baš ne poželim po snegu da skršim i drugu ruku.

• Zainteresovan, 760 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850

Ma kakvi gotov,pa sve se to da srediti za nedelju dana a sezona ce trajati jos mesec dana minimum.

Vraticemo te u formu nema da brines! Strucno ces sledece godine prelaziti po 1000km na jednoj turi.

Zima i slave ne smeju da uzmu danak  ;)! Ja jedem toliko da se mnogi muskarci postide ali nemam problema sa kilazom jer treniram svaki dan.

Nema dijeta,nema gladovanja,samo kretanje i aktivnost!

@Vuja

Ja te nikad nisam videla sa kosom,ajde ako imas neku sliku sa malo duzom stavi pa da vidimo!

Cudan si mi skroz,ja te navikla sa glatkom glavom  :)

Znam da mora kretanje da padne.Sad će mo Sqwo i ja u šetnje bržim hodom da opalimo,a moglo bi i malo nekih vežbica.Maki ako imaš neku brošuru na temu vežbica da okačiš bilo bi lepo,za većiniu nas forumaša bi to bila ZLOČIN i KAZNA.Vredelo bi.

Sutra stiže NOV bandaž od Gabora.Nažalost,ona narodna : "Sirotinja uvek plaća dvaput",umalo da me stigne.Sva sreća,Zoran od kog sam naručio polovan točak, prustao ke da mu vratim točak koji mi nije odgovarao.Gest vredan pomene.

Za sada toliko.Jedva čekam taj točak.

post-6761-12879052598528_thumb.jpg

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Sutra stiže NOV bandaž od Gabora.Nažalost,ona narodna : "Sirotinja uvek plaća dvaput",umalo da me stigne.Sva sreća,Zoran od kog sam naručio polovan točak, prustao ke da mu vratim točak koji mi nije odgovarao.Gest vredan pomene.

Za sada toliko.Jedva čekam taj točak.

Mozda da razmislis da promenis majstora za tocak ?  Ajd kad ti stigne taj nov - nemoj mu reci da je nov, reci da je polovan, ( malo ga isprljaj ) pa da vidis sta ce ti reci.  Ja sam na mom MZ-u imao puknutu prednju felnu, zavario je, obrusio, sam uzbicao ( slozio ) tocak, dao biciklomehanicaru da je centrira i vozim vec tri godine.  ..bes takvog majstora koji zna da napravi tocak samo sa novim delovima. Gde mu je tu majstorstvo ???  ??? ??? ???

U pravu ste obojica,ali vidi se da niste iz Bgd-a,bez uvrede.Majstori kod nas su najčešće velika gospoda,po rećima moga strica( pokojnog - koji je bio pravi majstor).Današnje majstorstvo,sem kod časnih izuzetaka,svodi se na :Idi kupi,pa ću da ga montiram.Razliku između majstora vidim čim odem u Kraljevo,osim duplo niže cene,tamo to bude stvarno i urađeno kako treba.Ne moram svaki put za majstorom da idem i da prikačinjem ono što je on zaboravio da uradi  ili da dotežem nešto.Takva su moja iskustva sa raznim majstorima već 30-tak godina.Ajde pogrešim jednom, drugi put u izboru ali 30 godina bi bilo baš mnogo.Setite se i Makice kako je prošla na prijateljskoj osnovi (farbanje)...

P.S. Lijane poslušaću tvoj savet,a inače čovek koji vari ovakve felne za MZ živi kod Tri tiganja (kažu da je jedini,u Zemunu je umro jedan pre par godina)...

• Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Meni je glavu za NSU OSL 251 vario neki cica na Tosinom bunaru pre 15-tak godina, samo je i tad bio star . Ko zna dal je ziv.

Kod studenjaka skrenes levo ( iduci iz Bg ), pa samo pravo, prodje se skretanje za Surcin, pa maltene na kraju ulice negde sa desne strane.

Stigao novi bandaš od Gabora. :)

Ijao Lale,koliko se taj deo promenio.Jednu CELU stranu ulice su kuće porušili.Ne bi ništa prepoznao,veruj mi.Ja slabo znam taj deo grada.Ali sad je valjda rešen problem.Gledaću da moj iskrivljeni bandaš negde odnesem na popravku u toku zime.Leba ne traži.

post-6761-12879052599179_thumb.jpg

Bandaš je 35 e + dostava 250 din.Inače,bandaš je 18".U veličini 16" je 30 e.To je glnz novo,i predviđen je za disk.

Sto se bandasa tice, isti je i kod MZ-a sa diskom, i kod MZ-a sa dobosem. Razlika je u glavcini .

Danas montirali točak prednji na svoje mesto.Montirali:Nikola radio,ja savetovao uglavnom.I lepo izgleda kompletiran.Uzeli smo novo crevo za hidrauliku da i njega promenimo.I tu nastade problem.Moj sin je malo jači u ruke i "malo" jače je uvrnuo kraj creva u ručicu.Epilog: Pukla je ručica (navoj) za hidro crevo.Postoji li rešenje za taj problem,a da nije :UZETI DRUGU  (KOMPLET) ručicu?Da li može da se spoji tečnim metalom ili nečim drugim? Gus je u pitanju?!

P.S. Ovako to sad izgleda. :'( :'( :'(

post-6761-12879053481027_thumb.jpg

post-6761-12879053481712_thumb.jpg

post-6761-12879053482293_thumb.jpg

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja