kica_kingbg 38 Napisano Decembar 2, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nema Šumi ,neće biti čoper.Ja čoper vezujem za laganica vožnju po drumovima naše zemlje, a ne za grad gde bi se on objektivno najviše vozio. Videćemo,nadam se da će to na proleće biti jedna jako lepa zverčica.Savete,ideje i kritike slušam,verovatno ću nešto i prihvatiti,jer na kraju više očiju vide bolje nego jedan par.Važno je da ja budem na kraju zadovoljan.I moja Sqwo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Decembar 3, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan King- vizionar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 3, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uvek ZA...!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Decembar 3, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan E jadan sam ja vizionar. Ja sve moram da crtam,merkam i slično.Ništa ja bez papira ne znam,a i tu znam da zabrljam.Ali imam volju,za početak. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 3, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Kico, napravi ti motor prema sebi - onako kako tebi odgovara! To dal ce se nekom dopasti ili nece - briga te, bitno da je to tebi funkcionalno i upotrebljivo. U principu - sve sto je u funkciji a ne ometa ciklistiku i vozne funkcije - dozvoljeno je ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 3, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Kico, napravi ti motor prema sebi - onako kako tebi odgovara! To dal ce se nekom dopasti ili nece - briga te, bitno da je to tebi funkcionalno i upotrebljivo. U principu - sve sto je u funkciji a ne ometa ciklistiku i vozne funkcije - dozvoljeno je ! Bas tako.. Ne moras obracati paznju na komentare.... ipak je to tvoj motor.,, pravis ga kako ce tebi odgovara... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Decembar 7, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Lagano se kreće,Lale prvi zagolicao maštu još onomad, a sad je pala i proba.Najvažniji momenat: -Mogu da dohvatim normalno asfalt nogama -Više prednji točak ne beži kad smo dvoje na motoru + pun kofer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 7, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Lagano se kreće,Lale prvi zagolicao maštu još onomad, a sad je pala i proba.Najvažniji momenat: -Mogu da dohvatim normalno asfalt nogama -Više prednji točak ne beži kad smo dvoje na motoru + pun kofer. Dobar oklop, ali koliko vidim Mnooogo ti masna masina, i ruzno seiste... (presvlaka) a i stavio si kraci blatobran?? Sve u svemu nije lose... mada sredi te sintnce(uglancaj masinu i stavi one prasinare na prenju viljusku) bio bi kao bombona... PS, videces mane svega toga posle jedne kise,(blatobrana cim budes vozio po mokom asvaltu) ( i oklopa ako nekad slucajno pokisnes u vonji) pisao je Miha o tome.. Pre:Guma 3.00 Posle: guma 3.50 Toliko od mene! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 8, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Kicooo....!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAZZOR 4 Napisano Decembar 16, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Beli Manastir Prijavi odgovor kao problematičan E jadan sam ja vizionar. Ja sve moram da crtam,merkam i slično.Ništa ja bez papira ne znam,a i tu znam da zabrljam.Ali imam volju,za početak. E onda sam ja vizionar. ja mrzim crtkanje, mjerenje i ostalo. smislim u glavi dizajn i koncept i vataj se flekse/busilice/aparata za varenje/idt. i na kraju napravim svasta. Onaj moj zadnji disk na emzi je radjen po ovom konceptu. i sto je najbolje niko mi nemoze kopirat rad. jer nacrta NEMA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Decembar 17, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Kod Kinga ima da bude sve tip- top. Plastika je za farbanje ali je legla... Ima da se radi poprilicno ali bice to motor za ponos. Nosaci kofera, bocnih, maska, napred jelkica.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Decembar 17, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan napred jelkica.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Decembar 17, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan A po lusterče da visi na krajevima kormana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 17, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan A po lusterče da visi na krajevima kormana... pa onda vas(tebe i Bivolje) ocekujem na MZ skupu nema izgovora za izostanak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Decembar 17, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Ja vec imam svetlece kapice i nabavio sam i svetlece tegice volana a u planu je jos malo grand produkcije.JAVNO SE IZVINJAVAM LJUDIMA KOJE SAM UVREDIO. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Decembar 17, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan A po lusterče da visi na krajevima kormana... pa onda vas(tebe i Bivolje) ocekujem na MZ skupu nema izgovora za izostanak... Njima je bilo suđeno da ih kiša omlati samo što se to nije znalo. Izbegli su je za Skup ali ih je dočekala na Beljanici. Šta je - tu je, valjda ćemo imati bolje vreme ovaj put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Decembar 17, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da ne budemo 'vaki.Mnogo bi bilo,dva skupa,dva kišnjenja. P.S.Svoju sliku nemam u mokrem izdanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 17, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Samo da ne budemo 'vaki.Mnogo bi bilo,dva skupa,dva kišnjenja. P.S.Svoju sliku nemam u mokrem izdanju. pa kisa je sastavni deo puta... gde bi bile cari putovanja ako nema svakakvih iznenadjenja... evo ja pokisao 4 puta kada sam isao na skup u Kisac 2 puta u odlaku na skup i u povratku skoro pa ispred kuce... sve ukupno oko 520 ekstra iskoriscenih km.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Decembar 18, 2010 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan A po lusterče da visi na krajevima kormana... I neki hekleraj preko fara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Decembar 18, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan To vise ide na sediste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Decembar 18, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan A po lusterče da visi na krajevima kormana... I neki hekleraj preko fara Hekleraj već imam,šustiklica kao prava.Uta ta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Decembar 23, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Ti to kao onaj Proka iz "Price iz radionice", mogla bi i neka sakisijica sa sve cvece? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Decembar 24, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Sve ostaje kako je bilo. Trajno zaključano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Decembar 27, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Sve ostaje kako je bilo. Trajno zaključano. Bajata informacija. Sinčina je sa nama, ovo je tema o njegovom motoru. Uz motor pripadaju mu prijatelji, mesto na svakom našem okupljanju, pravo izjašnjavanja i glasanja kod donošenja odluka koje se tiču naše zajednice i nalog na BJB/MZ Svet-u. Otključano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Decembar 27, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...