kica_kingbg 38 Napisano Mart 16, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Matematika kaže da je to kufer od 42 l (odnosno 48). Nešto tu nije u redu.Ili matematika laže ili je moja glava ko Cocin bubanj!? ??? ??? ??? A što bi bila tajna? Cifra je 2360 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Mart 16, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Za Trešnju ne znam,ako bude vreme OK onda nema problema.Nego nešto malo ljudi u dolasku?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Mart 16, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Matematika kaže da je to kufer od 42 l (odnosno 48). Nešto tu nije u redu.Ili matematika laže ili je moja glava ko Cocin bubanj!? U ovo bi trebalo da stanu dve cige 'ladno i to jedna prema drugoj otvorima za ulazak lobanje. PS Imaš pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Mart 16, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Staju dve.Probao.Video pp i odgovorio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Mart 17, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan A jel imas nosac za PRC ? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Mart 17, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost nemam.Danassam bio sa Dekijem i propala kombinacijaza nosač.Tako da kofer će da čuči na parketu u dnevnoj sobi do daljnjeg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Mart 17, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ma nadjes nekog dobrog bravara, ce to sredi cas posla,... ja moj sam napravio za 1h posla... od sipke od 2m... :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Mart 17, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost nemam.Danassam bio sa Dekijem i propala kombinacijaza nosač.Tako da kofer će da čuči na parketu u dnevnoj sobi do daljnjeg. Ah,nemoj da pomisle da je zbog mene propala kombinacija za nosac,covek koji ima nosac nije hteo da ga proda na kraju.Ko sto rekoh najbolje je napraviti nosac po meri,videcu sa drugarom ako ima vremena i zivaca da to resimo,ako se nesto u medjuvremenu ne pojavi. Nesto sam mislio o tome..ti imas onaj hromirani zadnji deo na motoru,ako bi se dodao jos jedan takav ali obrnut luk na gore,dal bi mogao kofer,tj ploca na njega....nemam sada dimenzije u glavi,al ideja i nije losa,hhmmm,sutra cu da pogledam to...ili cak da se isece gornji deo tvog hromiranog dela i navari lepo isti takav odozgo.....hhmmm ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Mart 17, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dimenzije kofer (spoljne ivice): Širiinaxdubinaxvisna= 55x41x30. To je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Mart 17, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan K'o što rekoh u pp, nađi nekog bravara koji savija cevi, da ti glavni okvir savije lepo iz jedna. I to od cevi koju možeš da gurneš u cevi od rama umesto hromiranog hvatača za suvozačicu. Nek' ti vertikalno navari luk, po obliku sličan onom hromiranom, da to bude hvatač, a horizontalno, unutar glavnog rama, limenu ploču za kačenje kUferčeta. Pa ili ga farbaj ili ga hromiraj ili ... po volji... I gotovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Mart 18, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam gledao ono,tesko ,velik ti je kofer,fazon je da se navari isti takav nosac na tvoj odozgo u produzetku,s tim sto se na tvom sece krivina i na nju ide var,tehnicki je izvodljivo,estetski i funkcionalno prihvatljivo,al bez ploce i kofera nema posla....da se vidi na licu mesta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Mart 18, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan evo ti moje resenje... ;D ;D sutra cu ti slkikam kako toji na motoru rebaju ti 2 sipke 18x18mm od po 1m duzine , j akupio na otpadu, kostale me 80din.. posle prefarbao uboju rama i sve ok a ostao mi u rukohvat onaj pozadi ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Mart 18, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan a da moze da nosi i do 50 kg... a laksi je od farrickog nosaca za moj kofer iam negde oko 1 - 1,2kg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Mart 18, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druže.I ja bi želeo da mi ostane rukohvat.Iovako teško dižem motor,a bez njega... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Mart 20, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Danas stiglo od Gabora. Sad će i meni lepo da pućka auspuh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 20, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Mali off-ic... Sta je ono na tripodu, jel' neki Zenit ili Smena 8...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Mart 20, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Moj prvi foto aparat.Nije ni jedno ni drugo,već Altex. Smenu nikad nisam imao,a voleo sam je.Beše to lep aparat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Mart 20, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Ja ti nesto rece za karb i te gluposti,ti nista,hhmmm.I jesi resio to na kraju,sta bi?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Mart 20, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuu, nov! :o Ako su ga ulubili u transportu makar na jednom mestu ja ću da se svađam sa njima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Mart 20, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan ...i da tražim obeštećenje: svima ovde da kupe po jedan takav! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Mart 20, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu ga ulubili.Ka slika je. Svima želim po jedan bespatni ovaki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Mart 21, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Do prve vlage. Ima da bude crveeen! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Mart 21, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Do prve vlage. Ima da bude crveeen! ;D Koliko para toliko i muzike,kvalitet materijala je daleko od onog originalnog,al ajd ga nadji da valja....,ima i opcija da odes kod ljudi koji to prave po meri poneses uzorak,otvoren naravno i urade ga,ali je sigurno skuplji vise od duplo.Nece da pocrveni ako ga premaze tankim filmom tovatne masti kad motor stoji i ne vozi se,a nije s gorega i izglancati ga tako inace,stiti ga od vlage.,kolko tolko.Ma sluzice to njega super siguran sam,sa kakvim sam se ja sve sulundarima vozio jaooooo,bolje da cutim,heheheh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Mart 21, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Stari auspuh isečen (pošto je bio varen za krivinu).Namestio ga Džoni da prede kao malo sito mače.Još neke stvari završene,a struja privremeno rešena.Izgleda da je problem bio u spojevima sa buksnama.Uglavnom,fino,ne čuje se,i poteže priiilično lepo.Mada Džoni nije zadovoljan,ali nažalost nije imao više vremena.Dečko je noćas radio treću smenu i s posla direktno došao kod mene.Šta ti je mladost. SVAKA ČAST NA DŽONIJA.Staviću mu sliku u saobraćajnu kao talisman. :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Mart 22, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan evo ti par slika mog resenja za nosac kofera... :) sipke su 18x18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...