Jump to content

Moto Zajednica

KING-ov ljubimac MZ 250

Recommended Posts

• Zainteresovan, 800 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250

Matematika kaže da je to kufer od 42 l (odnosno 48).

Nešto tu nije u redu.Ili matematika laže ili je moja glava ko Cocin bubanj!?

??? ??? ???

A što bi bila tajna?

Cifra je 2360 din.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Самарићанин, 794 postova
  • Motocikl: коњусина с педес' коњића

Matematika kaže da je to kufer od 42 l (odnosno 48).

Nešto tu nije u redu.Ili matematika laže ili je moja glava ko Cocin bubanj!?

U ovo bi trebalo da stanu dve cige 'ladno i to jedna prema drugoj otvorima za ulazak lobanje.

PS

Imaš pp

Nažalost nemam.Danassam bio sa Dekijem i propala kombinacijaza nosač.Tako da kofer će da čuči na parketu u dnevnoj sobi do daljnjeg.

• Zainteresovan, 634 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls,

Nažalost nemam.Danassam bio sa Dekijem i propala kombinacijaza nosač.Tako da kofer će da čuči na parketu u dnevnoj sobi do daljnjeg.

Ah,nemoj da pomisle da je zbog mene propala kombinacija za nosac,covek koji ima nosac nije hteo da ga proda na kraju.Ko sto rekoh najbolje je napraviti nosac po meri,videcu sa drugarom ako ima vremena i zivaca da to resimo,ako se nesto u medjuvremenu ne pojavi.

Nesto sam mislio o tome..ti imas onaj hromirani zadnji deo na motoru,ako bi se dodao jos jedan takav ali obrnut luk na gore,dal bi mogao kofer,tj ploca na njega....nemam sada dimenzije u glavi,al ideja i nije losa,hhmmm,sutra cu da pogledam to...ili cak da se isece gornji deo tvog hromiranog dela i navari lepo isti takav odozgo.....hhmmm  ::)  ???

• Самарићанин, 794 postova
  • Motocikl: коњусина с педес' коњића

K'o što rekoh u pp, nađi nekog bravara koji savija cevi, da ti glavni okvir savije lepo iz jedna. I to od cevi koju možeš da gurneš u cevi od rama umesto hromiranog hvatača za suvozačicu. Nek' ti vertikalno navari luk, po obliku sličan onom hromiranom, da to bude hvatač, a horizontalno, unutar glavnog rama, limenu ploču za kačenje kUferčeta.

Pa ili ga farbaj ili ga hromiraj ili ... po volji...

I gotovo.

• Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls,

Danas sam gledao ono,tesko ,velik ti je kofer,fazon je da se navari isti takav nosac na tvoj odozgo u produzetku,s tim sto se na tvom sece krivina i na nju ide var,tehnicki je izvodljivo,estetski i funkcionalno prihvatljivo,al bez ploce i kofera nema posla....da se vidi na licu mesta

• MZ Rider, 4141 postova
  • Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a

evo ti moje resenje...  ;D ;D sutra cu ti slkikam kako toji na motoru rebaju ti 2 sipke 18x18mm od po 1m duzine , j akupio na otpadu, kostale me 80din..  :D

posle prefarbao  uboju rama i sve ok a ostao mi u rukohvat onaj pozadi ...

post-8170-1287906837476_thumb.jpg

Ja ti nesto rece za karb i te gluposti,ti nista,hhmmm.I jesi resio to na kraju,sta bi??

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

Uuuuu, nov!  :o

Ako su ga ulubili u transportu makar na jednom mestu ja ću da se svađam sa njima.

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

...i da tražim obeštećenje: svima ovde da kupe po jedan takav!  ;D

Do prve vlage. Ima da bude crveeen! ;D

Koliko para toliko i muzike,kvalitet materijala je daleko od onog originalnog,al ajd ga nadji da valja....,ima i opcija da odes kod ljudi koji to prave po meri poneses uzorak,otvoren naravno i urade ga,ali je sigurno skuplji vise od duplo.Nece da pocrveni ako ga premaze tankim filmom tovatne masti kad motor stoji i ne vozi se,a nije s gorega i izglancati ga tako inace,stiti ga od vlage.,kolko tolko.Ma sluzice to njega super siguran sam,sa kakvim sam se ja sve sulundarima vozio jaooooo,bolje da cutim,heheheh.

Stari auspuh isečen (pošto je bio varen za krivinu).Namestio ga Džoni da prede kao malo sito mače.Još neke stvari završene,a struja  privremeno rešena.Izgleda da je problem bio u spojevima sa buksnama.Uglavnom,fino,ne čuje se,i poteže priiilično lepo.Mada Džoni nije zadovoljan,ali nažalost nije imao više vremena.Dečko je noćas radio treću smenu i s posla direktno došao kod mene.Šta ti je mladost.

SVAKA ČAST NA DŽONIJA.Staviću mu sliku u saobraćajnu kao talisman. :) :) :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja