RSVMillenian 228 Napisano Septembar 22, 2005 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Krenuh da se malo provozam sinoc oko 9:15 i odem do jednog puta koji uopste nije osvtljen i onako ide u krug jedno milju i po i ima dobrih krivinica. Milion puta sam se tamo vozio kad sinoc pre jedne duge leve krivine koja je inaca fenomenalna ja pogledah u retrovizor kao da proverim sta ima iza mene kad ono mrkli mrak, kao na Kosutnjaku, kad sam pogledao ispred ima sta da vidim, ja umesto levo odoh pravo u jarak. Uspeo sam da usporim do nekih 5mph pre nego sto smo pali tako da i nije bilo strasno. Osim povredjenog ega motoru nista nefali osim levog migavca, cak oklop nije ni ogreban. Posle par minuta naidje neki auto i pomogne mi da ga izguram napolje, nije se ni menjac iskrivio. Zahvalim se ja coveku i Bogu i produzim do jednog bara da nazdravim Taliji i da se sav ismejem na moj racun. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Septembar 22, 2005 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Cuti, dobro je. Sve to na kraju ispade cak i simpaticno, super si prosao. Ja sam jednom slicno tako zbog nepaznje zavrsio sav u zavojime i u krevet dva mjeseca :? Ali sam opet prvi dan poslije toga sjeo na motor :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Septembar 22, 2005 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Majstore imao si srece i hvala Bogu da se sve tako lagano zavrsilo... al bez obzira na sve, Pablo premestaj ovaj post u Hroniku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Septembar 22, 2005 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan uf kad sam video naslov.... ma prosao si kao zmaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Septembar 22, 2005 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj bre da nas strecas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kymcosuper9 0 Napisano Septembar 22, 2005 U prolazu, 66 postova Lokacija: Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan Cuti,odlicno si prosao. Identicnu situaciju sam imao na vec pomenutom kosutnjaku.Mrkli mrak,ja debil gledam u retrovizor,trazim ortaka i samo produzim pravo ali srecom u sumu a ne u provaliju.Cak nisam ni pao nego sam nekako ali stvarno ne znam kako ostao na nogama. Al' mi je kosutnjak i dalje omiljeno mesto za trkanje i pokazivanje napucanim likovima da nije sve u motoru(skuteru) vec ima "nesto" i u vozacu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Septembar 23, 2005 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan E i mene je naslov prepao... Ma dobro je, nije strasno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Septembar 23, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan UH!!! Dobro je dok može sam da napiše naslov :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Septembar 23, 2005 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na brizi i dobim zeljama, otisao sam juce kod dilera i kupio novi migavac $32 pa i nije strasno, kao sto rekoh sve je dobro proslo, oklop nije ni ogreban, izduv takodje (samo mu se trava zavukla na cudna mesta), retrovizor se samo savio kao sto i treba tako da smo zaista super prosli. Medjutim najvaznije je da sam ja ok, osim povredjenog ponosa ali nije prvi put da se pada a nije ni poslednji (daj Boze da jeste ali sanse su jako male), takodje sam utvrdio staro znanje: krivine i svetao dan = super krivine i mrkli mrak = ne bas super Budite mi pozdravljeni i pamet u glavu, gledaj ispred sebe a ne iza. Nas hobi zahteva punu koncentraciju. Dejan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Septembar 23, 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na brizi i dobim zeljama' date=' otisao sam juce kod dilera i kupio novi migavac $32 pa i nije strasno, kao sto rekoh sve je dobro proslo, oklop nije ni ogreban, izduv takodje (samo mu se trava zavukla na cudna mesta), retrovizor se samo savio kao sto i treba tako da smo zaista super prosli. Medjutim najvaznije je da sam ja ok, osim povredjenog ponosa ali nije prvi put da se pada a nije ni poslednji (daj Boze da jeste ali sanse su jako male), takodje sam utvrdio staro znanje: krivine i svetao dan = super krivine i mrkli mrak = ne bas super Budite mi pozdravljeni i pamet u glavu, gledaj ispred sebe a ne iza. Nas hobi zahteva punu koncentraciju. Dejan[/quote'] Nas hobi pored koncentracije zahteva i dobar koeficient srece. Samo napred brate idemo dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...