hitman 355 Napisano Avgust 13, 2009 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan 1987 Godishte, 104000 km na satu, Registrovan do Juna 2010, Cena: 1500e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 212 Napisano Avgust 13, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Bmw R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ladno oćeš da je prodaš :o Pa ja sam mislio da si emotivno vezan ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3363 Napisano Avgust 13, 2009 ЗЕЉКАМП, 1825 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sta sledece, opet neka Honda ili nesto drugo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Avgust 13, 2009 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Са свим налепницама 1500 евра??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 74 Napisano Avgust 14, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan da li je moguce :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Avgust 15, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Ide kao sam djavo...ja je jednom jurio,jurio,jurio...i... :-* Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Avgust 15, 2009 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znate vi moje muke. Svaki dan je gledam i meracim. I sad kad je na prodaju, nemam lovu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Avgust 16, 2009 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Ne znate vi moje muke. Svaki dan je gledam i meracim. I sad kad je na prodaju, nemam lovu Mozda imas, ali ne znas? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Avgust 16, 2009 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znate vi moje muke. Svaki dan je gledam i meracim. I sad kad je na prodaju, nemam lovu Mozda imas, ali ne znas? Iz tvojih usta u Bozije Usi... Voleo bih da je tako. Mada na prolece... Nekako s`proleca... Mislim da ce biti moja... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Avgust 16, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hitman trazi Afriku, bar je do skoro trazio - a sto se ne menjate ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Avgust 16, 2009 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pravim kolekciju najboljih modela sto je Honda napravila ;D Fali mi jos XX i jos neki modeli ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Avgust 17, 2009 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Kažem ti ja da ti imaš viška para... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Avgust 18, 2009 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za 125cc Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 212 Napisano Avgust 18, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Bmw R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pravim kolekciju najboljih modela sto je Honda napravila ;D Fali mi jos XX i jos neki modeli ... HMMM..... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...