milan_ns 2 Napisano Avgust 13, 2009 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Naime,jutros ja krenuo na trening kao i svaki put motorom i isterah ga ja iz ulaza i vidim na podu dve male bare od necega crnog kad ono ulje. Inace motor mi je celu noc kao i uvek bio na bocnoj nogari. Zatim mi je 3 sata bio na onoj velikoj i bilo je par kapi samo. Ne znam dal je mozda zato sto je bio nagnut curelo il ne al da napomenem samo. I ja se zavukao ispod motora kad ono od mesta gde je zadnja viljuska spojena i ceo taj donjhi deo masine masan od ulja cak je bilo i na dekli tj slivalo se nzm ni ja odkakle,sve se vidi zato sto je ulje ko ugalj crno!!! Znali neko sta bi moglo biti??? Hvala unapred na pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Avgust 13, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Operi masinu skroz i probaj da nadjes gde tacno curi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_ns 2 Napisano Avgust 14, 2009 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Operi masinu skroz i probaj da nadjes gde tacno curi. oprao sam i sve i vise mi ne curi ulje tj. nemogu ni da provalim odakle je curelo...! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
r3d 0 Napisano Avgust 14, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Da ti nije odvrnut saraf za istakanje ulja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Avgust 14, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam agrgat Maxa oprao samo jednom tj pred prodaju. Bio je sav mastan i nisam ni vodio racuna o tome, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_ns 2 Napisano Avgust 14, 2009 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Da ti nije odvrnut saraf za istakanje ulja? moguce ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...