boba023 48 Napisano Avgust 13, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: HONDA CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle kao što rekoh potrebna mi je kaciga za ćerkicu od 10 godina, kako ne bih bio neodgovoran otac i vodio je po moto skupovima bez kacige. Kad joj dam svoju, velika joj je i spada, pa je bezbednost još gora nego bez kacige. Ako imate, javite se...velicine XS,S ili čak i M. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1928 Napisano Avgust 13, 2009 Drug član, 2875 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Imam jednu jet Uvex Velicina S i jednu integralnu Shoei XS. Javi se ako ti nesto odgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 384 Napisano Avgust 13, 2009 Zainteresovan, 471 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Imas PP. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Avgust 13, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan imam jednu grex cena 20 e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Avgust 13, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba023 48 Napisano Avgust 16, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: HONDA CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan OK Hvala na ponudama, ali voleo bih da joj nabavim integralnu,( full face ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba023 48 Napisano Avgust 16, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: HONDA CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Imam jednu jet Uvex Velicina S i jednu integralnu Shoei XS. Javi se ako ti nesto odgovara SHOEI XS. Za koliki je to obim glave? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1928 Napisano Avgust 17, 2009 Drug član, 2875 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2793 Napisano Avgust 17, 2009 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan A da li te zanimaju jakna,i pantalone ili pojas iisto manji broj? Dao bi povoljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Avgust 17, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dakle kao što rekoh potrebna mi je kaciga za ćerkicu od 10 godina, kako ne bih bio neodgovoran otac i vodio je po moto skupovima bez kacige. Kad joj dam svoju, velika joj je i spada, pa je bezbednost još gora nego bez kacige. Ako imate, javite se...velicine XS,S ili čak i M. Za najmladje samo najbolja oprema, zato se izvinjavam ponudjacihima polovnh kaciga, ali po mom milsjenju to treba apsolutno zaboraviti u svakoj varijanti. Kaciga ima vek trajanja, a to mnogi od nas ne postuju pa voze kacige stare i preko 10 godina. Ja sam za sina koji uskoro puni 7 godina kupio GREX integralnu kacigu, XS velicina, u Mototrade-u, kod autobuske stanice. Kostala je oko 10,000 dinara i stvarno je solidna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1928 Napisano Avgust 17, 2009 Drug član, 2875 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle kao što rekoh potrebna mi je kaciga za ćerkicu od 10 godina, kako ne bih bio neodgovoran otac i vodio je po moto skupovima bez kacige. Kad joj dam svoju, velika joj je i spada, pa je bezbednost još gora nego bez kacige. Ako imate, javite se...velicine XS,S ili čak i M. Za najmladje samo najbolja oprema, zato se izvinjavam ponudjacihima polovnh kaciga, ali po mom milsjenju to treba apsolutno zaboraviti u svakoj varijanti. Kaciga ima vek trajanja, a to mnogi od nas ne postuju pa voze kacige stare i preko 10 godina. Ja sam za sina koji uskoro puni 7 godina kupio GREX integralnu kacigu, XS velicina, u Mototrade-u, kod autobuske stanice. Kostala je oko 10,000 dinara i stvarno je solidna. Ja se slazem.Zato mojih kaciga nema u oglasima pod prodajem,ali ako neko trazi imam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...