Driver023 57 Napisano Avgust 11, 2009 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem dakle moju Hondu NSR 125, 2001.godiste, presla je oko 22000km,obe gume nove, kocione plocice, akomulator, lanac i lancanici, motor je u odlicnom stanju, registrovana do jula 2010. Moze zamena za neki veci motor pribliznog godista... Cena 2350e telefon: 064-1756-674 ili 063-516-513 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Avgust 13, 2009 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan [move]........AKTUELNO........[/move] Moze zamena za neki naked od 600, 650ccm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Avgust 17, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno da aktuelnije ne moze biti! ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Avgust 17, 2009 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan I to sto kazes... xD Kad ga prodam, prikljucujem se vasoj grupi za putovanje... xD Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka92 17 Napisano Avgust 23, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan NSRka ti je strava ja bih da kupim jednu ali bih ja uzeo 95 ili 96............el mozes da mi kazes nesto vise o njoj........el moze na neka putovanja sa njom i neke karakteristike..........i njene mane...... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Avgust 24, 2009 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Pa sto se tice mog motora, u super je stanju.Ja sam putovao najdalje njime oko 80km do Indjije. Svidja mi se kod njega sto moze da se vozi oko 90km/h ispod 7k obrtaja kada i manje trosi,a ukoliko treba da se pretice samo dve brzine dole, digne obrtaje i brzo se pretekne. Nemam neke zamerke sto se tice motora, onakav motor kao sto sam hteo, takav sam i dobio, samo sad bih nesto sa vise kubika... Moj drug ima NSR-a 80 i neko god. i dalje se kotrlja, nista mu ne fali... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Septembar 7, 2009 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Oglas je i dalje aktuelan... Motor sad slabije vozim, tako da mu se ne dodaje previse kilometraza... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...