kojazr 15 Napisano Avgust 15, 2009 U prolazu, 83 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kymco grand dinc 50cc Prijavi odgovor kao problematičan nerazumem zasto ne pustaju skutere na skup sta prevalim 500 600 kilometara do skupa kad ono kazu da nemogu da udjem na skup pa to bi me bas naljutilo pa sta ako vozim skuter jer sam ja dosao na skup Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Avgust 15, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Mladi prijatelju ja u Umuga nesto nisam video skutere ali sam siguran da bi ti svi ljudi cestitali kada bi videli odakle si dosao.......ali kao sto ti i drugi kazu to je ozbiljan put za 50 kubika.....ali naravno da nije nemoguc.... ali ako nekrenes nikada neces ni stici!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Avgust 17, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ... ali ako nekrenes nikada neces ni stici!!!!! Mudro zboriš, Dzigoriuse ;D No, za takav put treba imati veoma utegnut skuter, mnoooogo živaca i volovska 00 ;D Čitao sam putopis gde je čovek otišao na more sa 50ccm. Respect, nema šta! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gojkoo 0 Napisano Avgust 17, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Bijeljina Motocikl: HONDA SILVER WING 600 Prijavi odgovor kao problematičan U Kastelima nisu pustali skutere na skup.....u okruzenju se zna sta je motor,a sta ne!!! zato u UMAGU niko nije pravio pitanje sta cu ja iz Bijeljine na skuteru do tamo :-\, jes da nije 50 ccm al je SKUTER ;D ;D ;D poz svima a posebno zaludjenicima u skutere poput mene ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mokl 90 Napisano Avgust 20, 2009 Old Fart, 86 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: Honda NT700 VA Prijavi odgovor kao problematičan I ovaj skup nije mali (iako nije na Balkanu), odprilike 25-30k motora (90% HD). Ljubljana ==> Faakersee = 100km. Ako ste već u Puli i imate vizu....Ovaj cirkus nezvanično počinje več krajem augusta. http://www.europeanbikeweek.com/en/home.asp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...