mishko 5 Napisano Avgust 6, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan PRODAJEM: - KACIGA N32 NOLAN 45 EURA - JAKNA ROKERKA 50 EURA - JAKNA ZENSKA 50 EURA - PANTALONE MUSKE KOZNE 30 EURA - PANTALONE ZENKES KOZNE 20 EURA - CIZME BR. 42 35 EURA - CIZME BR.41 10 EURA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Avgust 6, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Koja je velicina i stanje kacige. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Avgust 6, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan cao, velicina kacige m,stanje kao nova, nosila je moja supruga nekih 1000 km. ince kaciga je kupljena prosle godine ikostala je 150 eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miryu 160 Napisano Avgust 6, 2009 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Bgd Zvezdara Motocikl: Aprilia Atlantic 250 Prijavi odgovor kao problematičan Druze daj napisi velicine svega sto prodajes... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Avgust 6, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Mene interesuju muske pantalone, visok sam 178, tezak 75... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Avgust 7, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan ja sam visok 175 i tezak 78 i pantalone su mi malo tesne. mislim da bi tebi odgovarale.inace pantalone su perfektne,punija koza sa dobrim ojacanjima na kolenima,normalno i postavnjene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Avgust 7, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan velicine opreme su kaciga m rokerica l ,ali je dosta velika m.patalone 50 z.pantalone 40 z.jakna l Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Avgust 7, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Bojim se da mi ne budu knap, a to onda nece biti to... Vec sam skoro probao jedne pantalone od drugara tvojih mera i male su mi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Avgust 9, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan na cizme sam zaboravio, dakle prodajem cizme br.41,slika malo kasnije cena 50 eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2664 Napisano Avgust 9, 2009 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Moj broj (41), još da vidim te fotke i možda nešto bude Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Avgust 10, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slike. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Avgust 10, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan Nove slike pantalona, cizmi i rokerice. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Avgust 11, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan ubacio sam manekena i opet nista , niko se ne javlja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Avgust 12, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan na sve artikle dajem popust po 10 eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Avgust 13, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan imam i jedne cizme br 41 , 20eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Avgust 18, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan nove cene,kaciga 65 eura,rokerica 80,jakna zenska 50,pantalone zenske 20,pantalone muske 30,cizme 40,cizme 20. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Avgust 19, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan ima li koga da se javi,je li skupo,da spustam jos cene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Avgust 20, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan NOVE CENE Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1358 Napisano Avgust 22, 2009 Drug član, 1138 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Druze interesuju me te muske pantalone, ako bi hteo da izmeris pojas i duzinu nogavica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1873 Napisano Avgust 22, 2009 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kolike su te zenske pantalone u cm.Obim struka i duzina nogavica. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Avgust 22, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan muske pantalone obim struka 84 cm duzina 94 cm zenske pantalone obim struka 72 cm duzina 90 cm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1873 Napisano Avgust 22, 2009 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan male nazalost Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1358 Napisano Avgust 22, 2009 Drug član, 1138 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan E jbg, duzina odgovara ali u struku su male, sad sam se merio, ako uvucem stomak mogu da se smanjim na 87, ali ipak ima dosta do 84 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Avgust 22, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan ne moze tako da se gleda.ja sam u struku 94 cm i pantalone su mi taman. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Avgust 25, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan nova cena za rokericu 60 eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...