zilens 2 Napisano Septembar 14, 2009 U prolazu, 22 postova Lokacija: novi sad Motocikl: Tako Dobar Motor Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav vidim cenis kawu pa mozda kle 500 2005 ima me na forumu dok ne preraste u versusa pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Septembar 23, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav vidim cenis kawu pa mozda kle 500 2005 ima me na forumu dok ne preraste u versusa pozz Hvala ali ne odgovara mi.....Idemo kesh 1999 € ili zamena za skuter 125+....moze i kinez al noviji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca018 8 Napisano Septembar 24, 2009 U prolazu, 41 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Yamaha XT500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa, ajd i ja da probam: dakle, moze li zamena za Yamahu TD125R (ima oglas na forumu)+evara. To ja zbog toga sto je hondin agregat... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Septembar 24, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi te zanimala Aprilia SR 50 koja ima kit Stage 6 na 70 cc? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Septembar 24, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi te zanimala Aprilia SR 50 koja ima kit Stage 6 na 70 cc? Moze svaki skuter plus kesh. javi se pa pregovaramo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Septembar 24, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Prodaj drugu taj kres bar pre nego sto sasvim potones i zamenis ga za Kineski skuter. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Septembar 25, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nije moj skuter vec od druga, a ja mu trazim motor. Garantovano da dobro ide. Dao bi lik i delove koje je skinuo kada je stavljao kit. Kada se cujem sa njim javicu se. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Septembar 26, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Otisla Cagiva Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...