hellena 60 Napisano Avgust 12, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan A što ne bi ste, kad dajete predlog, okačili i sličicu tog motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Avgust 12, 2009 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Video sam ja Kalininog dominatora....Mlader clan foruma je vlasnik u papirima od mog motora i jednom prilikom sam video taj motor....stvarno je extra i svidje mi se motorcic ali ja trenutno nemam pri sebi toliki kes da ga odmah iskesiram.....ako prodje malo vremena i do Nove godine KAlinin dominator ne bude prodat, bicu Deda Mraz koji ce joj uzeti domija a dati joj kes na ruke ;D ;D ;D extra je motor majke mi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hoplite 1 Napisano Avgust 12, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Ban.Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Skyrunner- ako su ozbiljni uvoznici oni ce da dovezu na prikoici ili u kombiju. A i mislim da ne može(ne sme) da se vozi nemas tablice(moras da odjavis motor) a npr ti uvozniku kada plaćaš uvoz ti njemu plaćaš i usluge(tako da on javi u kakvom je stanju motor da li vredi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4853 Napisano Avgust 12, 2009 Drug član, 1872 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nije tacno, motor se racuna kao i svako drugo prevozno sredstvo, tj. moze da se uveze na svojim tockovima ne trebaju ti nikakve prikolice i ostalo, samo treba da bud registrovan, i posle vratis tablicu i to je to.Ako slucajno nije registrovan uzmes izvozne tablice koje traju 3 dana i resio si problem. A ti slobodno nadji ozbiljog uvoznika sa sve firmom i razgranatom mrezom koji takodje vodi mehanicara pa nam javi samo se bojim da takav ne postoji! Svi koji to rade su vozaci kamiona koji mogu motor da utrape usput i eto brze love. A sta cemo sa nekim ko je potegao u Italiju sa sve kesom i receno mu je da uzme taj i taj motor iz oglasa, on se pojavi tamo i motor je krs I? Sta onda? Narucilac mora da veruje tom da ce naci dobar motor? Ili da se vrati praznih ruku, sta cemo za placanje? Zato sam ja poslao burazera jer on ima pasos sa kojim moze na Mars bez vize i cak sam pozvao coveka iz oglasa sve se lepo dogovorio buraz otisao tamo kad ono cvrc motor je bio stvarno OK tehnicki ali mu je bilo sumnjivo nesto oko papira i ispostavilo se da je bio u pravu, srecom nasao sam slican motor blizu ali losiji(nije imao sportski auspuh, ksenone i ostalu dodatnu opremu) ali nije bio puno jeftiniji, I sta onda da li bi ti verovao nekome da nije strpao pare u dzep? Ozbiljnog uvoznika koji ide samo po jedan motor od 2000 evra neces naci jer takvi ne prelaze isto toliko kilometara za 200evra. Eto tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Avgust 12, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan A što ne bi ste, kad dajete predlog, okačili i sličicu tog motora? kog motora, draga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Avgust 12, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Onog koji predlažete čoveku ... i guess Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Avgust 12, 2009 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan RIDE THE LITHING....moze broj od tog coveka???zapravo bilo ko ko ima nekog pouzdanog uvoznika nek da broj ili komentar ako ima...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hoplite 1 Napisano Avgust 12, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Ban.Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Ma boje ti je da uzmeš ovde nešto(npr. Kalininog Dominatora) nego da se mučiš sa uvozom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Avgust 13, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Ja dok sam bio u fazi uvoza motora razgovarao sam sa Vladimirom Nikolićem iz Ryu motorsa, oni uvoze iz Francuske ... Čuo sam da je skroz OK, a pošteno, on mi se jedini i javio na mail, i bio je jako korektan ... Probaj ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RIDE THE LIGTHTING 0 Napisano Avgust 14, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan Može ostaviću ti broj.Evo čitam šta pišu ostali.Kažu da se ne mučiš sa uvozom.Ja ne znam kakve muke spominju?Lik mi je dovezao motor,rekao je da ga pogledam i ne moram da ga kupim,ja video i pregledao i samo došao po saobraćajnu i ključeve.Ja ne vidim tu nikakve muke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Avgust 15, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan 500 i 600 kubika nikako.... Prvo registracija,Drugo ja imam 70 kila ko ce da digne tu grdosiju kad padne ili nedaj boze treba da je guram znaci tezina i Trece moji mi ne bi dali,posebno kad je cele za sebe mislio da uzme 600 kubika..... Znaci neka laka al dobra 250-tica ili 350-tica 4T.....tako nesto.......video sam da su retki al ponekad izleti neki.... Video sam onu Cagivu ona je 1500 evra......sve je to lepo al dajte ja prvo da vidim koji mi je motor najbolje da uzmem pa posle da gledam ponude lako cemo za kupovinu Xe,xe,pa i ja vozim XT600,a imam 68kg. Ne boj se,nije to tako bas kao sto mislis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Avgust 15, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan A što ne bi ste, kad dajete predlog, okačili i sličicu tog motora? kog motora, draga? A što ne bi ste, kad dajete predlog, okačili i sličicu tog motora? Dakle, predloženi motor. Da ne mora onaj koga interesuje da sakuplja koji su motori predloženi u poslednjih deset postova pa da svaki posebno traži na netu, ako se u oznake preterano ne razume. Lakše je da se odmah vidi o čemu se radi, a za dalje informacije pretraga na netu. Osim ako neko nije toliko uviđajan da ostavi i link do karakteristika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hoplite 1 Napisano Avgust 15, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Ban.Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Evo neke sličice: DR 350 XT 350 XR 250 TT 350 Valjda nisam pogrešio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Avgust 16, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan A što ne bi ste, kad dajete predlog, okačili i sličicu tog motora? kog motora, draga? A što ne bi ste, kad dajete predlog, okačili i sličicu tog motora? Dakle, predloženi motor. Da ne mora onaj koga interesuje da sakuplja koji su motori predloženi u poslednjih deset postova pa da svaki posebno traži na netu, ako se u oznake preterano ne razume. Lakše je da se odmah vidi o čemu se radi, a za dalje informacije pretraga na netu. Osim ako neko nije toliko uviđajan da ostavi i link do karakteristika. Najbolje da mu mi odaberemo, doteramo, i da vozimo umesto njega. Sladje je kad se sam pomuci, a i motor ce mu biti drazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Avgust 16, 2009 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Najlepi je ipak suzuki:-)))))) A sto ne bi uzeo 250 dvotaktni, imaju bas, bas snage, a ne mora ga terati u crveno, tako da ce i sluziti dosta.. Npr KDX 250, TS250... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RIDE THE LIGTHTING 0 Napisano Avgust 16, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan Bishke jesi zvao onog lika što uvozi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Avgust 16, 2009 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Slobodansg......necu da vise uzimam cvaju,znaci samo 4T....jes da imaju manje snage i zato gledam da uzmem neki 350 ccm..... RIDE THE LIGTHING......nisam zvao ovog lika,trenutno sam zauzet popravnim jer 21. imam polaganje....zvacu ga ovih dana pa javljam sta mi je rekao.... inace svidja mi se da kacimo slike motora koje predlazemo.....ja bas i nisam u nekoj mogucnosti jer imam dial up,ali ko moze nek postavi...... od ovih motora DR i XR su najlepsi ali i najskuplji......dok XT i TT su nesto jeftiniji jer imaju zadnji dobos..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Avgust 16, 2009 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Uredu ako ne volis cvaje, ali kad cvaja od 250 ccm povuce, skoro kao 4t od 600(tt, xt) u manjim obrtajima ne ali u srednjim i visim, cvaja ide bolje:-)))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Avgust 16, 2009 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ali se cvaja brze kvari......i 250 je tesko naci ocuvanu i ne razdrndanu po svakakvom beskucu....bas zato sto su jake svi ih kidaju po sumama i gorama.....lep je to sport ali samo skup.... vec vozim cvaju od 80 kubika iako to nemoze da se poredi za 250 opet me nervira kad ga zategnem a on pocne da vristi kao da hoce da mu iskoci agregat....4T zvuk je neprevazidjen mx_rider1990 ......hvala ali ne hvala..... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Avgust 16, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da mislis da ti se 4t nece drati kad mu navijes gas do daske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Avgust 17, 2009 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro, svako ima svoje misljenje...:-))) Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...