Jump to content

Moto Zajednica

Nesreca na uglu Makenzijeve i Knjeginje Zorke, Bajkerka povredjena, sve ok:)

Recommended Posts

• Drug član, 1576 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

Oko 13.45 na uglu pomenutih ulica, 300 inak metara od Slavije, doslo je do saobracajne nezgode u kojoj je povredjena vozac motorcikla. Motor je nakon udesa ostao da lezi na sredini kolovoza. Na vozaca motorcikla je naleteo automobil karavan, neki romi iz inostranstva ili tako nesto. Devojku je H.Pomoc odvezla u Urgentni.

Povredjene su joj noge, dok ovo pisem uvidjaj je u toku, motorcikl mislim da je ybr 250 ali nisam siguran, otprilike ta klasa, a do nezgode je navodno doslo tako sto je automobil koji vidite u 1 planu sa slomljenim farom skretao u levo iz Makenzijeve u K.Zorke, udario motorcikl koji se kretao pravo, u smeru od Slavije ka Zvezdari .

Ovo izgleda kao klasicno oduzimanje prednosti, ali obzirom da se pominje da je devojka izletela iza autobusa preticuci ga, ne bih komentarisao do zavrsetka krivicnog postupka koji ce biti pokrenut po sluzb. duznosti.

Dobra prilika da se podsetimo da ne preterujemo sa manevarskim sposobnostima koje nam pruzaju 2 tocka u gradu u nepreglednim situacijama.

Endurac

PS Fotka je slikana mob.tel.....

post-100-12879044671413_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 454 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250

Da, upravo idem odatle. Reč je o našoj članici sa nikom Njegova Klinceza. :( Ona je išla Makenzijevom iz pravca Slavije. Putnički auto sa stranim tablama je išao Makenzijevom odozgo, iz pravca Čubure i na semaforu kod ul. Kneginje Zorke je skretao levo. Odvezena je u Urgentni, kaže da je svesna ali da ne oseća noge. :( Ako je sve kao što sam saznao od njenog muža Vlade koji je bio tamo, zaista se radi o nepoštovanju prednosti od strane automobila koji je na semaforu skretao levo, a kojmi pritom NEMA PREDNJI LEVI MIGAVAC, i to ne zbog sudara, već od ranije, jer se kontakt motora i kola dogodio na prednjoj desnoj strani auta. Neka starija žena koja je izgleda bila u tim kolima kaže da se Klinceza kretala u istoj traci u kojoj i bus (krajnjoj desnoj) i da je išla pored njega pa vozač kola nije mogao da je vidi.

Inače, pandure uviđajce koji su dolazili kombijem sam video na ćošku Njegoševe i Kneginje Zorke.Prošli su tik pored mene NA CRVENO SVETLO BEZ UKLJUČENE ROTACIJE I SIRENE. Išli su ulicom Kneginje Zorke iz pravca Bulevara, a ja sam iz Njegoševe skretao levo u Kneginje Zorke ka Makenzijevoj. Verujte, par cm im je falilo da me zveknu. Izmenili smo poglede i mislim da sam im time rekao sve što sam mislio. Počeli su da obilaze celu kolonu preko pune i tek na pola ulice su se setili da uključe rotaciju. Ja za njima i na ćošku vidim srušen motor.

• Drug član, 1137 postova

jel se zna ko je oboren ?

znam dve devojke koje voze ovakav motor

jedna je clanica foruma "njegova klinceza" koju sam skoro upoznao na polaganju za A

druga je spaletova cerka andjela

• Nesvrstan, 756 postova
  • Motocikl: R21A

Reč je o našoj članici sa nikom Njegova Klinceza.

Iskreno se nadam da su ovi sa studia B u pravu i da ce Klinceza biti dobro! Drzim joj palceve!

• Drug član, 1010 postova
  • Motocikl: Lep

Takodje zelim brz oporavak i bez ikakvih posledica.

Bas bezevze, cini mi se da je ona relativno skoro i kupila taj motor?

:(

• Svrati ponekad, 230 postova
  • Motocikl: CB 600 F

"Odvezena je u Urgentni, kaže da je svesna ali da ne oseća noge."!! Jel to rekao figurativno ili stvarno ne oseca noge?!! Drzim palceve!

• Svrati ponekad, 396 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650

sad sam se dopisivala sa njom sms, rekla je da ce najverovatnije sutra da je puste kuci! rekla je da je oprema odradila svoje, a za noge nista nije rekla, tako da mislim da je sve ok!

• Drug član, 2143 postova

Upravo smo razgovarali sa Katarinom (Njegova Klinceza) koja se nalazi u urgentnom centru sa blazom povredom kolena (nagnjecenje) Uradjeni su svi rendgenski snimci i nema vidljivih fraktura. Gremlinkina drugarica koja je primila Katarinu kaze da je EHO i RTG grudnog kosha uredan, primljena na neurohirurgiju zbog opservacije i pracenja stanja.

Katarina mi je potvrdila da je do sudara doslo kada joj je automobil na samo par metara oduzeo prednost krecuci se nibrdo Makenzijevom ulicom i skrecuci levo, dok je ona isla pravo uzbrdo od slavije i imala prvenstvo prolaza.

Katarina se svim drugarima zahvaljuje na lepim recima,

Zelimo joj brz oporavak i povratak u sedlo,

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja